Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

stavio sam 4.1.2 baseband versioni9100xxls8, siyah-s2-v6.0b4+. Cini mi se da vise trosi bateriju. Zanima me da li mogu tvoj najnoviji neat rom lite da stavim ili moram nesto da promenim? Hvala

da li ce tvoj neat rom da smanji potrosnju baterije, ili da se vratim na ics 4.0.4. Ako treba da se vratim koje sve verzije firmwire, syah i neat rom lite da skinem? Hvala

Meni ubedljivo najblje drzi na Neat lite 3.5 (4.04)+ Slyah 4.1.5 kernel (on dolazi uz Neat 3.5) E sad vidim da na xda neki uz neka podesavanja guraju solidno i na JB...stavi ti Neat 3.5 i uzivaj.

Poslednja izmena:
Samo ga formatiraj u mounts and storage.

Wipe-ovano, formatirano, situacija ista. Dodje mi da se vratim na prethodni rom, onaj leak na kome se smrzavao lock screen ali je bar ostalo radilo.

Sta ti hoces i sta tebi treba, sta se desava sa telefonom?

Hocu da imam signal da mogu da primim poruku ili poziv. Dok god se nesto radi na telefonu signal je pun, cim ga ostavim neko vreme izgubi se signal skroz, samo hitni pozivi rade i tako minut dva dok ne uhvati ponovo signal. Pustila sam preko noci neku aplikaciju koja meri jačinu signala i preko noci je bio 60% bez signala.

Promeni karticu prvo, pa probaj... Ako si odradila sve te wipe-ove kako je rečeno (ništa nisi propustila), onda možda da staviš na 2G i na kraju da nosiš u servis telefon

Menjana kartica, uvek sam na Gsm only, i problem se javio je od kad je instaliran MS1. Probacu jos neki ROM, ako nista ne uspe moraću u servis jer nemam vise ideja.

Ajde ti na LSD ili sačekaj Saleta sada uploaduje novi LSJ

A da nije problem do modema?

Idem na LSD onda da pokusam. Izmenjala sam 5-6 modema, eliminisala sam to.

Aha, nisam pratio od pocetka tvoj problem, pa nisam u toku.
Probaj onda sto ti djilkos predlaze, nadam se da ce pomoci.

Cudno mi je sto se niko nije zalio na MS1 za ovaj problem, sto se toga tice.

Meni i dalje smrdi na mrezu u kojoj si i karticu. Nema sta drugo, ako si izmenjala modeme i ako naravno mozda tu gde jesi imas slab domet.

LITE VERSION​

Features
  • Firmware: XWLSJ NeatROM Lite v4.5 (March 31, 2013) (4.1.2)
    [*]Build Date: Tue Feb 26 14:26:31 KST 2013
    [*]Modem: XXLS8
    [*]CSC: OXXLS6 Multi
    [*]Change List: 889555
    [*]Kernel: XWLSJ-4.91.5-PhilZ
    [*]Available languages in Rom: Catala, Cestina, Dansk, Deutsch, English (Australia), English (United Kingdom), English (United States), Espanol, Estonian, Euskara, Francais, Galego, Hrvatski, Icelandic, Irish, Italiano, Kazakh, Latviesu, Lietuviu, Macedonian, Magyar, Nederlands, Norsk bokmal, Polski, Portugues, Romana, Slovencina, Slovenscina, Suomi, Svenska, Turkce, Uzbek, Greek, Bulgarian, Russian, Ukrainian, Serbian, Korean
    [*]Fully Deodexed
    [*]Zipaligned
    [*]Rooted
    [*]BusyBox
    [*]SuperSU
    [*]EFS auto backup
    [*]NO WIPE
    [*]Disabled boot sounds
    [*]Increase Contacts adding for the message (1000 contacts instead of 10 contacts)
    [*]No Auto Converting messages to MMS
    [*]Disabled Home Button Lag
    [*]Enabled Camera Sound Menu
    [*]No Call Ring Delay
    [*]4 Way Reboot
    [*]Enabled All Languages For Samsung Keyboard
    [*]Faster GPS Lock
    [*]Enabled Sensor Aiding For Fast GPS Lock
    [*]Enabled More Contacts (999)
    [*]Disabled Scrolling Cache
    [*]Large Apn List
    [*]Removed Bloatware
    [*]Added DropBox
    [*]Init.d Support
    [*]MultiWindow (Enabled all Apps) Thanks to master_droid
    [*]Black Status Bar
    [*]Ripple Lockscreen
    [*]New Arabic Font Thanks to handasoft
    [*]More Init.d Tweaks
    [*]More Build.prop Tweaks
    [*]Enabled Usb Mass Storage
    [*]Fixed USB Unmount Wakelock Thanks to master_droid
    [*]Media Scanner Fix
    [*]Ultra Cool Font Thanks to jomaga for modding and bobdoblo for testing
    [*]Removed More Apps/Libs Thanks to bobdoblo
    [*]New NeatROM Boot Animation Thanks to momo.martinovic
    [*]and many more...
    [*]I probably forgot something

eg3eyw.png

110d6di.jpg

jubtc8.jpg

11uu3xl.png

March 31, 2013
XWLSJ_NeatROM_Lite_v4.5

MD5 Sum: faa35eab228c8a5349a17e3cdb305c35

Complete NeatROM File Mirror is available here Thanks to ApriliaM3

Instalirao sam novi Neat, da čuknem u drvo za sada fino radi. :)
Jedino me zanima, Sale, što ostavljaš na primer sve one Samsung gluposti u ROMu, ja stvarno ne verujem da to iko na Xda koristi. :-\ što ne bude superlite verzija kao što možeš da je napraviš ako izbrišeš sve ono?
I ovaj font je do jaja što ima da se izabere, al smara što nije napravljen za Č i Ć pa oni odudaraju malo kad ih kucaš.
Sve u svemu, nakon mnogo romova, mislim da ću se sad malo zadržati na Neatu. :thumbup:

Poslednja izmena:
Zanima me da li ce biti problema ako uzmem i izbrisem u fajlu: XWLSJ_RemovedApps, neke aplikacije, a neke ostavim?

Instalirao sam novi Neat, da čuknem u drvo za sada fino radi. :)
Jedino me zanima, Sale, što ostavljaš na primer sve one Samsung gluposti u ROMu, ja stvarno ne verujem da to iko na Xda koristi. :-\ što ne bude superlite verzija kao što možeš da je napraviš ako izbrišeš sve ono?
I ovaj font je do jaja što ima da se izabere, al smara što nije napravljen za Č i Ć pa oni odudaraju malo kad ih kucaš.
Sve u svemu, nakon mnogo romova, mislim da ću se sad malo zadržati na Neatu. :thumbup:
Hvala. Šta bi ti jos uklonio?

Zanima me da li ce biti problema ako uzmem i izbrisem u fajlu: XWLSJ_RemovedApps, neke aplikacije, a neke ostavim?
Neće, slobodno

Instalirao sam 4.5 lite sa wipe, vidim da pise "Enabled Usb Mass Storage" a kod mene se povezuje kao "media device". Da li ima neko podesavanje da podesim da bude u "usb mass storage" modu kada ga povezem na kompjuter?

Nazad
Vrh Dno