Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Pise Fujitsu nesto... :D To dobro ili lose? :)

Isti imam i ja... Na ICS sam imao problem, ali na JB-u nemam :)

Sta ti pise pod phone/CAM FW Ver Check?

VDFH01 je CAM FW, a Phone FW je TBEC28.

S tim da nisam jos flashnuo NEAT, a ne znam je l' se to onda promeni?

Popizdecu od obaveza, nikako da nadjem vremena za sredjivanje fona... Valjda veceras...

A jao nije valjda da taj cip imas, pa taj je najlosiji, auuuuu haosa :D

@Djilke
Ozbiljno, ili me tovaris, i o cemu se tu uopste radi? :D

Poslednja izmena:
Zabada mi apolov recovery kad pokusam da instaliram onaj skip song, tj instalira u nedogled

Zabada mi apolov recovery kad pokusam da instaliram onaj skip song, tj instalira u nedogled

Flesuj Philzov kernel prvo, restart, mod, restart pa onda apolo. Nisam siguran sta su budzili danas u Apolo thread-u jer je izasao novi. Koliko sam video ima i CWM verziju tako da mozes i na nju da predjes

Dakle, sutra prvi utisci. Malo opsirniji, u mom stilu. :D Uglavnom, sad je 4.15 a uzeo sam da podesavam fon oko 1h... A i ovako sam se jedva odlucio na hrk... :)

Samo 3 sata podesavanja? :D Nije lose, nije lose :p

Nisu to samo podesavanja, nego i igranje, cackanje... ;)

O telefonu nema potrebe da pricam. Sve se zna, sto se mene tice samo da se malo naviknem na jarkost boja - imao sam i pre Amoleda, ali ovaj bas seva. :) Ipak, ostra je slika, spram Pentile ekrana iste rezolucije na S Advance moje devojke, ovaj je jasniji. :)

Nego, NEAT ROM...

Bez ikakvog njanjake - ovo radi kao Nexus! Svega mi. Do nedavno sam na dnevnoj bazi koristio RAZR HD, i ovaj tel na Saletovom ROMu ne radi nista losije od RHDa na CM10. Verujem da i jak hardver kumuje tome, ali sve klizi predivno, podsetilo me na doba Gnexa...

Nabacio sam svojih standardnih 50ak aplikacija, Sale je zaista ocistio ROM u potpunosti i time mi skratio boravak u TBu. I sad, kad je tel podesen do kraja, sve je i dalje jako tecno i fluidno. Videcemo posle par dana, kad se cache napuni, ali za sad sam u fazonu - ok, OVAKO dobro nisam ocekivao. I ne, moj utisak nije pojacan time sto sam do juce koristio stucavi LG L7 II, S2 mi je u kuci vec nedelju dana, ali na fabrickom 4.0.3 bez icega instaliranog je radio 30% losije nego sad. Sale, zaista - svaka cast! Kao i na odabiru kernela, a i Philz-u, naravno.

Nabacio sam neki mod za plave ikonice u not. baru i 23 toggles (jedino me nervira sto medju njima nema 2G/3G toggle) i sve je predivno sto se estetike tice. Za bateriju ce vidimo, za sad sam na 70% s 4h upotrebe, od cega je ekran sat i po. To deluje ok, posebno jer je oko sat bio na 3G.

Dakle, jako mi je drago da se obreh u ovom jatu, a Djilketu 'fala za preporuku NEAT ROMa spram stock 4.1.2 varijante. ;)

Nijedan telefon na stock ROM-u nema 2G/3G toggle, to samo imaju AOSP/AOKP ROM-ovi, tj. mislim na automatski prebacivanje. Ja sam provalio jednu foru, mozda se to vec zna odavno, mozda ti ne znas, ali zadrzi prst na mobile data i otvorice ti se settings za menjanje 2G/3G itd :)

Imao bi jedno, al' zbog ove fore imas 2 pica od mene. ;) I Sale naravno, koliko moze da popije. :D

Imao bi jedno, al' zbog ove fore imas 2 pica od mene. ;) I Sale naravno, koliko moze da popije. :D
Kada? :D
Drago mi je da ti se svidja, bas sam se trudio da ga napravim sto bolje. Dosta mi je pomogao tu i Samsung :), PhilZ nije, on koristi stock kernel i doda svoje modifikacije (custom recovery, touch, root). I dalje mi je nekako drazi od S3, valjda zbog velike popularnosti Neat S2 thread-a, samim tim i velike podrske Djilketa (nemas pivo) i ostalih likova sa xda. Uzivaj, ako treba nesto, viči

Ce se dogovorimo. ;)

Veruj da uzivam, zaista sve radi mnogo lepo. Svi S2 koje sam do sad koristio (na stock ili CM romovima) nisu radili ovako. Cak i ne-bas-optimizovane aplikacije (FB, TT...) rade vrlo lepo i skrol u njima je pesma... :)

Man'te se svadja - Sale, aj za vikend u NS da ti Djilke kupi pivo, a ja mu pomognem? ;)

On meni duguje već gajbu piva, samo se pravi lud :p

I dalje cekam odgovor. :D

Hvala za skip songs.
Inace, opet imam problem sa curenjem baterije i Media procesom. Resih da flesujem ponovo 4.7 (pomislih da ce biti bolje) ali opet isto. Prvo je "Map" krljao u pozadini (ubio sam ga preko Titaniuma) ali zato Media ne 'ladi.
Vise ne znam sta da radim i kako da resim ovo.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1372275278511.jpg
    uploadfromtaptalk1372275278511.jpg
    41.6 KB · Pregleda: 92
  • uploadfromtaptalk1372275294190.jpg
    uploadfromtaptalk1372275294190.jpg
    63.4 KB · Pregleda: 96
  • uploadfromtaptalk1372275303210.jpg
    uploadfromtaptalk1372275303210.jpg
    43.6 KB · Pregleda: 89
I dalje cekam odgovor. :D
Nema sanse sad za vikend. Jedino posle 15-og kada se vratim sa mora

Hvala za skip songs.
Inace, opet imam problem sa curenjem baterije i Media procesom. Resih da flesujem ponovo 4.7 (pomislih da ce biti bolje) ali opet isto. Prvo je "Map" krljao u pozadini (ubio sam ga preko Titaniuma) ali zato Media ne 'ladi.
Vise ne znam sta da radim i kako da resim ovo.
A jel si probao da izvadis eksternu i da kopiras internu na pc i da formatiras internu?. Naravno da ce onda stati media, posle toga vrati fajlove samo koji ti trebaju, nemoj sav ostali cache. Ako to ne pomogne, napravicu ti mod

Nazad
Vrh Dno