Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Posle nekoliko dana na NeatRom Lite v4.2 nisam primetio nista od velikih bug-ova i problema,nema FCs-a.......sa Philz (kernel koji se dobije uz NeatRom) je lepo radio (glatko,brzo i trajanje baterije je ok) osim sto sam primetio da ne moze iz recovery-ja da se odradi Nandroid backup (kada se klikne na backup samo se vrati na prethodne opcije) ........sada sam na Jeebo 1.1f i sa njim je situacija slicna (radi lepo,glatko i brzo) s'tim da sam sa njim mogao da uradim Nandroid.......od bug-ova sam jedino primetio da mi pri gasenju telefona resetuje melodiju za sms :)

Poslednja izmena:
Nandroid bekap iz recovery-ja radi na NeatRom Lite 4.2 bez menjanja kernela, doduse ne radi preko CWM programa, samo dodje u recovery i ne pokusa bekapovanje. Moguce je zato sto mi je externa microSD kartica puna a po defaultu se tu bekapuje.

Nandroid bekap iz recovery-ja radi na NeatRom Lite 4.2 bez menjanja kernela, doduse ne radi preko CWM programa, samo dodje u recovery i ne pokusa bekapovanje. Moguce je zato sto mi je externa microSD kartica puna a po defaultu se tu bekapuje.

interesantno je da je kartica "puna" za PhilZ a nije za Jeeboo :)

Sve zavisi u kojoj extenziji radis backup.
Uvek u .tar radi jer manje zauzima mesto.

Telefon mi se pre nekih sat vremena bas zagrejao. Nisam ga koristio, samo sam ga uzeo u ruku i primetio sam da je vreo i da se lock screen zamrzao. Iskljucio sam ga, izvadio bateriju i sacekao 10 minuta i opet probao da ga ukljucim ali nece. Stoji na onom ekranu sa zutim trouglom i nista. Mogu da udjem u download mod. Sta da radim?

Ako možeš u recovery probaj opet Neat da flešuješ ili flešuj samo kernel, ako neće onda moraš odin. Meni se to desilo 4x sve dok nisam sve app instalirao normalno a ne preko titanium - a. Mislim da on pravi probleme

Ne mogu u recovery, mogu samo u download. Da flesujem onda Siyah kernel preko odina? Posle toga pretpostavljam da ako uspem da udjem u recovery da odradim full wipe, je li tako? Ili da flesujem prvo oficijelni JB rom koji je Djilkosh postavio na S2 temi pa onda da ga rutujem Siyah-om?

Poslednja izmena:
Ja sam prvo official preko odin pa sam Philz kernel (root), pa sam sve app ubacivao (ubistvo bez titanium) pa sam Nneat lite.

Ok, hvala, onda cu i ja tim redosledom :). Verovatno je i meni titanium napravio problem.

Ne mogu u recovery, mogu samo u download. Da flesujem onda Siyah kernel preko odina? Posle toga pretpostavljam da ako uspem da udjem u recovery da odradim full wipe, je li tako? Ili da flesujem prvo oficijelni JB rom koji je Djilkosh postavio na S2 temi pa onda da ga rutujem Siyah-om?

i ja sam imao taj problem i po djilkosevom savetu sam skininuo kernel script sa xda za nas telefon https://dl.dropbox.com/u/54489957/GS...lWipeV1.95.zip, flesuj prvo to, pa onda dori...Kernel_Siyah-Dorimanx-V7.45-[01-10]-[29-01]-ICS-JB-SGII-PWR-CORE.zip i za sad sve radi od jutros do sad nisam imao ni jedan problem...

Hvala, upravo sam ga povratio u funkcionalno stanje. Flesovao sam Siyah preko odina, onda sam usao u recovery, full wipe, onda wipe kernela sa ovom skriptom, i na kraju instal neat lite. Sada radi :)

E ja nemam problem sa titaniumom, a ni neki ljudi sa Saletove teme takodje. Znaci nesto ne valja u kernelu LS8-ice sto pravi problem i onda j.eboo ili philiz koji su napravljeni iz stock-a hoce da naprave problem. Resenje, dori 7.45 ili siyah 6.04b i to je to... Pre toga kernel clearing script sto sam okacio gore i to je to... Ja kad sam bio i na Philizu nisam imao probleme sa titaniumom, nikada nisam problema imao sa bilo kakvim flesovanje od kada imam telefon...

GS2ROMwipe i GS2ROMNuke su dobre stvari, potrazite na xda i vidite sta to radi i kako se koristi...

Ako mi opet zabode to sam planirao i da odradim, ali evo za sada je ok. Sad sam na slyah, naviko sam na bln.

Svaki skoro custom kernel ima BLN ;)

Philz nema sigurno (ako se on uopšte računa za custom :)) a Dorimanx mi nešto ne leži :D

Poslednja izmena:
j.eboo ili philiz koji su napravljeni iz stock-a

Da li si procitao ovaj deo? :p

Philiz je stock, nije custom, samo dodat superuser :)

Ni meni dori ne odgovara, ali za svaki slucaj ako mi se isprazni baterija, ne bih da bas moram ponovo da flesujem sve ispocetka... ;)

Ma znam, pročitao sam i kod njega u teminna xda, ispravio sam se odma :)
Ne razumem zadnji pasus? Zašto ako ti se isprazni baterija moraš opet da flešuješ? O čemu se radi?

Poslednja izmena:
Pa tendecija je da j.eboo mislim (nisam siguran) ali za philiz sam siguran da kad ostane bez baterije da se nece boot-ovati. Uzmi izvadi bateriju, vrati i takodje se nece se boot-ovati... To je najveci problem...

Đilkoš je u pravu. I ovaj naš problem definitivno nije vezan za Titanum i Smart Keyboard koji je kolega pomenuo, jer ja nisam koristio ni prvu ni drugu aplikaciju.

Za Philiz...

Ja zbog prirode posla skoro svaki dan ispraznim bateriju do poslepodne i samo stavim drugu punu i nastavim sve normalno.. Nemam nikakvih problema sa boot-om..

Takođe, neko je rekao i za backup u cwm, i Titanium da ne rade dobro.. Nikakvih problema po tom pitanju nemam.

Nije se meni ispraznila baterija, bila je negde oko 70-80% puna kada mi se telefon ukocio a zadnja strana postala veoma topla. Tada nisam mogao da ga iskljucim normalno već sam morao da izvadim bateriju. Da li je to do kernela ili Titaniuma, nemam pojma, ali za svaki slučaj sam flesnuo Dori i sve aplikacije posebno skidao sa Play Stora.

Vidim ovaj Dorimanx je u stvari Siyah kernel koji je apdejtovan, je li tako? Pretpostavljam da je zato u prednosti u odnosu na poslednji Siyah.

Za Philiz...

Ja zbog prirode posla skoro svaki dan ispraznim bateriju do poslepodne i samo stavim drugu punu i nastavim sve normalno.. Nemam nikakvih problema sa boot-om..

Takođe, neko je rekao i za backup u cwm, i Titanium da ne rade dobro.. Nikakvih problema po tom pitanju nemam.

E idi to objasni na xda u Neat temi da nemaš nikakav problem i da im objasniš šta si sve stavio tačno po redu... Verujem da će mnogima pomoći to...

Svi su odradili to i onda kad izvade bateriju i ubace je posle 10-15 sekundi zakuje na prvom Samsung logou tako gde je trouglić :)

Nazad
Vrh Dno