Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Upravo preuzeh telefon i radi se bekup sa starog :)
Vidim da se vec polemise i da ce (kao sto sam i mislio) biti problema sa Buds slusalicama, zato sam ja to resio ovako

Pogledajte prilog 266808

Kao sto mozete videti sa slike, samo direktno i u glavu, nema nista hocu li nego kad cu :-devil-:

Ukoliko ga kojim slucajem ispu**m za slusalice, trazicu da mi smanje cenu za vrednost slusalica ili bilo koji drugi poklon u vrednosti slusalica. Necu prihvatiti da bude puj-pike ne vazi, nema boga...

https://m.youtube.com/watch?v=sBLj_jzDdbA

Nema dalje, baš si ih uplašio.

Poslednja izmena:
Preko samsunga u usa vise ne idu slusalice zbog potraznje, vec sertifikat u iznosu od 130$ za kupovinu dodataka

Sent from my SM-G965U1 using Tapatalk

Ja ne znam gde da upisem i da posaljem ovo za sluške, sreće mi. Ako može tut neki... plaky :(

^Samsung Members aplikacija koja je preinstalirana na samom telefonu.

Al to, ocigledno, i dalje ne funkcionise..

Meni otvara app ali nijedan direktno povezan link ili put ka nekom obrascu.

Poslednja izmena:
Evo i screenshot
cc8d9daf71c56142201bfa183b76e074.jpg

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Od samsung podtške
  Poštovani 

Zahvaljujemo Vam što ste kontaktirali Samsung! 

Po pitanju Vašeg zahteva, obaveštavamo Vas sledeće: 

Svesni smo poteškoće i upravo se radi na rešavanju pa ćemo Vas ljubazno zamoliti, da pokušate ponovo u ponedeljak.

Zahvaljujemo na razumevanju

Svesni smo poteškoće i upravo se radi na rešavanju pa ćemo Vas ljubazno zamoliti, da pokušate ponovo u ponedeljak.

Zahvaljujemo na razumevanju.

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Ovako su me zeznuli i kad sam uzeo s7 edge isto kroz preorder. Trebao sam dobiti onu oculus VR kacigu. Kad sam ih pitao rekli su da su podeljene i da sam kasno naručio. Srpska mts posla.

Od samsung podtške
  Poštovani 

Zahvaljujemo Vam što ste kontaktirali Samsung! 

Po pitanju Vašeg zahteva, obaveštavamo Vas sledeće: 

Zahvaljujemo na razumevanju

Zahvaljujemo na razumevanju.

Sramota... teška.

Neki prvi utisci.
Kamera: low light jedno 5x bolji od s9+, po mom oku. To mi je ozb upalo u oko.
Zvucnici takođe podosta kvalitetniji.
Ekran pakao, nista bolje na telefonu video nisam.
Sve jako fluidno. Otisak pakao... kad mi odbije otisak 3x za redom u paklu sam direktno.

Edit: Koristim sve, od s2 i ip4 do s10+ i xs maxx. Znaci nije mi "wow" efekat zbog prelaska sa 'kante'. :)
Koža mu čuči sjajno, dok je ona od 7k plasticna sa led notifikacijama, moja najgora investicija ikad, kao da imam indigo sa otiscima prstiju u rukama.

Poslednja izmena:
Skener otiska prsta ispod ekrana još uvek nije za serijsku proizvodnju. Jasno je da to u Samsungu znaju ali su s druge strane pod pritiskom kineza.

Neće im biti lako da se u budućnosti nose s njima.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evo ni aplikacija Aik banke ne radi. Klik na login dugme ne reaguje.

Što se otiska tiče i dalje se nadam da će rešiti updateom.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Ljudi je l' normalno da mi svaki put kada prelazim npr sa prednje na zadnju kameru cakće onaj objektiv nazad, ili kako se to vec zove... da se svaki put otvori i zatvori sa zvukom koji se baš baš cuje. Ista situacija i story kada kačim i kada uradim swipe na insta cam. Da li je moguce da se to tako i uvek cuje? :/

Edit: Definitivno svako paljenje cam i svaki prelazak sa selfie na rear, prouzrokuje treptaj one srednje kamerice i to se jako čuje. Nemoguće da je to tako ok. Ja to nisam doziveo ni na jednom fonu pa ako moze neko pojasnjenje.

Poslednja izmena:
Evo sada proveravam na s9+
Taj otvor blende trepne malo i cakne ali doslovno pa 99,9% necujno, ovo na 10+ je nesto poput zveckanja ključa od automobila...
Samo da sad ne sledi priča "nosim im, faličan je" i da se obesim.

Poslednja izmena:
Na Note 9 se cuje malo, nikad nisam na to obracao paznju, da nisam procitao ne bih ni znao da se cuje, ni na s9+ se ne cuje toliko ni na s8, najbolje da uporedis sa nekim drugim s10, ako imas neku poslovnicu u blizini pa da uporedis telefon, ako se bas primeti razlika reklamiraj.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Skener otiska prsta ispod ekrana još uvek nije za serijsku proizvodnju. Jasno je da to u Samsungu znaju ali su s druge strane pod pritiskom kineza.

Neće im biti lako da se u budućnosti nose s njima.

A face unlock probijes sa fotkom iz yt snimka. Ko te pita da li fp radi kako treba,bitno je da se prica kako je to nesto novo [emoji4]

https://youtu.be/BGgQ9woZQOg

Na Note 9 se cuje malo, nikad nisam na to obracao paznju, da nisam procitao ne bih ni znao da se cuje, ni na s9+ se ne cuje toliko ni na s8, najbolje da uporedis sa nekim drugim s10, ako imas neku poslovnicu u blizini pa da uporedis telefon, ako se bas primeti razlika reklamiraj.

Čačkaću danas, uporedio sam vec sa mojim s9+ i zeninom osmicom, postoji ali ono baš da se napregnes i čuješ, ovo ko da neko repetira snajper na mene.
Ne znam ljudi ovo je nečuveno.
Drugo, ovaj obrazac za registraciju uređaja i sluške.
Uđem, on šatro 75% vec registrovan, samo mi nije jasno kako sam to rođen 84' godine i to prvog januara, to me sad brine.
Boze moj... bice danas prinuđeni u samsungu sve na licu mesta da mi urade, i registraciju, i sve sto treba.
Kakva je ovo ******ncija covece...

To ti je najbolje, odes kod njih, izvolite gospodo umetnici telefon izvrsite mi rezervaciju za sluske i uporedis tel sa drugim, al bilo bi najbolje kada bi sto vise ljudi banulo u Samsung radnje i da ih napusavaju kao majmune pa da sledeci put dele odmah uz telefon a ne da se ceka i izvode gluposti sa tim registracijama.

Sramota kako “dele” poklone ljudima koji im ukazu poverenje pre zvanicne prodaje!

To ti je najbolje, odes kod njih, izvolite gospodo umetnici telefon izvrsite mi rezervaciju za sluske i uporedis tel sa drugim, al bilo bi najbolje kada bi sto vise ljudi banulo u Samsung radnje i da ih napusavaju kao majmune pa da sledeci put dele odmah uz telefon a ne da se ceka i izvode gluposti sa tim registracijama.

Tako ce i biti danas, od A do Š, baš tako.
"Gospodine slusalice dobijate na dan preuzimanja telefona", ja dođem ona se jadna "predstavnica" izgubila, trepće mi tamo ne zna kako da me slaže.
Zavrsice danas lepo tu registraciju ili cu da se opašem dinamitom i raznesem tamo... papci.

Recite mi samo, tražio sam 30 strana unazad a možda mi je i promaklo.
Pominjao je neko neki novi app za modifikaciju nečega bez root-a

To je u s9/s9+ temi, "Good lock 2019" ako na to mislis.

Kažu da prilikom registracije za sluške treba poslati skeniran račun. Ja od mts-a nisam dobio nikakav račun već samo garantni list i neko pisanije oko ugovorne obaveze. E sad šta da ima spremim, ako neko zna.

Kažu da prilikom registracije za sluške treba poslati skeniran račun. Ja od mts-a nisam dobio nikakav račun već samo garantni list i neko pisanije oko ugovorne obaveze. E sad šta da ima spremim, ako neko zna.

A tebra GDE to poslati? Da li si ih to zvao pa su ti rekli? Mislim da je najbezbolnije otici u samsung ili kod operatera, izvoli mob i papire, RADI, KUCAJ.

Ne mogu da pronadjem za S10+ aplikacuju za Telenor Banku. Jel jos neko ima isti problem?

Poslednja izmena:
Vrh Dno