- Učlanjen(a)
- 27.06.2009
- Poena
- 199
Ne, ne daje ti za pravo. Zavrsili smo jer se sa tobom ne moze normalno diskutovati. Pozdrav
Ako budes ipak hteo da se vratis, jeste bese 3.5 Neat LPY... Trenutno sam par dana na CM9, pa cu sad i ja na LPY da vidim sta je bolje od ta dva i taj cu zadrzatiOpet razmišljam da sa zadnjeg Neat-a se vratim na 3.5 valjda beše. Ide lepše vreme, više ću vremena provoditi napolje (bolja baterija)...ali ovaj mi je nekako lepši, što neko reče "nešto mi nedostaje na ICS" Đilke, koji ti "voziš" sad?
Ja kad sam pricao da treba da se slegne, neee Djilkos ludak, nema sanseObavezno koristi ROM/kernel skriptu pre instalacije novog ROMa/kernela. Pisano 2-3 strane unazad. Mala napomena, mora proći par dana/ciklusa punjenja da "slegne" kernel. Zvuči smešno, ali živa istina.![]()
Obavezno koristi ROM/kernel skriptu pre instalacije novog ROMa/kernela. Pisano 2-3 strane unazad. Mala napomena, mora proći par dana/ciklusa punjenja da "slegne" kernel. Zvuči smešno, ali živa istina.![]()
Max, ja sam na LSDsa philz 4.87 kernelom. Trenutno imam 71% baterije, skinut sa punjača pre 8 i po sati, ekran radio ~2h. Moram priznati da sam prilično zadovoljan.
Gde moze tacno da se nadje, jer mnogo nervira?To je samsung stavio pod default. Jedino da vidis u Saletovoj temi tamoadays li neko ima zip da flesujes ili neki modovani gallery2.apk da pushujes u system
A daj mi link posto sam na mobu, ako nije problem? I hvala unapred...Pitaj nekog da ti okaci kod njega u temi, pa sad sta ti napravi zip onda flesuj, a ako ti da apk, onda pushujes u system
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari