Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Kada bi posle tog Samsunga pogledao u ekran P30Pro,zivot bi ti se smucio....

Sent from my S9

Imao sam i P30Pro i veruj mi da ekran uopste nije toliko los...naravno na Samsungu je bolji ali sam se vratio jer mi je Samsung generalno kompletniji uredjaj

Svaki savet dobrodošo. Hvala.
Možda i obrišem oglas S10+ za P30 pro.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Meni je izgleda private dns pravio problem oko wifi, ko ce ga znati

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

^Meni je na S8 radio, dok na S9, S10 i S10e neće da radi, blokira WiFi.

Послато са SM-G970F уз помоћ Тапатока

Pozivam bilo kog člana kome radi S10 kako treba ako mu nije problem da se nađemo negde da pogledam / uporedim sa mojim telefonom.
Naravno plaćam piće klopu :)

Pozivam bilo kog člana kome radi S10 kako treba ako mu nije problem da se nađemo negde da pogledam / uporedim sa mojim telefonom.
Naravno plaćam piće klopu :)
[emoji1787][emoji1787][emoji1787] pa sta je muka, pa si dosao u ovu situaciju? Meni tel. apsolutno nikakvih problema ne pravi. Ajde prvo objasni nam sta te muci, a za klopu cemo lako [emoji6]

Dolazimo ja i trojica ortaka , svi imamo iste telefone kao ti , rade perfektno - jel se to važi ? [emoji6]

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Opus Dei
Ako te ne mrzi procitaj 4-5 strana unazad da se ne ponavljam po stoti put ...
Ukratko jedan od problema ... ne gasi se AOD kad se telefon okrene licem na dole što znači da se ne isključuje ni u džepu ni noću
pa samim time troši bateriju mnogo brže nego što bi trebalo ...

@bongec
Može nikakav problem, uvek sam raspoložen za dobro druženje a pijemo dok bude novca ;)

Poslednja izmena:
Koju opciju si ovde označio?

Screenshot_20190804-190809_Always On Display.jpg

Послато са SM-G970F уз помоћ Тапатока

Nema to veze sa problemom koji on ima! Meni samo nije jasno kako ti ne uvaže reklamaciju za to; lično bi im vodio sve moguće, od advokata do društva za zaštitu potrošača (da ne spominjem žešći flame po svim većim forumima tipa sammobile, xda i sl)!

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

^^ Prikaži uvek

^ Bio do Promobija i zamenili mi matičnu ali problem ostao.Rekao u servisu da aparat nije u saobraznosti pa su me uputili na Samsung podršku.
Zvao ih i rekao za problem rekli da pošaljem video, poslao video koji sam i ovde okačio i čekam odgovor ...

Ne znam šta znači da aparat nije u saobraznosti ali si trebao lepo nazad odma u promobi (pošto vidim da si iz bg) pokazati im da ne radi šta treba da radi i napraviti im skandal u radnji ukoliko neće da prihvate aparat. Lično sa istima imam odličnog iskustva i još dosta ljudi ovde ih je hvalilo, alo postoje i loša mišljenja. U svakom slučaju znam da se trude da imaju dobru reputaciju i svaki loš glas o njima bi sigurno pokušali da izbegnu.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

:D Na svakom telefonu od S7 do N9 imaš iste opcije i kod njih se normalno gasi posle 30-ak sekundi kad je u džepu ili okrenut ekranom na dole, "accidental touch protection" uključen.

Poslednja izmena:
Imam i ja problem sa proximity senzorom. Ne uvek, ali se desava da nece da upali ekran kada zavrsavam razgovor i onda moram sam da ga palim na power button. Sa wi fi nemam nikakvih problema, ali ovo bas iritira. Inace imam verziju za americko trziste snapdragon procesor

I meni se AOD ne gasi kad je u džepu ili kad je okrenut. Samo se smanji osvjetljenje.
Ali po meni to je sasvim normalno ako ga imam uključenog. Imao sam prije S9+ i mislim da isto bilo tako.

I meni se AOD ne gasi kad je u džepu ili kad je okrenut. Samo se smanji osvjetljenje.
Ali po meni to je sasvim normalno ako ga imam uključenog. Imao sam prije S9+ i mislim da isto bilo tako.

Nije tako na S9 veruj mi ... imam pored sebe S8+ , P30 Pro i burazerov N9 i svi isto rade u tom segmentu ... Sve telefone iz S i N serije koji su izašli u zadnjih 9-10 god.
sam lično posedovao i odgovorno tvrdim da nije sve kako treba na S10 sa proximity senzorom ili (manje verovatno) sa softverskom implementacijom istog jer mi je menjana ploča
i aparat se isto ponaša (jedino što nisam probao do sada je da portujem neki custom rom :))

P.S.
Nisam primetio bilo kakav problem sa Wi-Fi em

Poslednja izmena:
A čemu frka oko toga? Dok nisam pročitao, nisam uopće mislio na to. Realno, koliko ti baterije izgubiš ako se AOD ne gasi u džepu ili kad je okrenut? Obzirom na kapacitet baterije i potrošnju, rekao bih da je nebitno za svakodnevnu upotrebu jel se gasi ili ne.

Gubi oko 1,5% na sat ...od 22h recimo do ujutru kad ustanem oko 7 izgubi oko 15% baterije (na ranijim telefonima je gubio od 1 - 3% max.)
Preko dana većinu vremena mi je u džepu tako da potroši još nekih 10 do 12%
Meni lično je to neprihvatljivo jer sam imao Samsungove telefone i ranije i nikakd nisam imao ove probleme.
Upali se ekran u sred razgovora i nevideći prekinem vezu ili stavim na hold ili uđem u glavni meni
Probao sam više puta da držim prilepljen telefon uz uvo da se slučajno ne desi da ga odvojim par milimetara pa da zbog toga upali ekran, ali nije ni to pomoglo u određenim slučajevima.
Nisam navikao da telefon može da mi se aktivira u džepu i da pozove nekoga ili uđe u neka podešavanja.Da ne pričam o tome da ne mogu da prekinem vezu na kraju razgovora jer neće da upali ekran kad ga odvojim od uveta...
U svakom slučaju naravno da mi je frka jer sam dao dosta novca za telefon i ne želim da prihvatim da ne mogu da ga koristim normalno kao i sve telefone do sada.
Ne znam tvoje kriterijume niti očekivanja od aparata koji košta oko 1000€ ali moja su da bar radi malo bolje od njegovih prethodnika a ne suprotno ...

Poslednja izmena:
Pa tebi su ladno uvalili xiaomi mesto samsunga. [emoji38]

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

E ovako, od danas koristim s10 pored 6T, a do pre neki dan mate 20 pro. Iskreno ovaj telefon je za Mene razocarenje, a evo i zasto. Obzirom da ih najvise menjam zbog kamere, a i hobija, kamera je prvo sto gledam. 6T je pojeo i Mate 20 Pro, i S10. Pricam o normalnim uslovima i stock kameri, sa gcam 6t je bolji i u low light-u. Ko ne veruje, ovih dana cu malo fotkati i poslati ko bude hteo da se razuverava :) Prednja kamera najbolja na S10, pa 6t pa m20p. Dalje , ekran, uporedjujem identicne fotke i razlika u ostrini se vidi ali jedva pri max zoom nekog detalja. ostvetljenje na max najjace na 6t, napolju na jakom svetlu s10 ali i to je mizerna razlika. Zvucnici, nema sta tu s10 bije oboje kome je to uopste i vazno, zvoni i ovaj i onaj.... UI najlepsi i najsporiji s10, najbrzi emui, radi brze od oxygen-a ali nema tu glatkocu koju ima oxy. Zagrevanje , na s10 nenormalno iako je bez maske bio, tek sam ga uzeo, 6t i m20p sta god im radio hladni skroz. Baterija 6t i m20p ubijaju kako dobre baterije imaju, s10 slabiji logicno ali nije los, kao s9plus otprilike. Ono sto me je najvise razocaralo na s10, a i m20 pro je kvalitet fizickih dugmica u odnosu na 6t. Nekako su malo klimavi, i nemaju taj zvuk pri pritisku gde bukvalno cujete kad je dugme kvalitetno i kad je malo, tanko i jeftino. Jedini ko jos uvek vodi racuna o tome je izgleda Apple, a evo i Op to radi. Zvuk sagovornika najbolji na S10, najgori na m20pro. Osecaj u ruci, e tu 6t izgleda kao kinez naspram ova 2, ali idu u masku svakako pa i nije neka greota, dok s10 i m20pro pruzaju taj neki woow efekat u ruci. Punjenje najbrze na 6t najsporije na s10. Eto mozda nekome ovo pomogne, mozda ne. Sva 3 telefona su fantasticna da se razumemo, ovo su samo sitni detalji koje primecuje samo onaj ko hoce da ih vidi.

Nije tako na S9 veruj mi ... imam pored sebe S8+ , P30 Pro i burazerov N9 i svi isto rade u tom segmentu ... Sve telefone iz S i N serije koji su izašli u zadnjih 9-10 god.
sam lično posedovao i odgovorno tvrdim da nije sve kako treba na S10 sa proximity senzorom ili (manje verovatno) sa softverskom implementacijom istog jer mi je menjana ploča
i aparat se isto ponaša (jedino što nisam probao do sada je da portujem neki custom rom :))

P.S.
Nisam primetio bilo kakav problem sa Wi-Fi em

Jesu odgovorili iz Samsunga oko senzora?

Zvao sam u petak 02.08. da vidim dokle je stiglo ... kažu prosleđen je moj mail kao i video snimak jednog od problema tehničkom odeljenju.
Dao sam svoj Samsung acount jer sam registrovao svaki aparat koji sam kupio od Samsunga.
Kad sam rekao da zovem da se informišem jer je prošlo 7 dana zamolila me ona teta za strpljenje .
Šta će biti videćemo, uglavno neću odustati od ideje da imam ispravan telefon.Javilo mi se par ljudi na PP pa ću se naći sa njima da uporedimo aparate ...

Poslednja izmena:
Da li ima ili su bili pokloni (nosac telefona, slusalice, punjaci i slicno...) za S10E i ostale iz S10 serije skoro?
Ocekuje li se nesto ovih dana?

Vi koji koristitie S10E, valja li telefon, ima li zamerki, da li je glavna kamera ok (u poredjenju sa S9 i S8), trajanje baterije kakvo je...?

Ovaj nosac https://www.mobilefun.co.uk/officia...martphone-vehicle-dock-mount-car-holder-35105 je univerzalan i podrzava sve S8,9,10 modele kao i mnoge (skoro pa sve) telefone ostalih proizvodjaca? Ima neka kopija kod nas ili sa ebay/ali da se kupi a da ne zaostaje kvalitetom i pouzdanoscu?

Ja cekam slusalice da mi stignu...Izgledaju odlicno i cena im je oko 125e. (S10+)

I ja cekam sluske, nisu bas ispostovali rokove navedene u promociji al ajd

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Znam, 20 dana kod mene proslo jos pocetkom jula

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Takodje, zvao, cimao, ne znaju ili se ne javljaju, totalna neposlovnost i amaterizam.

Nazad
Vrh Dno