ne, nisam nego se patim sa ovim s3 romovima. strpi se samo malo
Evo:Ok, nije frka.. Samo pitam![]()
Jesam, zasto?Sale jesi koristio tethering na 4.0 lite?
ok, provericu opet, mislim da to nisam ukljucioSale, ne radi mi onaj sms modPokazuje mi vreme kada sam primio poruku a ne kada je poslata
nemam pojma, a i ne stizem da procitam sve postove ni kod mene u temi. Vidim da ih je dosta flesovalo, nekom ne radi video, nekome nesto drugo... Bolje sacekaj jos koji danSale, kakav je Siayah ia JB?
mora da se portuje prvo, a to radi onaj ko ima konjske zivce![]()
Ja sam se vratio nakon nekoliko punjenja/praznjena baterije sa 4-ke na 3.5, zahvaljujuci nadroid bekapu "selidba" je bila bezbolnaJa sam se vratio na neat lite 3.5, baterija je zakon na njemu. Oduševljen sam JB-nom ali lock screen I baterija...
Pretpostavljam da to u prevodu znaci, digni ruke od toga i da to sigurno ne mogu ili nemam kada da odradim...Znam da je bzvz da te uopste pitam da li bi mogao to da odradis, ali ako budes imao vremena i zivaca bio bih (ili bili bismo) ti veoma zahvalan (zahvalni).
Pozz i hvala unapred.
A sto ne bi ti to pokušao da odradis? Čovek ima posla preko glave + ima svoj posao koji radi, a svima modove radi za džabe (neki su i donirali da ne grešim dušu)...
A i ti dodaci za kameru realno ne možeš ništa sa njom... Preko dana što uslikas to je to, za noć se "slikaj" jer je neupotrebljivo, a ako ti treba ozbiljnije snimanje kamera ili ozbiljni fotoaparat u ruke i slikaj/snimaj...
Taj port i da se odradi nikad neće nativno raditi kao što rade kod Note 2... Kojim slučajem, dajem primer da Sale to u ludilu uradi i da nema neke funkcije i da ne odradjuje to, ljudi bi pitali, a jel može ovo da se popravi malo bolje... Pa evo odradite vi malo bolje, jer developeri to ne znaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari