DjidjiMidji
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.08.2017
- Poena
- 115
Ko je update-ovao na a11, upravo stigao na mts oko 163mb update.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Mts (SEE) ima najredovnije i najbolje ažuriranje softvera od svih domaćih. MSR i TOP često znaju da preskoče i redovno kasne.Ne znam u kojoj temi bi ovo komentarisao ali zašto Telekom jedini nema svoju verziju Androida? Na Samsung firmware, Telenor ima TSR, a VIP ima TOP (ako nisam pogrešio)
Ko je update-ovao na a11, upravo stigao na mts oko 163mb update.![]()
Nadamo se sa 3.1 da će konačno moći google feeds da se odabere kao i na novim s21Izgleda da na S10 ostao samsung daily i posle updatea na 3.0 one UI.
Imaš u notification pa prebaciš na brief...i meni su pomogli u drugoj temi oko toga...a totalna glupost da su izbacili kao edge light i opciju i quick toggle.Kod mene je tako.
Moram još nesto da spomenem, to sam sinoć primetio, ne radi više ni edge screen light, koliko vidim ne postoji više kao opcija u podešavanjima.
Šta uradiše...
Nadamo se sa 3.1 da će konačno moći google feeds da se odabere kao i na novim s21Imaš u notification pa prebaciš na brief...i meni su pomogli u drugoj temi oko toga...a totalna glupost da su izbacili kao edge light i opciju i quick toggle.
Sent from my SM-G9810 using Tapatalk
Ne znam da li sam te dobro razumeo ali oduvek se pa i sada može promeniti broj ikonica u "Home screen gridu" i "Apps screen gridu" (pod Home screen settings).Tačno sam znao da neću moći da promenim broj ikonica po stranici u folderu, totalna glupost.
Ne želim da instaliran neke modove, jer to me smara, kao i vraćanje na 10tku, odavno sam sam se od toga izlečio.
Nravno da će se novine koje 11stica donosi većini svideti i osvežiti izgled, unaprediti rukovanje i korišćenje telefona, ali ja tel u poslednje vreme sve više koristim kao alat nego stvar razonode i zabave.
Izgleda da to ide sa godinama. :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari