Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Izvini što te davim, ne odgovaraš oa rekoh možda si zaboravio... :)

ne, nisam nego se patim sa ovim s3 romovima. strpi se samo malo

Sale jesi koristio tethering na 4.0 lite?

Ok, znaci da ono sto mi se danas desilo sa telefonom izgleda da nema veze sa tethering3
Hvala.

Sale u kom modu se nalazi baterijska lampa na home dugme kad je lock screen?

Hvala, sve sam ubacio u jedan folder pa sam se izgubio.

XXLSJ_Aroma_Mods_v4.0.2 jel u ovaj?

Poslednja izmena:
Ludim. Na poslednjih par romova, ne računajući JB, mi se dešava da mi zabode app, i da tel ne reaguje ni na šta. Posle 30ak sek se sam restartuje. Juče u FB app, i danas u FB, ali se dešava i iz drugih app. Dešava se jednom nedeljno, u proseku. Čak sam neki od romova instalirao uz full wipe i format, mislim da baš ovaj na kome sam trenutno, LPY. Takođe, namerno nisam ništa restorovao iz TB, već sam ponovo instalirao sve ispočetka.
Jedino mi pada na pamet da mi Apex pravi problem, ne znam šta bi drugo moglo da bude. Koristim narodnu verziju Apexa (moguće da je loš krek), čekam ga na popustu već duže vreme.

Radite li vi sta drugo , osim sto testirate romove ?

Sta bi drugo radili kad smo debeli ruzni i sa cvikerima i po ceo dan buljimo u kompjuter? :)

Prvo da vas sve pozdravim posto sam nov na forumu i da se zahvalim Saletu na svemu sto je uradio... :) Pre par dan sam ubacio NeatRom lite 4.0 i za sada sve radi ok. Bateriju jos isprobavam tako da cu kroz par dana videti kako se ponasa... Sinoc sam naleteo na jednu zanimljivu stvarcicu, pa sam hteo da pitam da li je mozda neko od vas to uspeo da ubaci, da isproba. Konkretno radi se o Note 2 kameri sa opcijama "SLOW Motion + FAST MOTION + all the other cool HX- features"... Ne znam da li to uopste radi na S2. Ja sam pokusao ali mi to nije poslo za rukom. Evo i linkova, pa ako neko zna nesto o ovome neka javi. ;) Sale pogledaj pa reci da li to moze da se sredi da radi na S2. Pozz
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1691145
http://hx-custom-roms.com/

Sale, ne radi mi onaj sms mod :) Pokazuje mi vreme kada sam primio poruku a ne kada je poslata

OK, kad budeš ti dao zeleno svetlo da je OK onda ga stavljam :)
reci mi samo da li postoji S-Beam mogućnost na našem telefonu?

Gle, dodao sam neki mod i sada imam NFC :)
4ebusahe.jpg
uju7y6y5.jpg

Ja sam se vratio na neat lite 3.5, baterija je zakon na njemu. Oduševljen sam JB-nom ali lock screen I baterija...

Cemu sluzi taj NFC?

mora da se portuje prvo, a to radi onaj ko ima konjske zivce :)

Pretpostavljam da to u prevodu znaci, digni ruke od toga i da to sigurno ne mogu ili nemam kada da odradim... :) Znam da je bzvz da te uopste pitam da li bi mogao to da odradis, ali ako budes imao vremena i zivaca bio bih (ili bili bismo) ti veoma zahvalan (zahvalni). ;) Pozz i hvala unapred.

Pretpostavljam da to u prevodu znaci, digni ruke od toga i da to sigurno ne mogu ili nemam kada da odradim... :) Znam da je bzvz da te uopste pitam da li bi mogao to da odradis, ali ako budes imao vremena i zivaca bio bih (ili bili bismo) ti veoma zahvalan (zahvalni). ;) Pozz i hvala unapred.

A sto ne bi ti to pokušao da odradis? Čovek ima posla preko glave + ima svoj posao koji radi, a svima modove radi za džabe (neki su i donirali da ne grešim dušu)...

A i ti dodaci za kameru realno ne možeš ništa sa njom... Preko dana što uslikas to je to, za noć se "slikaj" jer je neupotrebljivo, a ako ti treba ozbiljnije snimanje kamera ili ozbiljni fotoaparat u ruke i slikaj/snimaj...

Taj port i da se odradi nikad neće nativno raditi kao što rade kod Note 2... Kojim slučajem, dajem primer da Sale to u ludilu uradi i da nema neke funkcije i da ne odradjuje to, ljudi bi pitali, a jel može ovo da se popravi malo bolje... Pa evo odradite vi malo bolje, jer developeri to ne znaju.

A sto ne bi ti to pokušao da odradis? Čovek ima posla preko glave + ima svoj posao koji radi, a svima modove radi za džabe (neki su i donirali da ne grešim dušu)...

A i ti dodaci za kameru realno ne možeš ništa sa njom... Preko dana što uslikas to je to, za noć se "slikaj" jer je neupotrebljivo, a ako ti treba ozbiljnije snimanje kamera ili ozbiljni fotoaparat u ruke i slikaj/snimaj...

Taj port i da se odradi nikad neće nativno raditi kao što rade kod Note 2... Kojim slučajem, dajem primer da Sale to u ludilu uradi i da nema neke funkcije i da ne odradjuje to, ljudi bi pitali, a jel može ovo da se popravi malo bolje... Pa evo odradite vi malo bolje, jer developeri to ne znaju.

Uz dužno poštovanje, mislim da ne treba da govoriš ni u čije ime. Ako Sale ima nešto da mi kaže sam će to i učiniti. Kada bih znao bilo šta od ovoga da uradim sam, ne bih ni dolazio na ovaj forum niti postavljao bilo kakva pitanja. Isto tako znam da je on prezauzet kako svojim tako i poslovnim obavezama (kao i svi mi) i veoma sam mu zahvalan na svemu što je do sada uradio... U svakom slučaju samo sam pitao. Nikoga nisam primorao ni na šta. Ne želim da se ovde vodi nekakva rasprava između nas dvojice, jer smatram da ovo nije mesto za to.

Nazad
Vrh Dno