Ako interesuje nekoga, Aroma radi sa Neat 4.5
Koja aroma
Može li neko da proveri nešto za mene? Nebitno na kojoj ste verziji Neat ROM-a i sa kojim kernelom jer mi se ponavlja u svakoj kombinaciji sem jedne..
Naime, stavite da vam bude potpuno crna pozadina i na homescreen-u i lockscreen-u. Pa mi recite da li je na lockscreen-u siva (nekako se preliva siva i crnu). Ništa komplikovano![]()
To je do ripple efekta, kad se iskljuci normalna je slikaMože li neko da proveri nešto za mene? Nebitno na kojoj ste verziji Neat ROM-a i sa kojim kernelom jer mi se ponavlja u svakoj kombinaciji sem jedne..
Naime, stavite da vam bude potpuno crna pozadina i na homescreen-u i lockscreen-u. Pa mi recite da li je na lockscreen-u siva (nekako se preliva siva i crnu). Ništa komplikovano![]()
Meni je tako od prvog S2 roma sa ripple, odma sam vidio razliku....mada zavisi dosta od slike, na nekoj bas dreci dok na drugoj se slabo vidiPa nije pre bilo tako, mislim koristim oduvek ripple, možda su ovi u samsungu nešto čačkali
Skini "removed apps zip", otvori sa winrarom ili 7zip-om, obriši sve aplikacije iz preload/symlink/system/app osim Swype.apk, zatvori zip i flešuj
+1Sale, da li si video ili osetio mozda neku razliku izmedju 4.5 i 4.6? Ili da li je neko menjao? Tek sinoc sam stavio 4.5 lite.... samsungu, samsungu,... sunce ti tvoje zarko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari