Ok, hvalaKupi originalnu, ima je u Bg electronicu, cena je bila 2000 pre par meseci kada sam kupovao. Šalju pouzećem.
Mozda se desavalo i ranije (ne secam se stvarno) ali mi se desilo bas nakon instalacije Neat-a (dok je posle Omege bilo ok). Hvala na pomoci.![]()
Ajde skini LSJ to je 4.5 verzija, meni je ona bolje radila i odradi wipe, imas kod mene u potpisu romwipe skriptu to flesni i onda posle toga flesujes rom. Moj telefon se nije slagao sa LSN-omSale ne znam šta se ovo dešava ali skroz mi je "pošašavio" telefon. Imam NeatROM 4.6 Lite bez Arome i bilo kakvog drugog moda. Kada sam instalirao NeatROM 4.6 odradio sam kompletan Wipe, i instalirao na "svež" telefon. Sve je radilo kako treba prvih nekoliko nedelja, međutim kako vreme odmiče telefon radi sve lošije i lošije. Prvo mi je počeo zabadati kada uključim WiFi, pa je kasnije krenuo zabadati i kada uključim Facebook aplikaciju, pa je sad krenuo da se gasi kada se uopšte ne koristi (nije uključen WiFi niti mobilni net). Malopre mi je stajao u zaključanom režimu (sa isključenim ekranom) i nikako ga nisam mogao "probuditi". Morao sam vaditi bateriju. Koji mu je đavo? Ovo mi se nije dešavalo sa tvojim prethodnim ROM-ovima. Da li je rešenje da ponovo počistim sve i instaliram NeatROM 4.6.1 Lite?
Ja instalirah sad 4.6.1. Jedno pitanje, ja kernel nisam menjao od kad sam prvi put stavio Neat (što beše poodavno). Koji kernel da stavim uz ovo? meni stoji nešto "3.0.31-1069234 dpi@dell237 #3" za kernel version
Malopre mi je stajao u zaključanom režimu (sa isključenim ekranom) i nikako ga nisam mogao "probuditi". Morao sam vaditi bateriju. Koji mu je đavo? Ovo mi se nije dešavalo sa tvojim prethodnim ROM-ovima. Da li je rešenje da ponovo počistim sve i instaliram NeatROM 4.6.1 Lite?
To je isto moj problem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari