Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Mislio sam da se kernel menja sa kompletnim brisanjem prethodnog kernela. Očigledno da ću morati da još čitam. Hvala

Flesujem ja temu/mod za bateriju i sta se desi: crn wallpaper, nemam statusbar, apps nece da se otvore...pretpostavljam da se u**** systemui. Srecom sam flesovao neat i sve ponovo kao sto je bilo...

jedno noob pitanje, da li je kernel odgovoran za to sto na jb je baterija ocajna ili citav jb? Posto sam izvukao iz predhodnog posta da sa drugim kernelom je baterija nova. E sada imam syah i kako preko njega da instaliram drugi. Da li je klasika wipe/ccash... i odin ili?

jedno noob pitanje, da li je kernel odgovoran za to sto na jb je baterija ocajna ili citav jb? Posto sam izvukao iz predhodnog posta da sa drugim kernelom je baterija nova. E sada imam syah i kako preko njega da instaliram drugi. Da li je klasika wipe/ccash... i odin ili?

Jeste, on je odgovoran. Ja nikada nisam wipe, samo install ako je cwm.zip. Možeš i kernel clean script prvo pa onda flešujes kernel. Vidi u djilkosevom potpisu

Moras prvo komplet temu instalirati, posle toga flesujes bateriju bez wipe. Izmedju 2 flesovanja je obavezan restart

Moras prvo komplet temu instalirati, posle toga flesujes bateriju bez wipe. Izmedju 2 flesovanja je obavezan restart

a ja ubacio "LSW aokp 23 toggle transparent tab" mod pa na njega ovo, znaci mora prvo cela njegova tema, steta jer mi je na ovoj mnogo lepse sve ali ne mogu da menjam bateriju:)

Prilozi

• Screenshot_2013-06-19-12-10-12.png
    Screenshot_2013-06-19-12-10-12.png
    346.6 KB · Pregleda: 115
a ja ubacio "LSW aokp 23 toggle transparent tab" mod pa na njega ovo, znaci mora prvo cela njegova tema, steta jer mi je na ovoj mnogo lepse sve ali ne mogu da menjam bateriju:)

Onda mi posalji link odakle si skinuo taj mod i bateriju koju zelis pa cu ti napraviti

isao sam na "LSW Mods Thanks to ApriliaM3" u Neat temi. Ponavljam koji sam mod stavio "LSW aokp 23 toggle transparent.zip" i pozeljnu bateriju http://tinyw.in/AhkM Bitno je da je sa crnim brojevima jer se na svetlijoj pozadini uopste ne vidi jer su beli brojevi. Hvala unapred!

Jel ima neko jos problem da na neat 4.7 kada upali gps nema ikonice gore da je ukljucen.?onaj sivi krug.

Stikliraj Location and Google services u settings/Location Services

Probao sam to medjutim nema opet ikonice.Gps radi,hvata bez problema.jednom nije hteo ali posle restarta proradio(neznam dali to ima neke veze).

Zadnjih dana imam mnogo problema sa curenjem baterije i pregrevanjem telefona. Prvo su mape pravile problem i njihovim zamrzavanjem je prestalo pregrevanje. Danas mi se javio problem ponovo, ali ovoga puta problem pravi "Media". Sinoc je formatirano sve (interna i memorijska). Ima li neko predlog?

Sad se stabilizovalo, ali izvadicu pa javljam kakvo je stanje. Ili je dovoljno da je formatiram?

da preskocis formatiranje, udjes u recovery/mounts and storage/mount USB/ i pokrenes na PC-u check disc for the system errors i za internu i za eksternu

Odradih check disk za obe memorije pa cu videti kakva je situacija. Hvala na dosadasnjoj pomoci.

enevu6ep.jpg

Opet je na kratko poludeo "Media" proces. Jedino sto sam uradio je skidanje jedne pesme sa neta, ubacivanje u plejer i postavljanje za ringtone (inace memorijska je skoro prazna). Normalno ili ne?

Poslednja izmena:
Odradjen check disk ponovo, nije nasao nikakve probleme. Naravno, opet mi je ubio vise od 30% baterije za 2 reboota (flesovanje Syah kernela i za check disk). Sta dalje?

Odradjen check disk ponovo, nije nasao nikakve probleme. Naravno, opet mi je ubio vise od 30% baterije za 2 reboota (flesovanje Syah kernela i za check disk). Sta dalje?
Cekaj, ne mozes gledati bateriju ako restartujes a jos gore ako flesujes nesto, a ti si to 2 puta uradio. Napuni je i pusti jedan dan bez restarta pa javi

Nismo se razumeli. Ovo sam cisto napomenuo jer mi zestoko ide na zivce. Vise me muci "Media" ali praticu situaciju pa javljam.

Nazad
Vrh Dno