Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Svi su odradili to i onda kad izvade bateriju i ubace je posle 10-15 sekundi zakuje na prvom Samsung logou tako gde je trouglić :)
To se i meni bilo desilo, pomagao je samo full wipe. To je do kernela? Tada sam mogao da udjem u recovery, probao sam da prebacim na Syiah ali je isto bilo :/

Da, do kernela je. Mislim da jedino na doriju to radi kako treba... Nešto je Samsung zaebao

...........takodje sam pokusao da reprodukujem problem sa vadjenjem baterije............ sa PhilZ-ovim kernel-om ostaje na boot screen-u,uradio sam nandroid restore i sve je ok........sa Jeeboo 1.1F sam isto uradio(izvadio bateriju) i boot-ovao se normalno bez ikakvih zastoja............. :)

Poslednja izmena:
Ja ne znam onda kako kod Srdjav-a radi :) srdjav ajde snimi lepo ti to sve, posto ja neverujem :D taman i da okacis snimak na xda :p

skinuo sam kernel script instalirao onda skinuo dori v7.45 flesovao, juce radio odlicno ali danas u podne se iskljucio iz cista mira i kad sam pokusao da ga upalim stigao do zutog trougla i ni makac,uso sam u rekoveri i ponovo flesovao samo kernel script i sad radi ali izgleda da ni to nije resenje.....

jel neko probao posle instalacije kernel scripta siyah 6.04b i kakva su iskustva ako ovako nastavi vracam se ja na ics neat :trust:

Ja ne znam onda kako kod Srdjav-a radi :) srdjav ajde snimi lepo ti to sve, posto ja neverujem :D taman i da okacis snimak na xda :p

Uspeo sam da izvadim i vratim bateriju, a da posle toga uđe u Android. Pomerio sam bateriju sa kontakata na milisekundu i odmah je vratio, telefon se sam uključio i normalno bootovao.

Inače opet mi se pregrejao i zapucao, zbog toga sam i vadio bateriju.

Jbmu zašto se ovo dešava, kad je onaj leak radio normalno. A rom je tako je*eno dobar, damn :(

Inače ovo pregrevanje izgleda ne izaziva procesor, skinuo sam dva monitora i zauzeće je normalno. Ali zato čim stavim telefon u airplane mod, počne da se hladi.

Mada mi se dešava čudna stvar kao da throtluje ponekad, na otprilike 10-15 sekundi počne da secka pull down notifikacija, skrolovanje u Operi, tastatura ne reaguje i sl. Ovo nema veze sa zagrevanjem jer je telefon u tim trenucima normalne temperature.

(ne mogu da editujem prošli post Opera baguje)

ja sam instalirao xwls8 neat rom lite v4.2 pa flesovao sa XWLS8_Aroma_Mods_v4.2b i desilo mi se da je tel. zablokirao, dodje do zutog trougla i tu stane pa sam uz pomoc home+power i volume dugme uspou da udjem u rekoveri onda sam po uputstvu djilkosa skinuo kernel skript i instalirao potom sam instalirao dorimanx v.7 45 ali mi se danas ponovo ugasio.baterija je bila na 70% i nije se grejala...

ja sam instalirao xwls8 neat rom lite v4.2 pa flesovao sa XWLS8_Aroma_Mods_v4.2b i desilo mi se da je tel. zablokirao, dodje do zutog trougla i tu stane pa sam uz pomoc home+power i volume dugme uspou da udjem u rekoveri onda sam po uputstvu djilkosa skinuo kernel skript i instalirao potom sam instalirao dorimanx v.7 45 ali mi se danas ponovo ugasio.baterija je bila na 70% i nije se grejala...

probaj da flesujes ROM sa full wipe ..... dorimanx je i meni sporo radio i kocio zato sam flesovao kernel na philz v4.00 b30.....sad radi perfektno....nadam se da si uradio backup ;)

Ja stvarno ne znam sta vi ljudi imate u telefonu i šta radite, ali ja mislim da imam preko 100+ flesovanja i nikad problema, sem kad mi Sale zbudzi neki mućak :p

Ček' sada, je l' se taj problem sa vađenjem baterije javlja kada se ona samo izvadi ili uopšte? Jer ga ja prvo isključim pa onda menjam bateriju. Evo i sada sam 30 sekundi pre ovog post-a izvadio, držao je napolju nekih 15ak sekundi (mrzelo me duže), vratio i sve ok...

Neki imaju problem uopšteno, neki kad izvade bateriju (većina)

probao sam i ja isto ....iskljucio telefon izvadio bateriju sacekao 1min tacno i vratio je ......sve normalno...cak mi i brzu bootovao .....rom je skoro pa savrsen :)

Mene strah da probam, mrzi me da cekam restore:D

probao sam i ja isto ....iskljucio telefon izvadio bateriju sacekao 1min tacno i vratio je ......sve normalno...cak mi i brzu bootovao .....rom je skoro pa savrsen :)

Ne treba isključiti telefon kad se vadi baterija......poenta je simulirati situaciju kada telefon iznenada ostane bez struje iz bilo kog razloga....... :)

aha.....to vec ne bih voleo da se desi ...tako da ga necu ni raditi :) za sada sljaka ko leptir ;)

jel neko testirao ove nove modove? skipsong_backtokill_4way?

Pa ako su izbačeni verovatno jeste...

Naši će da ti prenesu bolje utiske od stranaca? Ako radi kod njih radi i kod tebe...

Sale, hoces li ubacivati skip song kao i Aromi za XXLSJ? Fali mi to zestoko...

Posle instalacije arome b. na ls8 neradi torch na lockscreenu.Jel treba nekako da se eneble ili...vidim da ga u opisu arome ima.Jel radi svima?

nema direktne veze sa NeatRom-om ali neko sigurno od ovde prisutnih zna gde bih mogao da skinem (ili kako je oznacen na Sammobile) zvanicni software za Srbiju,koji bi posle mogao legalno preko kies-a da se update-uje ?

Nazad
Vrh Dno