Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Pogledajte prilog 109093

Evo vidiš ovde je zasivljeno clear cache, ali ima i clear data

Uradi to i restart, pa vidi sad?

Možda da odradis i wipe cache i dalvik...

Da nisi mozda stopirao media scanner?

Nasao sam i clear data opciju, ali ni to nije pomoglo.
Pokusavao sam sa nekom palikacijom sa GooglePlay-a rescan media ili tako nesto, ali nista.
Jos da pokusam i sa cache i dalvik...

Jel može neki od ovih novih philz lsd i kasnijih kernela sa fixed bootloop na ls8 rom? Hteo bih da izbegnem bootloop u budućnosti.

A što ne flesujes neki LSD i miran si?

Inače Siyah je isto bootloop free

Nasao sam i clear data opciju, ali ni to nije pomoglo.
Pokusavao sam sa nekom palikacijom sa GooglePlay-a rescan media ili tako nesto, ali nista.
Jos da pokusam i sa cache i dalvik...

I dalje mi je čudno da galerija ne vidi, a ti u quickpic da vidiš? Da se nisi zezao sa onim sakrivanje slika, pa ih zato vidis samo u Quickpic?

Inače galerija ti je prazna, kao da nemaš nijednu sliku, bilo šta na telefonu?

Poslednja izmena:
Potrebna mi je mala pomoc. Planiram da flesnem LSD, ali pre toga bih da formatiram sve sto je moguce formatirati. Problem je sto nemam externu memoriju, pa me interesuje da li mogu iz CWM prvo da formatiram internu memoriju, zatim da ukljucim telefon, ubacim rom.zip na internu memoriju, ponovo udjem u CWM, formatiram preostalo i na kraju instaliram rom.
Vidim da jos uvej nema Arome za LSD, da li preporucujete modove clana ApriliaM3 sa XDA, ili je pametnije da sacekam Aromu?

Ostaje, ne znam što ne koristis titanium backup kad on sve vraća, a miran si, jer radiš full wipe...

Djilke, imas li komentar na moje pitanje, 2-3 posta iznad?

Nisam ni video, video i u jednom i u drugom postu LSD, pa rekoh isti covek pita :)

Mozes da stavis LSD uz full wipe, onda formatiras i ostaje ti LSD. Kod Aprilie u kuhinji ces sve naci sto ti treba. Mada ja nista nisam uzimao od njega, samo sam koristio temu od crussadera, a on ima taman i nonincreasing ring. MW ne koristim, tako da mi nije bio potreban mod.

To je 5-10 minuta da postavis tonove i vratis ceo backup (doduse sve zavisi koliko imas aplikacija), vratis poruke i kontakte.

Jedno pitanje,ima li neko informaciju kada se u Srbiji ocekuje zvanicni JB,

Daleko je LSD od fixed bootloopa. Večeras flešujem drugarici LSD i izvadim bateriju iz mog telefona, kad sam je vratio telefon se ne mrda od žutog trougla.

Inače kad sam ponovo uzeo ICS u ruke, uh, tek se tad primeti koliko novi NEAT ubija! Ne bih se vratio na ICS ni puškom da me teraju.

Samo jedno pitanje, kad odem u Storage i pokušam da formatiram USB storage ništa se ne desi. Jel' to bug ili working as intended?
Izbacio sam taj apk, formatiraj iz cwm-a

Da se vratim na ovo, bilo je reči i u GS2 temi, format sdcard radi format eksterne kartice. Da li mora da se radi format emmc ili postoji neko elegantnije rešenje?

Poslednja izmena:
Ко то зна, убаци било који други, свеједно је;)

Daleko je LSD od fixed bootloopa. Večeras flešujem drugarici LSD i izvadim bateriju iz mog telefona, kad sam je vratio telefon se ne mrda od žutog trougla.

Inače kad sam ponovo uzeo ICS u ruke, uh, tek se tad primeti koliko novi NEAT ubija! Ne bih se vratio na ICS ni puškom da me teraju.

Da se vratim na ovo, bilo je reči i u GS2 temi, format sdcard radi format eksterne kartice. Da li mora da se radi format emmc ili postoji neko elegantnije rešenje?

Pa da si flesovao fixed kernel, bilo bi u redu.

Elegantnije resenje, pogledaj hawkerpaul skriptu na xda

Da li moze philz kernel 4.87 lsd bootloop free na neat rom 4.3 lsd, i jel se instalira klasicno instal zip sa interne?

Imao sam jedno zamrzavanje telefona na LS8 + Dorimanx 7.45, izvadio bateriju i ukljucio ga i nije bilo bootloop-a, stoga zakljucujem da je taj Dori 7.45 prilicno siguran. Nisam probao nove Dori kernele.

Radi fixed lsd kernel, ja sam lupio, bio sam ubeđen da sam ga već flashovao.

Da li je moguce da se desi bootlop odmah pri prvom pokretanju OSa nakon instalacije LSD (dakle sistem se nije pokrenuo ni jednom). I da li preporucujete da odmah nakon toga udjem u recovery, odradim clear kernela uz pomoc skripte i nabacim philz 4.87?

Nije moguce prvi put po pokretanju, verovatno bi bio prvi kojem se to desilo :) Digni prvo sistem, pa sacekaj malo, pa onda u recovery i flesuj neki fixed

He, meni se desilo.
Instalirao sam LSD nakom sto sam pokrenuo hawkerpaul-ove obe skripte. Naravno, zaboo kod trouglica, ja opet u CWM, odradim clear kernel hawkerpaul-vom skriptom, i podize se normalno sistem. Da li mislis da je moguce da se nesto pokarabasalo ovakvom metodom? Jako sam nervozan, juce sam nabacio LSD, i pre jedno sat vremena mi telefon zabode dok sam citao vesti, i sam se iskljuci. Kad sum ga ukljucio, zaboo je na trouglicu. Iz tog razloga sam resio da instaliram ponovo LSD a pre toga da pokrenem gore pomenute dve skripte, medjutim, kao sto rekoh, pri prvom bootovanju, zabode mi tel na trouglicu i ne mrda. Inace mi je telefeon stalno imao neke lagove u svim aplikacijama i zabadao na po par sekundi, ne znam do cega je, vidim da se niko ne zali, sigurno nije do roma.

hawkerpaul skripte postoje:
1. za kernel
2. za full wipe (wipe data, wipe cache, wipe dalvik, format system)
3. za full wipe + brisanje interne memorije

Kada flesujes skriptu, sve zavisi sta si odlucio da radis, ako si hteo ROM onda ide skripta 2, pa flesovanje ROM-a, ako hoces da flesujes kernel onda skripta 1, pa flesovanje kernela.

Znaci ako sam dobro razumeo. Flesovao si obe skripte, pa onda LSD ili si flesovao LSD, pa onda skripte?

Ceo proces:

Skripta 2 tj ROMwipe script
flesovanje LSD-a
Boot
recovery
flesovanje kernel script
flesovanje kernela
restart
to je to.

Juce sam flesovao LSD i crusaderovu temu i modove. Tel mi je cesto stucao, a u trenucima kad nije stucao radio je kao munja. Danas je, dok sam cito vesti na B92, zaboo i ugasio se. Kad sam ga ukljucio, tel zabode na trouglicu, pa sam morao dole navedenim redosledom da flesujem ponovo LSD.

1. prvo sam flesovao GS2ROMWipe
2. zatim GS2ROMNuke
3. instal LSD
4. nije hteo boot
5. reboot u CWM
6. fles GS2KernelWipe
7. fles philz 4.87
8. boot

@dzena Ako ti zakuca pri bootu odmah posle instalacije, samo izvadi bateriju i vrati je. Voilà.

edit: Zakucavanje na prvom bootu se desilo na prelasku sa ICS-a.

Flashovan gswipe 2.05 skripta, instaliran lsd zip i posle boota zakuca na trouglu. Izvadio, bateriju, vratio je, uključio telefon i normalno se bootovao.

Poslednja izmena:
Taj problem sam prevazisao tako sto sam idmah odradio reboot u CWM i flesnuo philz 4.87. Nego brine me sto mi je telefon i juce stucao, videcu kako ce da se ponasa ovih dana, nadam se da su one skripte ocistile sve potrebno, i da ce tel sad da radi bolje.

Nazad
Vrh Dno