Takodje, samo običan s10.Ni pre ni posle apdejta nemam problem sa wifi niti sam ga imao od početka marta kad sam uzeo s10+.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Meni je to uključeno oduvek ne znam zašto ne može da se isključi iako mi ne pravi problem.Ljudi , problem sa WiFi je bio kod mene zapravo u opciji switch to mobile data , ovo obavezno iskljucite , u wifi pa advanced, to je neka optimizacija satro ako detektuje da je wifi nestabilan , pa ga stopira , i switchuje na mobile data , a na njega stavlja upitnik. Od kad sam to iskljucio radi sve besprekorno .
Ljudi , problem sa WiFi je bio kod mene zapravo u opciji switch to mobile data , ovo obavezno iskljucite , u wifi pa advanced, to je neka optimizacija satro ako detektuje da je wifi nestabilan , pa ga stopira , i switchuje na mobile data , a na njega stavlja upitnik. Od kad sam to iskljucio radi sve besprekorno .
Rekoh i ja ovo, bez ikakvih problema od kad sam isključio switchovanje...Ljudi , problem sa WiFi je bio kod mene zapravo u opciji switch to mobile data , ovo obavezno iskljucite , u wifi pa advanced, to je neka optimizacija satro ako detektuje da je wifi nestabilan , pa ga stopira , i switchuje na mobile data , a na njega stavlja upitnik. Od kad sam to iskljucio radi sve besprekorno .
Koliko si dugo drzao prekriven senzor?
I mozes da otkljucas telefon normalno dok ti je prekriven senzor?
Držao sam prst preko 10tak sekundi.
Kada otključam tel, koristeći otisak prsta, brajtnes ekrana je smanjen i to vidno u odnosu na prije.
Opet naglašavam, da ti moj primjer tel nije relevantan pošto je moj s10+ za Australijsko tržište, verzija je sa keramičkom pozadinom i 512GB storage.
Nije bitno da li je S10 ili S10+ i za koje je trziste ... ono sto me zanima je da li bilo koji primerak radi kako bi trebalo.
Cekam da se javi sto veci broj vlasnika da budem siguran da ne gresim ...
Ne bi trebao da se otkljuca kad drzis prekriven gornji deo ekrana! ( a da je ukljucena opcija "accidental touch protection" )
Hvala za info svima
Kad udjes u AOD imas auto brightness pa namesti jacinu kako ti odgovara. Mozes rucno ili automatski.I meni se otkljucava a ukljucena je opcija. Sad sam primetio da mi se osvetljenje always on display smanjilo, jel to ima negde da se podesava ili nesto zabagovalo?
Kad udjes u AOD imas auto brightness pa namesti jacinu kako ti odgovara. Mozes rucno ili automatski.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Meni ne dozvoljava da otkljucam tel kada je prekriven senzor i javi se ona poruka accidental touch protection
Doduse ja ne koristim AOD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari