Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

ta je zadnja i dobra. one prethodne ne valjaju. eto video je Djilkos, do 5 jutros sam je popravljao. *** imao sam odlicnog testera.

probao sam ja prvu sto si izbacio i u pocetku radilo sve ok ali kasnije kad sam pritiskao home button tel se restartovao ovaj drugi radi fenomenalno, svaka cas Sale :)

Sale, ne znam koliko je to komplikovano ubaciti u aromu, ali imao sam opciju na CM9, i lako se navikao na nju. Radi se o Toggle button-u kojim se mijenja mreža 2G/3G. Meni je svakako donosilo uštedu baterije bez da mogam kopati po opcijma i uključivati 3g kada mi treba. A kada je signal 3g loš onda čovjek i ne primjeti kada je ostao bez 10-20% baterije. Vjerovatno za ovo postoji widget, ali Toggle button je elegantnije riješenje. Naravno samo preporuka ako može.

Ne moze to, u stvari niko nece da se zeza danima da portuje to jer nema source od lidroid-a

I ja sam imao problema sa "zvaničnim" fajlom za CWM, izbacivalo mi neku grešku. Malo sam proguglao i našao ovaj .zip

24h na Neat lite 4.2, preso sa 3.5 bez full wipe-a. Odusevljen sam, sve je stabilnije i brze, skoro ni najmanji lag, sve aplikacije brze otvara osim Instagrama, nijedan FC za sad. Wifi domet mi se povecao, uvek me je nervirao slab signal. Baterija posle jednog punjenja drzi u najmanju ruku isto kao na 3.5, makar meni. E sad sto meni fali, da li neko zna kako da se ubaci task manager shortcut na desktop, ne mogu da je nadjem nikako, nervira me da drzim home dugme? I jos jedno pitanje, posto sam radio nandroid backup pre instalacije i sada je sve ok, da li mogu da brisem ceo daj backup folder iz my files, posto mi zauzima 1.6 GB ? Sale hvala puno, napokon telefon dise punim plucima :)

Task manager - ne moze
Nandroid mozes da obrises mada nije pozeljno. Uvek je dobro imati 1 za nesto nepredvidjeno

Hvala

^^^ ok, necu nista da diram, hvala. Zaboravio sam da napomenem sta me je najvise odusevilo, instant reakcija na Home i Power dugme, bukvalo u mili sekundi gasi i pali ekran :D

Zbog toga sam 3 puta uploadovao. Bilo mi je žao što sam zaboravio to :)

Neat rom light 4.2 sa aromom 4.2b radi sve kako treba (instalirano preko interne sd telefona), baterija odlicna bolja nego na LPY 3.5 sigurno 20% bar kod mene. Jedino nisam menjao kernel posto i ovaj sto dolazi sa saletovim romom sljaka odlicno. Jos jednom sve pohvale za rad Sale...

Samo nemoj vaditi bateriju, jer ces morati ponovo da flesujes :)

Sale ti si car! Posle duze vremena sam opet na samsungovom romu i ovo je za sada fenomenalno. Prvi put sam instalirao aromu i bas mi se svideo nacin instalacije. Rom za sada odlicno radi, sve je glatko i nisam iskusio ni jedan bag. Dobio sam i 50GB na dropboxu. Jos jednom, svaka cast!

P.S. Izgleda da ce Vertumus raditi JB Domination za S2 :)

Pogledajte prilog 106017

Poslednja izmena:
Jel Aromu samo instaliram iz CWMa? Nikad nisam nju instalirao. Zq prelazak sa ICS wipe svega, nandroid backup i onda flash? Jel mi znaci nesto titanium backup ili sve iz pocetka moram?

mislis nemas cwm manager? recovery imas sigurno cwm
evo ti, kopiraj sa rootexplorerom u system/app, permission 644, reboot
https://dl.dropbox.com/u/28679276/Share/XXLSJ/CWMManager.apk

Išao sam na power off dugme i odabrao Recovery, pojavio se ekran sa žutim trouglom, blinknuo jednom i bootovao se u Android. Neki čudan trip, uglavnom definitivno imam recovery, moja greška je bila što nisam probao reboot to recovery još jednom. Hvala na fajlu za CWM.

Anyway, ovo je stvarno najbolji rom do sad bez konkurencije i uživanje ga je koristiti. Samo što se meni ne da :)

Telefon je sinoć počeo da se pregreva, restartovao sam ga, bootovao se u Android ali tu nije bilo moguće raditi ništa jer je reagovao samo na screen off/on, nije reagovao ni na duži pritisak na power off. Kad sam izvadio bateriju i vratio, više nije hteo da nastavi dalje od ekrana sa žutim trouglom. Nemam pojma šta sve nisam probao, reflashovao kroz cmw, wipeovoa svašta i posle šest sati se vratio ga u život.

Danas srećom updateujem SuperSu, jer telefon počinje ponovo da se ponaša isto, kreće pregrevanje, i onda izbaci ovo:

screenshot2013-01-30-17-.png

Koliko god puta stisnuo grant on ponovo izbaci prozor, odštikliram ask me again i pritisnem deny, telefon se zaglupi kao sinoć. Izvadim bateriju i vratim je, opet neće dalje od žutog trougla, izvadim opet bateriju, ostavim fon deset minuta, vratim bateriju radi.

Koji mu je đavo? Ako su neki gremlini, da ne lupam glavu mnogo ,nego da ga wipeujem skroz i instaliram rom ponovo (jer nisam wipeovao kad sam prelazio sa 3.5)?

Išao sam na power off dugme i odabrao Recovery, pojavio se ekran sa žutim trouglom, blinknuo jednom i bootovao se u Android. Neki čudan trip, uglavnom definitivno imam recovery, moja greška je bila što nisam probao reboot to recovery još jednom. Hvala na fajlu za CWM.

Anyway, ovo je stvarno najbolji rom do sad bez konkurencije i uživanje ga je koristiti. Samo što se meni ne da :)

Telefon je sinoć počeo da se pregreva, restartovao sam ga, bootovao se u Android ali tu nije bilo moguće raditi ništa jer je reagovao samo na screen off/on, nije reagovao ni na duži pritisak na power off. Kad sam izvadio bateriju i vratio, više nije hteo da nastavi dalje od ekrana sa žutim trouglom. Nemam pojma šta sve nisam probao, reflashovao kroz cmw, wipeovoa svašta i posle šest sati se vratio ga u život.

Danas srećom updateujem SuperSu, jer telefon počinje ponovo da se ponaša isto, kreće pregrevanje, i onda izbaci ovo:

screenshot2013-01-30-17-.png

Koliko god puta stisnuo grant on ponovo izbaci prozor, odštikliram ask me again i pritisnem deny, telefon se zaglupi kao sinoć. Izvadim bateriju i vratim je, opet neće dalje od žutog trougla, izvadim opet bateriju, ostavim fon deset minuta, vratim bateriju radi.

Koji mu je đavo? Ako su neki gremlini, da ne lupam glavu mnogo ,nego da ga wipeujem skroz i instaliram rom ponovo (jer nisam wipeovao kad sam prelazio sa 3.5)?

isti problem sam imao i ja juce i nekako sam uspeo da udjem u recoveri mod i ponovo instalirao xwls8 neatrom sacekao par sati i ponovo flesovao aromu i od tada do sad radi savrseno sto mi se najvise svidja baterija drzi ihhahha duze...

Aroma se instalira iz CWM-a. Wipe svega pa onda install.

Molim te budi siguran u ono što kažeš, možeš ljudima neznanjem da brikujes telefon...

@vas dvojica stp imate probleme... Jeste na philizu? Skinite doria 7.45 i flesujte

Da li neko može da mi objasni kako da vratim neku od izbačenih aplikacija? Na XDA postoji link ka Removed apps ali ne znam kako da ičupam ono što me zanima. Da li mogu da instaliram apk normalno ili nešto moram da budžim pa preko cwm.a? Konkretno, vratio bih digital clock widget jer mi se sviđa kako izgleda.

Da philiz koji dolazi sa neatoromom ali kako sam preflesovao juce do sada nisam imao bas ni jedan problem sve radi ok,baterija posle 15h je na 48% a wifi mi je bio ukljucen ceo dam i skidao sam gomilu aplikacija sa gplay-a

jel zna neko sto nemogu da okacim sliku,svaki put kad probam izbacimi da je neodgovarajuci format screenshot je u png formatu i a ovde pise da je to pdrzan format sve sam probao i nece...

@Ryo

Da nemas slucajno instaliran Smart Keyboard Pro?

Isti problem sam imao i ja. Primetio sam da se to javlja kada krenem da kucam poruku. Tada mi izadje ovo sa dumpstate i telefon se na kratko zamrzne. Prvo sam u SuperSU aplikaciji nasao taj dumpstate i stavio Access Grant i Notifications Disabled. To je samo privremeno resilo problem posto se poruka vise nije pojavljivala ali se telefon i dalje kocio cim bih krenuo da kucam SMS. Obrisao sam SK Pro, krenuo da koristim samsung tastaturu i vise nije bilo zamrzavanja. Nakon toga sam opet instalirao SK Pro, apdejtovao je i problema vise nema. Na Play Storu su cak i napisali da je tastatura imala problem na JB i to je sada reseno. Problem se javljajo kada duze drzis neko dugme.

Kako bih se uverio da je problem zaista resen sada sam pogledao u log u SuperSU i od kada sam apdejtovao SK vise se ni jednom ne pojavljuje dumpstate u logu tako da je problem bio do tastature.

Poslednja izmena:
Skini kernel script sa xda za nas telefon, flesuj prvo to, pa onda dori...

Ta skripta očisti ceo kernel deo da nema nikakvih problema kasnije sa tim kernelom što flesujes.

Kako da enable-ujem Notifiacije? Nemam ih uopste gore... Instalirao sam Aromu

Skini kernel script sa xda za nas telefon, flesuj prvo to, pa onda dori...

Ta skripta očisti ceo kernel deo da nema nikakvih problema kasnije sa tim kernelom što flesujes.

jel mora taj kernel script da bude iskljucivo za jb ili ne posto sam prevrnuo xda ali nisam naso za jb vec samo za ics?:wall:

Nazad
Vrh Dno