Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Pa rekao si da si restartovao... Rekao si da si flesovao... Posle svega toga baterija uvek poludi i zagreje se i skine nekad i do 30-40%... Posle kad ona zavrsi to, telefon normalno radi... Posle 15 dana bez restarta, od kako sam se vratio na NEAT nemam taj problem, a ludeo sam na pocetku.

Nema restarta = Nema media wakelock-a

Nazalost kad covek pogleda sve sta ljudi rade da bi telefon funkcionisao bez trzanja, zastajkivanja...dakle normalno izvede se zakljucak da su samsung i njegov tw jako los proizvod(prodaja im je ipak na zavidnom nivou, alal vera). Performanse uvek treba stavljati na 1.mesto Pokusavao sam sve i nikad nije bilo bez lagova.

Samsung TW - Sto se grb'o rodi zivot ne ispravi.

Problem je sto su drugi jos gori :D Ovo je najmanje zlo :)

Meni tw nije los. Opalim apex preko njega, uz 4.12 sve radi savrseno. Iscimo sam se barem desetak puta sa raznim romovima, sad se vratio na oficijalni.

To za bateriju sam cisto dodao a glavni problem je Media. Aktivirao mi se nekoliko puta a telefon nije bio restartovan. Poslednji put nakon skidanja pesme i ubacivanja u plejer. Videcu posle kada budem vratio podatke na memorijsku.

Bogami Sony ima bolji UI, tako da ipak TW nije najmanje zlo :D
Nisam mislio softverski, nego i hardverski... Npr te godine kada je izasao S2 u konkurenciji su bili HTC Sensation (ocajna baterija, sense koji gusi telefon, nikakva kamera, 768 RAM-a), Sony Xperia Arc S (single core, 512 RAMA (?!) solidna kamera ) LG 2X (ocajna kamera, nema update-a, baterija nista posebno)
Zato je S2 bio najbolji i najmanje zlo, a i bio je telefon godine (mislim tesko pored te konkurencije :D )
To za bateriju sam cisto dodao a glavni problem je Media. Aktivirao mi se nekoliko puta a telefon nije bio restartovan. Poslednji put nakon skidanja pesme i ubacivanja u plejer. Videcu posle kada budem vratio podatke na memorijsku.

Naravno da ce media da pocne da radi jer si skinuo pesmu i ubacio u player. Problem kod androida je sto nece skenirati samo tu pesmu, nego ce ti skenirati celu internu i eksternu memoriju. Znaci ovo nije do S2, nego je to tako...

Sale, instalirah najnoviji NEAT 4.8.
Može molba, tj usluga, da mi napraviš onaj status bar da bude default boje?
Hvala unapred :D

Kakve default boje? A koje su sad boje? :D

Sad je crno a default je neka siva koja se meni više sviđa :)

Koristim telefonom vec godinu dana bez nekih vecih problema. Nisam ga rootovao i jos uvek je pod garancijom. Pre par meseci uradio sam zvanican update na JB i sve je funkcionisalo odlicno. Medjutim, jutros pustim neki video i telefon totalno blokira. Izvadim bateriju i upalim ga ponovo, ukucam PIN i udjem u meni sa aplikacijama ali opet totalna blokada. Ponovo izvadim bateriju medjutim sada ne mogu dalje od pocetnog crnog ekrana sa logom (samsung galaxy s2 bla bla bla). Pokusao sam recovery mode (drzim volume UP, Home, i Power), pojavi se onaj Android robotic medjutim odmah sam restartuje i vrati me na pocetni crni ekran sa logom.

Da li da odnesem telefon u MTS ili postoji neko drugo resenje koje bi mogao sam da odradim?

PS. Izvinjavam se ukoliko se vec neko javio sa slicnim problemom, priznajem da nisam procitao svih 150 strana. :S

Hvala unapred.

Za početak izvadi bateriju na 2min, vrati pa probaj opet u recovery/wipe cache/advanced/wipe Dalvik cache. Ako te opet izbaci iz recovery, moja preporuka je servis

Hvala na brzom odgovoru. Izvadio sam bateriju i vratio je posle 10 minuta, opet ista prica. Odnecu telefon u MTS pa cu videti sta i kako.

Otkad sam stavio drugu temu, vise ne zvoni telefon kao ranije, vec ide onaj increasing glupi. U cemu je fora? Moze to da se sredi bez aplikacije koja gasi to?

Blue Ginger Plus tema, NeatRom 4.8

Pozdrav ekipi! :)

Planiram danas da flashnem NEAT na svog novog ljubimca (i da napokon pocnem da ga koristim) pa rek'o ukratko da proverim samo par detalja:

1. Je l' verzija 4.8 najbolja za flashovanje, u smislu da se nije s njom pokazalo da bude problema, ili je neka matorija verzija ostala upamcena kao najbolja?

2. Planiram da tutnem i jedan mod (kombinovani, toggles i blue not. bar) pa videh medju modovima neki koji fixuje build.prop - je l' se savetuje i to da se flashuje?

3. Koji bese kod za proveru modula kamere?

Hvala na odgovorima, javljam se sa prvim utiscima! :)

Blue Ginger Plus tema, NeatRom 4.8
Upoaduj SecPhone.apk iz preload/symlink/system/app i napravicu ti

Pozdrav ekipi! :)

Planiram danas da flashnem NEAT na svog novog ljubimca (i da napokon pocnem da ga koristim) pa rek'o ukratko da proverim samo par detalja:

1. Je l' verzija 4.8 najbolja za flashovanje, u smislu da se nije s njom pokazalo da bude problema, ili je neka matorija verzija ostala upamcena kao najbolja?

2. Planiram da tutnem i jedan mod (kombinovani, toggles i blue not. bar) pa videh medju modovima neki koji fixuje build.prop - je l' se savetuje i to da se flashuje?

3. Koji bese kod za proveru modula kamere?

Hvala na odgovorima, javljam se sa prvim utiscima! :)

1 Najbolja :)
2 Moze i ne mora, vec je sredjeno u novoj verziji, svejedno
3 zaboravio sam, sad ce Djilke :D

@j sasa, izvini, ali ne umem da nadjem to

Skini neki fajl menadžer sa root pristupom. Ja koristim root explorer koji je paid

Djiilkeeeeee? :D

Blage veze nemam :D zaboravio sam kod koji ide, nesto dugacko je :D

Cu da vidim...

Edit: Nasao :)

*#34971539#

Poslednja izmena:
Vrh Dno