Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Ovaaaaaaaaaaj sta se desilo sa GS2 temom? :) Yooyo? :)

Pokvario mu se telefon i obrisao temu iz besa ;)

Sale, ranije sam imao opciju shortcut, jesu oni to izbacili ili ti ili je ne mogu nađem? Kao što ima widget tako je na 4.04 bilo i shortcut. Imam neku app koja treba da napravi shortcut ali nema ga nigde pa reko možda to ima veze

Poslednja izmena:
Ma verovatno je do aplikacije. Sad su izgleda sve to stavili pod widgets. Evo na šta sam mislio

Prilozi

• uploadfromtaptalk1355663816004.jpg
    uploadfromtaptalk1355663816004.jpg
    26.2 KB · Pregleda: 130
Ljudi treba mi pomoc, uzasno sam poceo da se nerviram imam gubljenje signala i na poslednjem nitu, desava se sve cesce, bas nekad pratim u toku price, ja normalno cujem ali me sagovrnik ne cuje, u toku price padne naglo signal skroz, tada zvucim kao robot, pa se naglo vrati na maksimum i krene razgovor normalno, sad pitanje jel do telefona, kartice ima li resenja, desavalo se na ics

Ti si prvi koji se žali na to. Verovatno je do kartice. Neka još neko potvrdi

Mozda da stavi na 2G? Ko zna gde se nalazi, pa je mozda slab signal na tom mestu?

Iz Surcina sam, nadomak Beograda, bio je na auto, stavio sam samo gsm only da probam i to, pa cu da vidim, onda ide zamena kartice, zadnja opcija mi servis ili prodaja

Izgleda da se ne razumemo. Kada zablokira samo ga zakljucam ponovo i nakon toga radi. Interesuje me samo moze li se spreciti pucanje wifi-a?

Kada zablokira ne diraj ga 4-5sec. Vratice se sve u normalu. To pucanje wifi nisam primetio ali sam cuo da hoce da brljavi ako imas nekoliko memorisanih svojih isih wifi-a. Proveri to u podesavanjima

Pa rekoh ti ja, slabo pokriveni predeli i onda možeš sa 3G da se slikaš, a ja nisam skontao da je nesto bolji zvuk u slusalici kada pričaš, tako da ja furam 2G, a samo kad nisam blizu nekog wifi-a onda upalim 3G...

Sale, nisam uspeo da resim problem sa wifi-em ali nema veze. Nego, sad me muci druga stvar. Malo pre mi se desilo dok sam slusao muziku a telefon bio u dzeou, stigla je poruka i nekako je uspeo da se ukljuci voice recorder i da se stopira muzika. Takodje mi se desavalo da se ukljuci BT, GPS dok mi je telefon u dzepu. Ima li jos neko slican problem?

I meni se cini. :D
Poceo je i back da me zeza (nece da reaguje svaki put) a tada i wireless zeza. Nije mi jasno sto se ovo desava kada sam sve lepo odradio po uputstvu (full wipe i format).

Mozda si instalirao neku krekovanu aplikaciju pa si pokupio nesto.

Osim Tapatalka nista krekovano, a njega sam i ranije koristio. Nista preflesovacu posle ponovo pa cemo videti.

Potvrđujem, i to je što je. Nadam se do katoličkog božića da će izaći official i biće rešeno. Do tada, strpite se a i mnogo redje se dešava nego bez fix-a

Istina, lakše je mnogo sada (a i ne mora stalno da mi radi wifi :D ) znači čekamo i nadamo se :)

Nazad
Vrh Dno