meni radi sve savrseno
Stani,radi ti torch na lockscreenu kada drzis home taster?
meni radi sve savrseno
mislim da to nema u aroma modu LS8 ali probao sam sad i to ne radi....iskreno to ni ne koristim mnogo pa sam mozda prevideo....Stani,radi ti torch na lockscreenu kada drzis home taster?
ma daj sale opusti se....znamo mi da te svi pritiskaju, ima vremena....ocekujemo mi jos neko prijatno iznenadjenje od tebeNisam jos to uradio. Izvinite, privatni problemi
Nisam jos to uradio. Izvinite, privatni problemi
Neat je za sada dobar, mada me i on zeza pomalo.. npr kada se ukljuci alarm ne mogu da ga ugasim sve dok clock app ne izbaci FC.
Inace sa PA na Neat sam presao za max 2 sata sa svim bekap, wipe, install i restore akcijama, bez kacenja na PC i nisam ustao iz kreveta.
ali me zanima da li bar mogu od ponuđenih izabrati samo one koji mi trebaju kao i njihov redoslijed?
ukoliko si fleshovao aroma mod 4.2b imas u aplikacijama advances settings i tu mozes kostumizirati sve sto si gore naveo....Bio sam par dana na NEAT-u i nije mi se svidjelo jer nisam uspio naći opciju da izaberem da mi se prikazuju samo željeni Statusbar Toggles-i. Da li sada ima neka ovakva mogućnost? Sale mi je već odgovorio da nije moguće ubaciti toggles za data on/off, ali me zanima da li bar mogu od ponuđenih izabrati samo one koji mi trebaju kao i njihov redoslijed?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari