Pokrenuo sam skriptu, kad je skripta obavila svoje, instalirao rom i onda pri bootovanju se pojavilo ono Samsung galaxy s2 posle koga treba da ide animacija, medjutim umesto animacije se opet pojavi Samsung Galaxy s2 i tako sve u krug. Pretpostavljam da je to boot loop.
Cini mi se da je malo tecnije sve mada nisam siguran. Svakako preporucujem v4.6Sale, da li si video ili osetio mozda neku razliku izmedju 4.5 i 4.6? Ili da li je neko menjao? Tek sinoc sam stavio 4.5 lite.... samsungu, samsungu,... sunce ti tvoje zarko
Moze ai sve modove moras ponovo da instaliras. Napravi nandroid prvo+1
I da li moze bez wipe-a?I da li sve one sitne modove opet moram da ubacujem?
XWLSJ_RemovedApps.zip - 141.02 MBNemogu da nadjem taj fajl removedapps.zip, odnosno nasao sam neku verovatno stariju varijantu na kojoj nema te putanje koju je Sale naveo : preload/symlink/system/app. Moze li link ka odgovarajucoj ? pozdrav
Otkako sam instalirao NeatROM 4.5 nikako mi ne radi mobilni net. Uključim ga ja bez problema, signal je H+, međutim podaci ne prolaze nikako (stalno izbacuje "Network error"). Pre instalacije NeatROM-a 4.5 uradio sam wipe svega i instalirao na "svež" telefon. Probaću večeras ovaj novi NeatROM 4.6 pa ću da vidim jel to samo do 4.5 verzije.
Neko je vec pisao da aroma mod 4.2 radi na 4.5 rom... Zanima me da li radi na 4.6?
Ok hvalaInstalirao sad i potvrdjujem da radi na 4.6
Ok probacu...Probaj da stavis "gsm only" pa vidi kakvo je stanje.
Aje i ovdje isto da pitam....
Ubacio bih saletov neat (nisam nikad ubacivao custom rom) i neki dan sam stavio philzov kernel, ali nemam one supersu aplikacije i one jos jedne (zaboravih kako se zove). Jel mi rutovan tel, ima onaj zuti trougao kad se pali?
I sta preporucujete full ili lite verziju? Prednosti i mane?
4.6.1 radi kao zmaj, samo i dalje ostaje uključen debugging posle svakog restarta, ali to i nije bitan problem. Svaka čast još jednom Sale.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari