Gde ces detaljnije od ovoga. Skines NeatRom zip sa XDA, onda ovaj kernel sto sam ti dao, stavis ga na SD karticu, udjes u stock recovery, apply update from SD card i flesujes taj zip. To je kernel + root.Telefon je update-ovan zadnji put na 4.1.2 i to je to. Nije mi bas najjasnija procedura. Jel treba root prvo ili ne? Kad ja skinem onaj fajl sta sam skinuo, rom? A posle pise da trazim odgovarajuci kernel. Gde da g trazim? Mislim verovatno pitam gluposti, ali *** kad ne znam. Jel moze malo detaljnije ako nije problem?
Ahaaa...znaci onaj fajl nije rom nego root i cwm. A kad instaliram taj fajl onda tek skidam neat rom pa njega instaliram? Ako sam dobro razumeo. Evo sad videh ima vise verzija roma. Koliko sam video neka v8.0 je najnovija. Da li preporucujes da skinem nju? A jesam duduk, al sta cu...Gde ces detaljnije od ovoga. Skines NeatRom zip sa XDA, onda ovaj kernel sto sam ti dao, stavis ga na SD karticu, udjes u stock recovery, apply update from SD card i flesujes taj zip. To je kernel + root.
Onda drzis 3 dugmica (vol up + power + home istovremeno) da udjes u custom recovery. Ides wipe data pa clean to install a new ROM pa flesujes NeatRom zip.
Ili ovo drugo uputstvo iznad mog posta![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari