Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Ne, ne daje ti za pravo. Zavrsili smo jer se sa tobom ne moze normalno diskutovati. Pozdrav

Opet razmišljam da sa zadnjeg Neat-a se vratim na 3.5 valjda beše. Ide lepše vreme, više ću vremena provoditi napolje (bolja baterija)...ali ovaj mi je nekako lepši, što neko reče "nešto mi nedostaje na ICS" Đilke, koji ti "voziš" sad?

Max, ja sam na LSD :D sa philz 4.87 kernelom. Trenutno imam 71% baterije, skinut sa punjača pre 8 i po sati, ekran radio ~2h. Moram priznati da sam prilično zadovoljan.

Od trenutka kad sam sinoć skinuo sa punjača, WiFi nije isključivan. Gmail push, FB 1h, Twitter 30min, TT 30min.
ytuqy9ez.jpg
4ypymary.jpg

Poslednja izmena:
Obavezno koristi ROM/kernel skriptu pre instalacije novog ROMa/kernela. Pisano 2-3 strane unazad. Mala napomena, mora proći par dana/ciklusa punjenja da "slegne" kernel. Zvuči smešno, ali živa istina. ;)

Opet razmišljam da sa zadnjeg Neat-a se vratim na 3.5 valjda beše. Ide lepše vreme, više ću vremena provoditi napolje (bolja baterija)...ali ovaj mi je nekako lepši, što neko reče "nešto mi nedostaje na ICS" Đilke, koji ti "voziš" sad?
Ako budes ipak hteo da se vratis, jeste bese 3.5 Neat LPY... Trenutno sam par dana na CM9, pa cu sad i ja na LPY da vidim sta je bolje od ta dva i taj cu zadrzati :)
Obavezno koristi ROM/kernel skriptu pre instalacije novog ROMa/kernela. Pisano 2-3 strane unazad. Mala napomena, mora proći par dana/ciklusa punjenja da "slegne" kernel. Zvuči smešno, ali živa istina. ;)
Ja kad sam pricao da treba da se slegne, neee Djilkos ludak, nema sanse :D

Ja da mogu da izvucem 4-5 sati screen on-a na JB-u ja bih rado presao, ali sta cu kad moj telefon ne voli JB :D

Slijeganje binarnog koda. Zanimljivo viđenje. Nema veze, samo tako nastavi vidiš da imaš istomišljenika. Ozbiljni stručnjaci, a ja posumnjao u njih. Sada se ipak izvinjavam, odoh malo da se slegnem :).

Poslednja izmena:
Bolje cuti, pametniji si.

Neko je prosto rođeni advokat.

Slep sam kod ociju, ne vidim tu skriptu nigde. :-(

Koja ti skripta treba, okacicu ti ja?

Pa ta rom/kernel cleaner ili kako se vec zove. :p

Poslednja izmena:
Max, ja sam na LSD :D sa philz 4.87 kernelom. Trenutno imam 71% baterije, skinut sa punjača pre 8 i po sati, ekran radio ~2h. Moram priznati da sam prilično zadovoljan.

+1!

Pre toga sam imao LS8 + Dori 7.45, sada sa ovom gore navedenom kombinacijom baterija drzi jos bolje.

LSD + philz 4.87
Gmail push; FB 1h; FalconPro 30 min; TT 30 min; AppSales 2h; Weather 2h
10ak poruka
Only GSM;
Konstantno ukljucen WiFi/2G

Prilozi

• Screenshot_2013-03-16-20-41-00.png
    Screenshot_2013-03-16-20-41-00.png
    49.6 KB · Pregleda: 180
  • Screenshot_2013-03-16-20-41-14.png
    Screenshot_2013-03-16-20-41-14.png
    32.4 KB · Pregleda: 172
  • Screenshot_2013-03-16-20-41-23.png
    Screenshot_2013-03-16-20-41-23.png
    44.7 KB · Pregleda: 172
  • Screenshot_2013-03-16-20-41-48.png
    Screenshot_2013-03-16-20-41-48.png
    82.4 KB · Pregleda: 165
Pitaj nekog da ti okaci kod njega u temi, pa sad sta ti napravi zip onda flesuj, a ako ti da apk, onda pushujes u system

Auto brightness me izludjuje na ls8 lite...nikad se ne spusta na minimum, cak ni u mrklom mraku.
Presao bi na lsd ili ovaj zadnji ali koliko vidim nema grupnog moda ili se varam?

Isključi sistemski autobrightness i skini velis autobrightness sa playa, mene odlično služi već dugo.

Najbolji autobrightness je lux autobrightness, a i plaćena verzija vredi svaku paru. Toliko lepo možeš namestiti da sam i zaboravio koliko je autobrightness dobra stvar...

Meni ova bolje radi.

Koristio sam i Lux. Ok je bio na ICS, ali velis uzima manje rama i lepše prilagođava osvetljenje od Luxa, uz to je skroz besplatna.

Poslednja izmena:
I sta sad kad sam instalirao velis ukljucim auto? Nije mi najjasnije bas:D

Pozdrav. Trenutno koristim ovaj rom i mogu reci da je stvarnoodlican. Prateci upute koje je dao Bobdoblo na XDA oko aplikacija koje se mogu ukloniti jednostavno sam prije instalacije uklonio iz preload foldera.

UKLONJENO.jpg

Smanjim sam zip file na 434 mb i nakon instalacije ustedim najmanje 30 minuta posla.

Sto se tice kernela, malo je sada zeznuta situacija, Dorimanx se previse igra i jednostavno ne znas na kojem ce ti raditi Wi FI toggle a na kojem nece, navodno flashanjem radija LS9 radi i toggle ali nemam zivaca provjeravati. Baterija je kod njega uvijek bila fenomenalna ali u zadnje vrijeme zale se ljudi i na to.

Gokhanmoral je dobio sina i malo sebi uzeo slobodnog vremena da bude sa porodicom i jos uvijek nije implementiran backup preload foldera, znam, znam koristim skripte za to preload backup i preload restore ali nije to to. Orangebackup je druga opcija ali mi je problem sa ovom aplikacijom sto nemam previse povjerenja u situ kada je u pitanju backup potpuno konfigurisanog ROM-a, mozda i grijesim ali eto takva je situacija.

PhilZ je za sada izgleda najbolji jer je izuzetno stabilan, battery friendly i ima backup preload foldera, ali nema app za tweakanje pa ne znam da li je najbolji izbor za mene . Planiram se malo poigrati sa PhilZ kernelom i android tweakerom kako bih ga kontrolisao koliko toliko.

Drago mi je da nas SGS2 nece umrijeti jos dosta vremena, dobit cemo i 4.2.2. official, nadam se sa nekim modovima sa SGS4 iako sumnjam ali ko zna, Samsung je do sada bio velikodusan vezano za update oficijelnog software-a. Nadam se da cemo kada izadje android 5 ubrzo dobiti i drivere za kameru i ostali hardware da uzivamo i u tom OS-u.

Koji vi kernel uglavnom koristite, ja sam nabavio bateriju 2000 mAh i za sada Many40 Battery tweaks sa SIyah poslijednji je najbolji combo.

Nazad
Vrh Dno