Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

A šta fali WiFi-ju?

Послато са SM-G973F уз помоћ Тапатока

Meni se cesto gubi, javlja se uzvicnik pored, nevezano gde se nalazim, da li sam u stanu ili firmi. Do sada je ovaj S10+ primerak najlosiji sto se tice wifi-ja, pre ovoga sam imao S8+,S9+, htc u11, IP6s, IP Xs Max...

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Ja na S10 za sada nemam takvih problema.

Послато са SM-G973F уз помоћ Тапатока

I kod mene je sve ok, nema uzvicnika, ali mi kasne push notifikacije kada sam na wifi i to nema veze sa bilo kakvim battery managementom.

Ne radite update ako nemate problem sa wifi, pojavljuje se uzvičnik i ne radi. Svesni su da imaju problem i izbacili su update za wifi što piše gore na slici, ali da li si rešili problem da uradim update?

Jel ima neko problem sa pregrejavanjem s10 modela? Posle 1h na viberu telefon gori.

Ni pre ni posle apdejta nemam problem sa wifi niti sam ga imao od početka marta kad sam uzeo s10+.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Kod mene se pojavili problemi sa wifi nakon azuriranja na julski... Kakvi strucnjaci rade u Samsungu ovo je za ne povjerovati!

Ljudi , problem sa WiFi je bio kod mene zapravo u opciji switch to mobile data , ovo obavezno iskljucite , u wifi pa advanced, to je neka optimizacija satro ako detektuje da je wifi nestabilan , pa ga stopira , i switchuje na mobile data , a na njega stavlja upitnik. Od kad sam to iskljucio radi sve besprekorno .

Ljudi , problem sa WiFi je bio kod mene zapravo u opciji switch to mobile data , ovo obavezno iskljucite , u wifi pa advanced, to je neka optimizacija satro ako detektuje da je wifi nestabilan , pa ga stopira , i switchuje na mobile data , a na njega stavlja upitnik. Od kad sam to iskljucio radi sve besprekorno .
Meni je to uključeno oduvek ne znam zašto ne može da se isključi iako mi ne pravi problem.
4e88100ebc438362b8633b3692a5140c.jpg

A da zato što mobile data nije uključen :)

Poslednja izmena:
Dajte pomoć, nešto.očigledno.radim pogrešno...lepo daje u good lock-u da svetli oko prednje kamere ali npr kada mi signe sms ili poruka na viber ,whats its. , meni ne svetli kako sam namestio prwko good lock-a. A ostale.stvari rade ( boja panela,menjanje pozicije sta i ostale *******cije)
Gde gresim?

Nije, tada se prebaci na mobilne podatke i radi internet. Meni je to korisna opcija. Jedini je problem ako gledaš YT pa posrče podatke, ali ne i da imaš uzvičnik i da ne radi net.

Rekoh i ja ovo, bez ikakvih problema od kad sam isključio switchovanje...

Sent from my Galaxy S10e using Tapatalk

opcija switch to data pravi problem na svim telefonima, ja to svuda isključujem...problem s tom opcijom je što je dovoljna mala nestabilnost neta ili neki mali drop pa da se prebaci na data...dovoljno je uključiti wifi i data u isto vreme, kada je u dometu wifi radi wifi, a kad nema wifija pređe na data protok svejedno...taj switcher pokušava da napravi telefon pametnijim nego što jeste pa pravi problem bez potrebe...na lg telefonu mi je wifi prebacivao na data ne znam ni ja koliko puta dnevno dok to nisam isključio...

ali, uzvičnik pored wifi ikonice je nešto drugačiji problem, imam ga i ja na samsungu koji nije s10...i meni se pojavio nakon poslednjeg ažuriranja, međutim, čini mi se da se to pojavilo pre svega kada sam uključio dns.adguard...nisam probao kako je kad isključim dns, ali imam utisak da i to može biti razlog...možda i nije, ali u svakom slučaju i meni se pojavljuje uzvičnik i prekid neta ponekad...

Vi koji imate S10e, koliko SOT-a izvlacite i koja su vam podesavanja?

Resetovao sam mrezna podesavanja i nije se pojavio uzvicnik nikako. Mozda je bilo nesto do mog interneta taj dan, ko ce ga znati.

Koliko si dugo drzao prekriven senzor?
I mozes da otkljucas telefon normalno dok ti je prekriven senzor?

Držao sam prst preko 10tak sekundi.
Kada otključam tel, koristeći otisak prsta, brajtnes ekrana je smanjen i to vidno u odnosu na prije.

Opet naglašavam, da ti moj primjer tel nije relevantan pošto je moj s10+ za Australijsko tržište, verzija je sa keramičkom pozadinom i 512GB storage.

Poslednja izmena:
^ isti su senzori kod SD i exynosa. Drzao sam 20 sekundi i telefon se otkljucao normalno samo sa ostetljenosti ekrana na minimum. Kad prekrijes rukom isto je kao i kada je mrak, senzor regulise pojacavanje osvetljavanje ekrana u zavisnosti dana ili noci da ti prilagodi bolju vidljivost.

Meni se jutros neverovatna stvar desila sa 10e, razgovarao na viber i telefon bukvalno zakucao.Nisam mogao da prekinem poziv, ekran nije reagovao, samo je hard reset resio problem.Da li je do vibera ili oni nisu u stanju da naprave normalan softver, pitanje je.

Ma do vibera, meni do sada nije zakucao nikalo, osim u instagram app jednom, ali i ne cudi me kad im je app bagava za android.

Držao sam prst preko 10tak sekundi.
Kada otključam tel, koristeći otisak prsta, brajtnes ekrana je smanjen i to vidno u odnosu na prije.

Opet naglašavam, da ti moj primjer tel nije relevantan pošto je moj s10+ za Australijsko tržište, verzija je sa keramičkom pozadinom i 512GB storage.

Nije bitno da li je S10 ili S10+ i za koje je trziste ... ono sto me zanima je da li bilo koji primerak radi kako bi trebalo.
Cekam da se javi sto veci broj vlasnika da budem siguran da ne gresim ...
Ne bi trebao da se otkljuca kad drzis prekriven gornji deo ekrana! ( a da je ukljucena opcija "accidental touch protection" )

Hvala za info svima

Meni ne dozvoljava da otkljucam tel kada je prekriven senzor i javi se ona poruka accidental touch protection
Doduse ja ne koristim AOD

Nije bitno da li je S10 ili S10+ i za koje je trziste ... ono sto me zanima je da li bilo koji primerak radi kako bi trebalo.
Cekam da se javi sto veci broj vlasnika da budem siguran da ne gresim ...
Ne bi trebao da se otkljuca kad drzis prekriven gornji deo ekrana! ( a da je ukljucena opcija "accidental touch protection" )

Hvala za info svima

I meni se otkljucava a ukljucena je opcija. Sad sam primetio da mi se osvetljenje always on display smanjilo, jel to ima negde da se podesava ili nesto zabagovalo?

I meni se otkljucava a ukljucena je opcija. Sad sam primetio da mi se osvetljenje always on display smanjilo, jel to ima negde da se podesava ili nesto zabagovalo?
Kad udjes u AOD imas auto brightness pa namesti jacinu kako ti odgovara. Mozes rucno ili automatski.

Poslednja izmena:
Meni ne dozvoljava da otkljucam tel kada je prekriven senzor i javi se ona poruka accidental touch protection
Doduse ja ne koristim AOD

Probaj ponovo kad ti se ugasi ta poruka ali nek ostane senzor sve vreme pokriven :)

Da li je skinuo neko fabricku foliju? Kakav je oleo premaz? Meni su na note 8 bas puno ostajali tragovi prstiju...
Da li je neko primijetio kada je telefon na max osvjetljenju na suncu da telefon sam pojaca 10% osvjetljenja? Kad odem u hlad smanji se automatski.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno