Goyakla
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.03.2005
- Poena
- 705
Probaj ovo sto je Sale nalo iznad pisao, flesuj Philz kernel, nandroid backup i onda vratis iz njega samo data.
Proradio je, uradio sam cache i dalvik i flešovao opet rom
Probaj ovo sto je Sale nalo iznad pisao, flesuj Philz kernel, nandroid backup i onda vratis iz njega samo data.
Pogledajte prilog 109093
Evo vidiš ovde je zasivljeno clear cache, ali ima i clear data
Uradi to i restart, pa vidi sad?
Možda da odradis i wipe cache i dalvik...
Da nisi mozda stopirao media scanner?
Jel može neki od ovih novih philz lsd i kasnijih kernela sa fixed bootloop na ls8 rom? Hteo bih da izbegnem bootloop u budućnosti.
Nasao sam i clear data opciju, ali ni to nije pomoglo.
Pokusavao sam sa nekom palikacijom sa GooglePlay-a rescan media ili tako nesto, ali nista.
Jos da pokusam i sa cache i dalvik...
A što ne flesujes neki LSD i miran si?
Inače Siyah je isto bootloop free
Ostaje, ne znam što ne koristis titanium backup kad on sve vraća, a miran si, jer radiš full wipe...
Samo jedno pitanje, kad odem u Storage i pokušam da formatiram USB storage ništa se ne desi. Jel' to bug ili working as intended?
Izbacio sam taj apk, formatiraj iz cwm-a
Daleko je LSD od fixed bootloopa.
Daleko je LSD od fixed bootloopa. Večeras flešujem drugarici LSD i izvadim bateriju iz mog telefona, kad sam je vratio telefon se ne mrda od žutog trougla.
Inače kad sam ponovo uzeo ICS u ruke, uh, tek se tad primeti koliko novi NEAT ubija! Ne bih se vratio na ICS ni puškom da me teraju.
Da se vratim na ovo, bilo je reči i u GS2 temi, format sdcard radi format eksterne kartice. Da li mora da se radi format emmc ili postoji neko elegantnije rešenje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari