Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

1. prvo sam flesovao GS2ROMWipe
2. zatim GS2ROMNuke

Evo greske na pocetku, a lepo pise kod njega u temi http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2100558

These are designed to be run IMMEDIATELY prior to flashing a new ROM.
Do NOT, I repeat, DO NOT run either at any other time!!!

Normally, I would recommend GS2ROMWipe over GS2ROMNuke. A Nuke is more aggressive, as it wipes Android and application related data from your Internal SD card. This would remove data that certain apps may write to save their settings (for example QuickPic, Apex).

P.S. Verovatno imas neku aplikaciju koja te zeza, pa koja krlja.

Poslednja izmena:
Citao sam ja pazljivo, ali sam namerno radio flash obe stvari, da obrisem sve :D
Nisam skontao da je to greska. Cini mki se da sam dobro sve protumacio sta je pisao covek. Evo sad instaliram app po app sa stora, i nemam ni jednu sumnjivu app niti igricu, a nemam ih ni mnogo ukupno. Pada mi na pamet da me Apex mozda zahebava, ne znam sta bi moglo.

Ako bude opet štucao flashuj ponovo rom onako kako je Đilkoš napisao u poslednjem postu, pa onda posle sistemom eliminacije, mora biti neka aplikacija ili neko preostalo đubre opterećuje mediaserver i sl.

edit: Zakasnio :)

Poslednja izmena:
Imam poslednji Saletov ROM: XXMS1 NeatROM Lite v4.4 (February 20, 2013) (4.1.2), i imam problem sa automatskim rotiranjem fotki u galeriji....to je pre radilo...tipa da iz portreta predjem u lendskejp kada sam u pregledu fotki...samo mogu rucno da uradim, enable-uje se ikonica za rotate....sve sam pregledao, i ne znam gde to moze da se ukljuci?

To je samsung stavio pod default. Jedino da vidis u Saletovoj temi tamo da li neko ima zip da flesujes ili neki modovani gallery2.apk da pushujes u system

Isto je bilo podešeno na nekoliko ICS verzija. Nelogična opcija. Ali ne i nelogičnija od wallpaper cropa, whyyyyy?

a to li je.....neke stvari ne kapiram...kako takva glupost nekom padne na pamet....kome je to zasmetalo? Bzvz

Ili jednostavno stavis Omegu koja, bar na mom fonu, radi tecnije od Neat-a i galerija normalno rotira. :)

Ljudi koji kernel sa BLN-om da flesujem na MS1? Probao sam dorimanx, ali mi telefon radi vidno losije od philza sa kojim je rom dosao?

Šta je MS1? Koji DorimanX kernel?
Pažljivo sa DorimanX kernelima, na bilo kom ROMu. Obavezno Nandroid. Ima dosta problema koje developer pokušava da popravi.

^MS1 je novi JB 4.1.2 Samsunga :)

Primetio sam da je Dorimanx opasno nestabilan, vratio sa Philz.
Neverovatno mi je da ovi ******i iz Samsunga nisu ugradili led diodu za notifikacije nego moramo da budžimo sve i svašta. To mi je ujedno i najveća mana s2. I baterija. :)
Moraće uskoro zamena da padne, samo da vidimo šta Motorola sprema. Za sada mi je Htc One prvi pik, Samsung sve više postaje kao Epl.

Za samsung ROM-ove DorimanX 7.45 provjereno radi bez grešaka. Za novije nisam probao.

Primetio sam da je Dorimanx opasno nestabilan, vratio sa Philz.
Neverovatno mi je da ovi ******i iz Samsunga nisu ugradili led diodu za notifikacije nego moramo da budžimo sve i svašta. To mi je ujedno i najveća mana s2. I baterija. :)
Moraće uskoro zamena da padne, samo da vidimo šta Motorola sprema. Za sada mi je Htc One prvi pik, Samsung sve više postaje kao Epl.

Za motorolu ne znam. Sa HTC-om i Sony-jem puno sreće. Trebaće ti.

Ili jednostavno stavis Omegu koja, bar na mom fonu, radi tecnije od Neat-a i galerija normalno rotira. :)

Prvo, to što ti misliš da radi tačnije jedan ili drugi rom, u većini slucajeva je zbog kernela. Mogao bi na Samsung update ili na xda da uporedis brzinu mog roma i omege sa istim kernelom pa onda da zaključujes takve gluposti. Mnogo veći stručnjaci su testirali i moj i njegov rom, što se i vidi u thread-u
Što se tiče galerije, ja sam barem ostavio opciju true/false pa nek bira ko šta hoće. Da si lepo pitao, pošto vidim da nemaš pojma, ja bih ti rekao i ne samo ja, nego bilo ko u neat thread-u.

A i za kraj, Djilkose, znaš šta smo pričali jutros, ovo je jedan od razloga. Zbog slicnih gluposti ne odlazim više u android forums

Sale, natuknuo si pre nekog vremena da ćeš uzeti S4 i da tada napuštaš S2 :)

Da li sada kada si video S4 i dalje stojiš iza toga? :) Planiram da uzmem S4 pa samo da vidim da li će te biti u tim vodama :)

Nema potrebe za ljutnjom i meni Omega radi odlično. Istina, nisam imao nekih primjedbi ni na Saletov ROM. Ali trenutno sam ipak na Omegi. Nekako mi Aroma pri instalaciji ROM-a više odgovara. Brzine nisam poredio i jedan i drugi su radili glatko. I jednom i drugom promjena kernela legne ko budali šamar :).

Nema potrebe za ljutnjom i meni Omega radi odlično. Istina, nisam imao nekih primjedbi ni na Saletov ROM. Ali trenutno sam ipak na Omegi. Nekako mi Aroma pri instalaciji ROM-a više odgovara. Brzine nisam poredio i jedan i drugi su radili glatko. I jednom i drugom promjena kernela legne ko budali šamar :).
Nisam tebe ni citirao :) a i nema potrebe ni za troll

Vidim rade i neki advokati :).

Prvo, to što ti misliš da radi tačnije jedan ili drugi rom, u većini slucajeva je zbog kernela. Mogao bi na Samsung update ili na xda da uporedis brzinu mog roma i omege sa istim kernelom pa onda da zaključujes takve gluposti. Mnogo veći stručnjaci su testirali i moj i njegov rom, što se i vidi u thread-u
Što se tiče galerije, ja sam barem ostavio opciju true/false pa nek bira ko šta hoće. Da si lepo pitao, pošto vidim da nemaš pojma, ja bih ti rekao i ne samo ja, nego bilo ko u neat thread-u.

A i za kraj, Djilkose, znaš šta smo pričali jutros, ovo je jedan od razloga. Zbog slicnih gluposti ne odlazim više u android forums
Uh, izvini molim te sto sam povredio tvoj uzviseni ROM. Ne znam stvarno cemu ovakav komentar i odakle tebi pravo da pricas kako ja nemam pojma?!
Ja sam napisao da, bar meni, Omega radi tecnije nego tvoj Neat i ne vidim gde je tu problem.
A to da li su "strucnjaci" uporedjivali tvoj ROM sa Omegom me stvarno ne interesuje. Kod mene bolje radi Omega i kraj price. I jos nesto, frustracije slobodno mozes da pocnes da lecis na drugim mestima. Forum ne sluzi za to...

Poslednja izmena:
On je mnogo pomogao ovoj zajednici, a i ima znanja. Lepo ti je rekao. Barem njemu ne mozes tako da se obracas. Zato sto nisi ni S od strucanjaka i verovatno se razumes mozda oko sitnih stvari.

Uh, izvini molim te sto sam povredio tvoj uzviseni ROM. Ne znam stvarno cemu ovakav komentar i odakle tebi pravo da pricas kako ja nemam pojma?!
Ja sam napisao da, bar meni, Omega radi tecnije nego tvoj Neat i ne vidim gde je tu problem.
A to da li su "strucnjaci" uporedjivali tvoj ROM sa Omegom me stvarno ne interesuje. Kod mene bolje radi Omega i kraj price. I jos nesto, frustracije slobodno mozes da pocnes da lecis na drugim mestima. Forum ne sluzi za to...

Au brate... Ako je neko antipod isfrustriranog developera to je sale.

Realno, čovek je učinio da mi S2 bude duplo zanimljiviji telefon i šteta što nikad nije omogućio neke donacije za nas koji nemamo pp, jer je stvarno zaslužio.

Auuuu, cekaj polako. Nigde ja nisam rekao da on nije mnogo ucinio (i sam sam preporucio nekoliko puta njegov ROM).
Djilkoshe, nigde ja ne osporavam njegovo znanje ali mu to ne daje za pravo da mi odgovara na onaj nacin. Nista lose nisam napisao osim da Omega bolje radi (ne znam samo sta je tu toliko tragicno).
Inace, nigde nisam ni rekao da sam strucnjak a ti nemas potrebe da advokatises ovde.

Ma ne brini, samo mu vraća njegovu prethodnu advokaturu :).

NEAT je naravno odličan ROM, ipak bio bi još bolji kada bi dobio aromu u samoj instalaciji.

Auuuu, cekaj polako. Nigde ja nisam rekao da on nije mnogo ucinio (i sam sam preporucio nekoliko puta njegov ROM).
Djilkoshe, nigde ja ne osporavam njegovo znanje ali mu to ne daje za pravo da mi odgovara na onaj nacin. Nista lose nisam napisao osim da Omega bolje radi (ne znam samo sta je tu toliko tragicno).
Inace, nigde nisam ni rekao da sam strucnjak a ti nemas potrebe da advokatises ovde.

Daje mi pravo i te kako, pogotovo stručnjacima kao što si ti, pa i u forume. Aj molim te idi do bmw-ovog foruma i reci ljudima tamo da kupe mercedes jer je bolji. Neću više da se nastavljam s tobom, imaš drugu temu pa piši. Koji si ovde i dolazio

Nazad
Vrh Dno