Išao sam na power off dugme i odabrao Recovery, pojavio se ekran sa žutim trouglom, blinknuo jednom i bootovao se u Android. Neki čudan trip, uglavnom definitivno imam recovery, moja greška je bila što nisam probao reboot to recovery još jednom. Hvala na fajlu za CWM.
Anyway, ovo je stvarno najbolji rom do sad bez konkurencije i uživanje ga je koristiti. Samo što se meni ne da
Telefon je sinoć počeo da se pregreva, restartovao sam ga, bootovao se u Android ali tu nije bilo moguće raditi ništa jer je reagovao samo na screen off/on, nije reagovao ni na duži pritisak na power off. Kad sam izvadio bateriju i vratio, više nije hteo da nastavi dalje od ekrana sa žutim trouglom. Nemam pojma šta sve nisam probao, reflashovao kroz cmw, wipeovoa svašta i posle šest sati se vratio ga u život.
Danas srećom updateujem SuperSu, jer telefon počinje ponovo da se ponaša isto, kreće pregrevanje, i onda izbaci ovo:
Koliko god puta stisnuo grant on ponovo izbaci prozor, odštikliram ask me again i pritisnem deny, telefon se zaglupi kao sinoć. Izvadim bateriju i vratim je, opet neće dalje od žutog trougla, izvadim opet bateriju, ostavim fon deset minuta, vratim bateriju radi.
Koji mu je đavo? Ako su neki gremlini, da ne lupam glavu mnogo ,nego da ga wipeujem skroz i instaliram rom ponovo (jer nisam wipeovao kad sam prelazio sa 3.5)?