Jelena, backup svih aplikacija, wipe svega, format system i preload, instaliraj rom opet i biće sve ok. 100%
Pa znam pitanje je zasto?Pa očigledno da Accuweather nije pomerio za sat unapred
Accuweather pokazuje 16:04 a sat 17:04, kako? I zasto?
Ok je sad, ja se nadam da ce i ostatiTako je i kod mene bagovao, izbacio sam svoj grad, i ostavio ga tako neko vreme, znaci bez bilo kog grada, posle nekog vremena ubacio svoj grad i sve je ok.
Hvala. Šta bi ti jos uklonio?Instalirao sam novi Neat, da čuknem u drvo za sada fino radi.![]()
Jedino me zanima, Sale, što ostavljaš na primer sve one Samsung gluposti u ROMu, ja stvarno ne verujem da to iko na Xda koristi. :-\ što ne bude superlite verzija kao što možeš da je napraviš ako izbrišeš sve ono?
I ovaj font je do jaja što ima da se izabere, al smara što nije napravljen za Č i Ć pa oni odudaraju malo kad ih kucaš.
Sve u svemu, nakon mnogo romova, mislim da ću se sad malo zadržati na Neatu. :thumbup:
Neće, slobodnoZanima me da li ce biti problema ako uzmem i izbrisem u fajlu: XWLSJ_RemovedApps, neke aplikacije, a neke ostavim?
Accuweather pokazuje 16:04 a sat 17:04, kako? I zasto?
Settings, more settings, usb utilities i tu ti je mass...Instalirao sam 4.5 lite sa wipe, vidim da pise "Enabled Usb Mass Storage" a kod mene se povezuje kao "media device". Da li ima neko podesavanje da podesim da bude u "usb mass storage" modu kada ga povezem na kompjuter?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari