E ovako, od danas koristim s10 pored 6T, a do pre neki dan mate 20 pro. Iskreno ovaj telefon je za Mene razocarenje, a evo i zasto. Obzirom da ih najvise menjam zbog kamere, a i hobija, kamera je prvo sto gledam. 6T je pojeo i Mate 20 Pro, i S10. Pricam o normalnim uslovima i stock kameri, sa gcam 6t je bolji i u low light-u. Ko ne veruje, ovih dana cu malo fotkati i poslati ko bude hteo da se razuverava

Prednja kamera najbolja na S10, pa 6t pa m20p. Dalje , ekran, uporedjujem identicne fotke i razlika u ostrini se vidi ali jedva pri max zoom nekog detalja. ostvetljenje na max najjace na 6t, napolju na jakom svetlu s10 ali i to je mizerna razlika. Zvucnici, nema sta tu s10 bije oboje kome je to uopste i vazno, zvoni i ovaj i onaj.... UI najlepsi i najsporiji s10, najbrzi emui, radi brze od oxygen-a ali nema tu glatkocu koju ima oxy. Zagrevanje , na s10 nenormalno iako je bez maske bio, tek sam ga uzeo, 6t i m20p sta god im radio hladni skroz. Baterija 6t i m20p ubijaju kako dobre baterije imaju, s10 slabiji logicno ali nije los, kao s9plus otprilike. Ono sto me je najvise razocaralo na s10, a i m20 pro je kvalitet fizickih dugmica u odnosu na 6t. Nekako su malo klimavi, i nemaju taj zvuk pri pritisku gde bukvalno cujete kad je dugme kvalitetno i kad je malo, tanko i jeftino. Jedini ko jos uvek vodi racuna o tome je izgleda Apple, a evo i Op to radi. Zvuk sagovornika najbolji na S10, najgori na m20pro. Osecaj u ruci, e tu 6t izgleda kao kinez naspram ova 2, ali idu u masku svakako pa i nije neka greota, dok s10 i m20pro pruzaju taj neki woow efekat u ruci. Punjenje najbrze na 6t najsporije na s10. Eto mozda nekome ovo pomogne, mozda ne. Sva 3 telefona su fantasticna da se razumemo, ovo su samo sitni detalji koje primecuje samo onaj ko hoce da ih vidi.