Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Slažem se za task manager, ali ipak bih dodao da mi se jedno 2-3 puta u ove dve godine koliko koristim S2 desilo da opera zabode i da sam jedino tako mogao da je zaustavim. Zato više volim da ga imam nego da ga nemam... Kod mene na neat lite 4.7 se dobija dužim pritiskom na home. Nisam pratio, da li je novost da ga nema u 4.8?

isto je i na 4.8

Ja sam iskreno najzadovoljniji sa stock browserom... Možda zato što mi povlači bookmarks sa Google account-a, pa mi onda sve lepo radi i na dohvat ruke :)

Probaću dolphin, a slažem se za stock mada ja ne koristim bookmarks na google account. Mislim da je chrome najbolje povezan sa desktop varijantom, ali mi se ne sviđa ni android ni win verzija. :D

Veliki off. Ali posto mnogo ljudi cita temu. Znam da je ovo vec receno, ali ko se dvoumi da li da uzima extended bateriju, neka je uzme. Potpuno transformise telefon jer se ne brinete da cete ostati bez baterije. Plus, licno, odgovara mi sto je sad telefon i u sredini malo deblji. Lakse se drzi.

Jesi uzeo original? Gde si je uzeo? Cena? :)

Ma uzeo polovnu sa kp :D 1200 i rizikovao. Tipa u 500% boljem stanju nego moja :D

E do qrca :D Ja se ponadao da si mozda nasao oridjidji negde, skupo mi ovo na Ebay-u :)

Znam da jesam :) Treba pratiti ove nase. Kad kad naidje nesto tako. Ovo jeste polovno, ali je odlicna. Tako sam uzeo bt stereo sluske za 1515 ako me secanje sluzi. Svugde po netu bile 30-60e. Nadjem na kupindu, a radnja na Trgu :D I to im stajale Bog zna koliko :D

Ima i kod nas, ali ne znam koliko su kvalitetne ni čije su, za 2.099 din i da li smem ovde da stavim link. Npr. za Samsung i9100 Galaxy S II - 3.7V, 3500mAh

Evo jednog nub pitanja, google mi brzinski nije pomogao pa se obracam vama:
Kako spreciti da se aplikacije instaliraju/same prebace na sd karticu? Otkad mi je kartica u fonu vecinu programa po instaliranju prebacuje automatski na nju i postaju nedostupne. ROM je latest Neat.

Koliko se sećam ranije je postojala ta opcija u playstore, sad je ne vidim. Nemam ideju

Da li imaš instaliran Link2SD možda ti on automatski prebacuje.

Nemam. Evo sve sam ponovo instalirao i izgleda da ih nije prebacio.

Jel moguce promeniti ikonicu za bateriju na poslednjem NEATu? Na beloj pozadini, u 99% slucajeva kad sam na netu ne vidi se broj koji je jelte, bele boje. Ima li neka tema na XDA za LSW modove/teme?

Zaboravih da napomenem da sam i stavio tu Blue Ginger temu pa mi je baterija takva. Jel mogu da ubacim bilo koju od onih desetak tema za baterije, drugi post tamo, na LSW?

Da li bi neko mogao da mi nešto kaže o tom Apolo kernelu? Sale ga je preporučio pre neki dan. Znači da je kompatibilan sa NeatROM-om. Vidim da je zadnja verzija 4.7. Da li je moguće overklokovati procesor na SGSII sa ovim kernelom nisam to pročitao na XDA forumu, a na slikama vidim samo default frevencije. Da li ima automatska podešavanja? Ako se digne frekvencija pa ako treba i jači napon da se to automatski reguliše. Da li ima/postoje neki predefinisani profili za to? Da recimo po potrebi digne frevenciju, a da u stanju mirovanja ili dubokog spavanja snizi na najmanju, ili da stalno radi na najvišoj ili neka 3. Da li ima opciju da se željena frekvencija podesi automatski odmah po butovanju telefona? Osim toga da bi se upravljalo nekim opcijama kernela vidim da je lakše koristiti, odn. preporuka je da se instalira i Apolo configurator. Ono uputstvo sa Google play-a mi ne govori mnogo a i slike su na španskom. Vidim da su 3 kartice za Frekvencije, napone i BLN, S2W. Kako to izgleda za SGSII?

Vidim da je ugrađen TWRP recovery. Verovatno 2.5 (zadnja). Da li je taj TWRP kompatibilan sa CWM recovery? Da li može da čita bekap koji smo napravili sa CWM recovery-jem i da se uradi restore? Kakav je uopšte taj TWRP recovery?

Sve to što si pitao ima dorimanx kernel. Za apolo ne znam ama baš ništa... Pojavio se na kratko, ali većina je philizu, a ko hoće da čačka ide na dorimanx.

Možda sam trebao da otvorim posebnu temu o Apolu. I posebno da postavljam pitanje po pitanje. Znam za Dorimanx, ali rekoh kad ga Sale preporuči da vidim vaše ocene zbog čega je bolji Apolo?

Poslednja izmena:
Nije ga Sale preporučio, rekao je da možeš da probaš, mislim da ga Sale nije ni koristio... Sve na androidu moraš da probaš da vidiš šta ti odgovara. Tako da je najbolje da ga flesujes, pa vidiš jel ti odgovara ili ne. Npr ja na Neat-u koristim uvek philizov, a kad sam na nekom AOSP-u onda koristim dorimanx. Ovde od naših mislim da niko ne koristi apolo i čisto sumnjam da su čuli za njega dok ti sad nisi počeo da pričaš o njemu. Pre svega zato što i nije nešto popularan. Da je dobar pričalo bi se o njemu.

To sto sam ga preporučio je po postovima u mom thread-u. Stvarno ga nisam nikada probao a i iz principa neću nikada jer je postao bezobrazan. Ljudi koji su ga koristili sa mojim romom su bili prezadovoljni, djilke zna ko su oni, čak je screen išao i preko 8 sati. ESD, many, it_ler... Ja ga iskreno nisam probao a i nisam imao vremena

Ja koristim apolo kernel i zadovoljan sam. Nijedan sod, baterija ok.

To sto sam ga preporučio je po postovima u mom thread-u. Stvarno ga nisam nikada probao a i iz principa neću nikada jer je postao bezobrazan. Ljudi koji su ga koristili sa mojim romom su bili prezadovoljni, djilke zna ko su oni, čak je screen išao i preko 8 sati. ESD, many, it_ler... Ja ga iskreno nisam probao a i nisam imao vremena

:trust: Eto ti sad? Onda bolje po onoj iz vica: "Mujo narani svinje i ništa ne diraj!" ;) A ako mi ikad padne na pamet da menjam kernel onda kako rekoste - Dorimanx.

Sta ti je to tesko, flesuj bez wipe i probaj, ako ti se ne svidi drugi...

Vrh Dno