Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Nisam jos to uradio. Izvinite, privatni problemi

Koji si ti mag. Toliko si ucinio za ovu zajednicu i jos se izvinjavas, a da te, naravno, niko nije ni kudio...

Nadam se da ce ti se ti privatni problemi srediti brzo i efikasno! Malo je reci da si zasluzio.

Sale je kralj, svima je ovde izasao u susret. :)

Koji kernel je najbolje flešovati uz Neat? Čitao sam za probleme sa baterijom, zato pitam, ne znam da li se nešto promenilo u poslednjih par dana.
Ne smem sebi da dozvolim luksuz da u Romingu ostanem bez telefona :(

Sto nisi ostao na PA tvom voljenom i dragom? :)

Prpa neka uhvatila kad se ide napolje :p

Moj Djilkoshe, danas mi je već sedamnaesti dan napolju u 2013. godini, i to ne odjednom. Živim na točkovima, takva je služba :)
PA je meni bio odličan, ali novi developer stvarno nema podršku PA tima, koji je, povrh svega, odlučio da napusti CM. Ova verzija ima dosta falinki (2.54 mi je odličan!), a najviše me nervira problem sa SwiftKey 3. Na ovom PA je prisutan. Ogleda se u tome, da nakon reboot-a, SwiftKey izgubi odabrane jezike :mad:
Problem prijavljen developerima SwiftKey-a, nije do PA.
Da, PA nakon reboot-a ume da izgubi i ringtone setovanja, ako ih vučeš sa kartice.
Moram da odlučim šta mi je važnije, izgled ili pouzdanost :eek:

Ja razamisljam o nekom romu koji ima paranoid yrikove, ali da bar radi stabilno. Kod paranoida me nervirao ril crash, trosenje baterije i losa kamera.
Neat je za sada dobar, mada me i on zeza pomalo.. npr kada se ukljuci alarm ne mogu da ga ugasim sve dok clock app ne izbaci FC. Sve ostalo je ok.
Inace sa PA na Neat sam presao za max 2 sata sa svim bekap, wipe, install i restore akcijama, bez kacenja na PC i nisam ustao iz kreveta. :)

Ja nikada nisam imao ril crash na PA. 2.99 je, ***...
Evo me na Neat-u :thumbup:

Upravo mi je umrla baterija, stavio sam ga 5 min na punjac i normalno se upalio:D
hu2eqepu.jpg

e6ejy5y9.jpg

Neat je za sada dobar, mada me i on zeza pomalo.. npr kada se ukljuci alarm ne mogu da ga ugasim sve dok clock app ne izbaci FC.

Ovo mi se nikada nije desilo...? Stvarno prvi put cujem.

Inace sa PA na Neat sam presao za max 2 sata sa svim bekap, wipe, install i restore akcijama, bez kacenja na PC i nisam ustao iz kreveta.

Meni treba pola sata da 20-25 minuta da vratim sve (TB, settings, poruke) Mozda sam se vec ustrebao :D

Ma ja sam se zezao sa DPI... usput, provalio sam da npr Blic app radi ok na 240 i 160 dpi dok ako je nesto izmedju, onda brljavi. Camera i dialer su mi modovani pa ne mogu da provalim da li su se prilagodili na 160 dpi.
E da... lock screen je bas kicherica. Onaj water-ripple effect je bzvz.

Bio sam par dana na NEAT-u i nije mi se svidjelo jer nisam uspio naći opciju da izaberem da mi se prikazuju samo željeni Statusbar Toggles-i. Da li sada ima neka ovakva mogućnost? Sale mi je već odgovorio da nije moguće ubaciti toggles za data on/off, ali me zanima da li bar mogu od ponuđenih izabrati samo one koji mi trebaju kao i njihov redoslijed?

Kako nema toggles za data on / off kad ima?

uploadfromtaptalk1360060896506.jpg

Moja greska. Mislio sam na toggles za 2g/3g.

To nema nijedan samsung stock rom, a ni ostali telefoni sem Nexusa, ali mislim i da oni nemaju to po default-u nego moraju da stavljaju CM. To je izbaceno jos u ICS-u.

Bio sam par dana na NEAT-u i nije mi se svidjelo jer nisam uspio naći opciju da izaberem da mi se prikazuju samo željeni Statusbar Toggles-i. Da li sada ima neka ovakva mogućnost? Sale mi je već odgovorio da nije moguće ubaciti toggles za data on/off, ali me zanima da li bar mogu od ponuđenih izabrati samo one koji mi trebaju kao i njihov redoslijed?
ukoliko si fleshovao aroma mod 4.2b imas u aplikacijama advances settings i tu mozes kostumizirati sve sto si gore naveo....

Zašto mi nije difoltni mod USB storage iako sam ga postavio kroz Aromu prilikom instalacije?

Kako zameniti Sound/Touch Sounds zvuk. Ovaj postojeci je grozan?

Evo ti navodjenje /system/media/audio/ui tu su ti svi audio fajlovi za kameru, touch itd

Opet sam ubacio Neat da bi nešto testirao. Sada se dešava neobična stvar. Prije flasha baterija je bila na 70% nakon flasha 18%. Sada, tri sata nakon što sam koristio telefon bez stavljanja na punjač baterija je na 22%.
Vjerujem da se nije desilo da se kod mene pojavi perpetomobile (nisam ja te sreće) ali vjerovatno se radi o nekom bug-u. Koliko treba čekati da se počne prikazivati realno očitanje baterije?

Da li je još neko primjetio da je na NEAT-u zvuk pri razgovoru znatno slabiji i često se desi da ili sagovornik ne čuje mene ili ja njega, doduše na trenutke samo. Na CM, AOPK ili na GB i ICS-u (stock-u) mi se ovo nije dešavalo. Napominjem da sam sve wipove i resete odratio po uputstvu iz prvog posta ove teme.

Mozda ti je baterija pri kraju zivota

Ma kakvom kraju zivota. Juce je drzala bolje nego ikada.

Ko visoko leti...
Sredice se baterija. Napuni ga veceras pa ga sutra koristi normalno.

@djilkos... znaci da budzim audio folder. OK.. ubacicu zvuk koji mi se dopada, ali izgleda da moram da menjam imena fajlova. Ima li neki file u kome mogu da unesem drugo ime, ili cu morati da dekompajliram settings pa da menjam strings.xml ili sta vec? Mozda u build.prop ima nesto?

Nazad
Vrh Dno