Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Ma nisam bio prisutan. :D
Opravdano. :d

Jel se suska kad ce oficijalni JB?
Ces da menjas nesto ili ostajemo na Lite 4.0?

Blue 19Toggles
Blue JB Status Bar
New Blue Circle Animated Battery (Big thanks to hawkerpaul)

Screenshot_2012-12-12-21-57-07.png
Screenshot_2012-12-12-21-57-17.png

LSJ_19BlueToggles_BlueSB_BlueCircleAnim.zip - 4.69 MB

Sale jel moze ovo gore samo da je baterija onaj veliki android?
Hvala.

OKet.

Meni za ceo dan ekran samo jednom zamrzo na lock screenu. U svakom slucaju pomaze.:D

Taki sam ti ja. :D

Sale, jesi ga nabudžio. :D

Hvala Sale, sad ce ga instaliramo. :)

Zdravo, nisam dobro upoznat sa androidom, moj ujak ima galaxy s2 i danas smo resili da instaliramo neki custom rom jeally bean, evo ovaj smo probali ReVolt JB I9100 [Ver. 2.8.2] ali telefon nece da se startuje dodje do kernel slike i blokada... prvo sam rutovao telefon, usao u cwm mod izbrisao wipe cache i ostale stvari instalirao rom sa sd kartice, sve je proslo ok telefon se restartovao na ekranu se pokaze kernel verzija sa nekom pozadinskom slikom i tu se ukoci(cekali smo 20 minuta)... Onda sam morao preko odina da instaliram nazad stock ics versiju i sad radi sve ok! Pa molim za pomoc sta treba da uradimo da bi radio custom rom, jel prvo moram da flesujem safe kernel pa onda da radim flesh roma ?

Poz

Zdravo, nisam dobro upoznat sa androidom, moj ujak ima galaxy s2 i danas smo resili da instaliramo neki custom rom jeally bean, evo ovaj smo probali ReVolt JB I9100 [Ver. 2.8.2] ali telefon nece da se startuje dodje do kernel slike i blokada... prvo sam rutovao telefon, usao u cwm mod izbrisao wipe cache i ostale stvari instalirao rom sa sd kartice, sve je proslo ok telefon se restartovao na ekranu se pokaze kernel verzija sa nekom pozadinskom slikom i tu se ukoci(cekali smo 20 minuta)... Onda sam morao preko odina da instaliram nazad stock ics versiju i sad radi sve ok! Pa molim za pomoc sta treba da uradimo da bi radio custom rom, jel prvo moram da flesujem safe kernel pa onda da radim flesh roma ?

Poz

Post #578
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?292813-Samsung-Galaxy-S2-NEAT-ROM/page29

Prati upustva i javi ako negde zapne.
Sve pohvala idu na racun Saleta. :)

Poslednja izmena:
Da. Bilo koji kernel. Na primer siyah. Posle toga proveri md5sum. Možda ti je los download roma bio. Ako je to u redu iz recovery uradi 3 wipe-a i obavezno format system iz mounts and storage. Install roma pa probaj

Ok, hvala vam momci :)

Evo ga radi ki bonbona zaboravio da uradim format system iz mounts and storage...sta da radim prvi put se susrecem sa androidom, ja naviko na symbian i nokia anna,belle :D U planu sam i ja da predjem na andro i to galaxy note :smoke:

Sale, samo jednom za ova tri dana od kako sam instalirao ono za zamrzavanje dipleja.
Znaci da si odlicno odradio posao.

Pa i to je nesto. :D

Meni se bas i nije nesto promenilo u vezi zamrzavanja al ok nije mi veliki problem

Probah ovaj fix ali i dalje se isto desava. No, to mi i nije toliki problem kao prekid wifi konekcije. Kada zabode na lockscreenu wifi se prekine i kada uspem da ga otkljucam rekonektuje se. Sale, imas li neku ideju?

Nazad
Vrh Dno