Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Ok, hvala.
A kako da dobijem onu custom temu, da nije ovaj TW?

Cek, meni je stalno iskljucen debugging, ali titanium trazi da ga ukljucim:confused:

@richa
Da jeste, to je to. Philiz je stock kernel sa custom cmw-om i root-om.

@nikolaf7
Pa mora da bude ukljucen debugging za titanium

Pozdrav svima. Vec neko vreme imam problema sa org. baterijom s2, trazim dobru zamensku. Moli vas za neku preporuku, hvala :)

Kupi originalnu, ima je u Bg electronicu, cena je bila 2000 pre par meseci kada sam kupovao. Šalju pouzećem.

Neznatno je tezi, par grama :)

Instalirah juce najnoviji Neat i nakon ulaska u recovery (htedoh da flesujem mod za transparentan widget za vreme) ispraznilo mi se 30-ak % baterije. Napunim ja telefon, resih da probam novu Omegu ali se vratih na Neat opet. E sad, opet kada sam hteo da flesujem mod baterija pade sa 40% na 15. Ima li neko slicno iskustvo?
Pad baterije se dogodio pre instalacije moda.

To je zbog cipa, usled flesovanja, desava se pad baterije.

Mozda se desavalo i ranije (ne secam se stvarno) ali mi se desilo bas nakon instalacije Neat-a (dok je posle Omege bilo ok). Hvala na pomoci. ;)

Mozda se desavalo i ranije (ne secam se stvarno) ali mi se desilo bas nakon instalacije Neat-a (dok je posle Omege bilo ok). Hvala na pomoci. ;)

I ja sam imao ovaj problem na NEAT-u, na OMEGA-i ga nema. Mada će se nakon prvog punjenja sve vratiti u normalu.

Ukljucen mi mw ali posle reboot-a mora ponovo da se ukljucuje... U status baru stoji da je upaljen a ne pokazuje ga... Zbog cega? Ls8 mod

Sale kad ce novi rom? :) sa ovim imam problema. Nece nekada da se otkljuca, tj ekran da se upali. Probah ga sa oba karnela i isto. Jedino pomaze vadjenje baterije.

Ne razumem, kako nece? Koji kernel si koristio? Moraces full wipe i format system/preload jer prvi put cujem da neko ima takav problem. Da nisi neki mod flesovao?

Koristio sam siyah pa posle obican (philz). Radio sam full wipe naravno. Nisam nista ubacivao. Radio je ok i od petka tako...

Uradio sam. Javicu ti ako mi se desi to opet. Desavalo mi se kad ga koristim par sati i ostavim ga pa hocu da otkljucam i nece.

Hvala.

Ponekad pomislim, jel svi koristimo iste telefone i iste ROM-ove :D

Svima se pojavljuju neke neobjasnjive bubice :)

Desava se problem i dalje. Jedino da uradim sve od nule opet. A za to trenutno nemam vremena.

Sale ne znam šta se ovo dešava ali skroz mi je "pošašavio" telefon. Imam NeatROM 4.6 Lite bez Arome i bilo kakvog drugog moda. Kada sam instalirao NeatROM 4.6 odradio sam kompletan Wipe, i instalirao na "svež" telefon. Sve je radilo kako treba prvih nekoliko nedelja, međutim kako vreme odmiče telefon radi sve lošije i lošije. Prvo mi je počeo zabadati kada uključim WiFi, pa je kasnije krenuo zabadati i kada uključim Facebook aplikaciju, pa je sad krenuo da se gasi kada se uopšte ne koristi (nije uključen WiFi niti mobilni net). Malopre mi je stajao u zaključanom režimu (sa isključenim ekranom) i nikako ga nisam mogao "probuditi". Morao sam vaditi bateriju. Koji mu je đavo? Ovo mi se nije dešavalo sa tvojim prethodnim ROM-ovima. Da li je rešenje da ponovo počistim sve i instaliram NeatROM 4.6.1 Lite?

Ja instalirah sad 4.6.1. Jedno pitanje, ja kernel nisam menjao od kad sam prvi put stavio Neat (što beše poodavno). Koji kernel da stavim uz ovo? meni stoji nešto "3.0.31-1069234 dpi@dell237 #3" za kernel version

Sale ne znam šta se ovo dešava ali skroz mi je "pošašavio" telefon. Imam NeatROM 4.6 Lite bez Arome i bilo kakvog drugog moda. Kada sam instalirao NeatROM 4.6 odradio sam kompletan Wipe, i instalirao na "svež" telefon. Sve je radilo kako treba prvih nekoliko nedelja, međutim kako vreme odmiče telefon radi sve lošije i lošije. Prvo mi je počeo zabadati kada uključim WiFi, pa je kasnije krenuo zabadati i kada uključim Facebook aplikaciju, pa je sad krenuo da se gasi kada se uopšte ne koristi (nije uključen WiFi niti mobilni net). Malopre mi je stajao u zaključanom režimu (sa isključenim ekranom) i nikako ga nisam mogao "probuditi". Morao sam vaditi bateriju. Koji mu je đavo? Ovo mi se nije dešavalo sa tvojim prethodnim ROM-ovima. Da li je rešenje da ponovo počistim sve i instaliram NeatROM 4.6.1 Lite?
Ajde skini LSJ to je 4.5 verzija, meni je ona bolje radila i odradi wipe, imas kod mene u potpisu romwipe skriptu to flesni i onda posle toga flesujes rom. Moj telefon se nije slagao sa LSN-om
Ja instalirah sad 4.6.1. Jedno pitanje, ja kernel nisam menjao od kad sam prvi put stavio Neat (što beše poodavno). Koji kernel da stavim uz ovo? meni stoji nešto "3.0.31-1069234 dpi@dell237 #3" za kernel version

Ne moras da menjas kernel, taj je fixed i dobar. Sa svakim flesovanjem roma se menja kernel, on ne ostaje. Znaci nemas onaj stari od kada si kupio telefon.

Aha mislio sam da ovaj flesh ne menja kernel, al vidim da je datum 19 mart pa sam pretpostavljao da je promenjen. Hvala :)

Malopre mi je stajao u zaključanom režimu (sa isključenim ekranom) i nikako ga nisam mogao "probuditi". Morao sam vaditi bateriju. Koji mu je đavo? Ovo mi se nije dešavalo sa tvojim prethodnim ROM-ovima. Da li je rešenje da ponovo počistim sve i instaliram NeatROM 4.6.1 Lite?

To je isto moj problem...

Nazad
Vrh Dno