- Učlanjen(a)
- 19.02.2011
- Poena
- 330
U pravu si, desava se ali mnogo manje, meni samo jednom danas. Sad otprilike znam gde da trazimEvo da opovrgnem samog sebe ...ipak mi se smrzava ponekad .... ali mnogo redje !
U pravu si, desava se ali mnogo manje, meni samo jednom danas. Sad otprilike znam gde da trazimEvo da opovrgnem samog sebe ...ipak mi se smrzava ponekad .... ali mnogo redje !
Blue 19Toggles
Blue JB Status Bar
New Blue Circle Animated Battery (Big thanks to hawkerpaul)
LSJ_19BlueToggles_BlueSB_BlueCircleAnim.zip - 4.69 MB
Zdravo, nisam dobro upoznat sa androidom, moj ujak ima galaxy s2 i danas smo resili da instaliramo neki custom rom jeally bean, evo ovaj smo probali ReVolt JB I9100 [Ver. 2.8.2] ali telefon nece da se startuje dodje do kernel slike i blokada... prvo sam rutovao telefon, usao u cwm mod izbrisao wipe cache i ostale stvari instalirao rom sa sd kartice, sve je proslo ok telefon se restartovao na ekranu se pokaze kernel verzija sa nekom pozadinskom slikom i tu se ukoci(cekali smo 20 minuta)... Onda sam morao preko odina da instaliram nazad stock ics versiju i sad radi sve ok! Pa molim za pomoc sta treba da uradimo da bi radio custom rom, jel prvo moram da flesujem safe kernel pa onda da radim flesh roma ?
Poz
Možda ti je los download roma bio.
nisam ja to uradiosamo sam prepakovao
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari