Da nema neko Buds slušalice na prodaju ?
Ovo je postalo gore nego za Frontier kada su poklanjali. Koliko znam svi su dobili sat. Aman, sačekajte da reše problem, nije da vam život zavisi ili imate pokvaren fon. O telefonu ništa niste pisali!
Neko je napisao da nema fiskalni iz MTS, oni ne izdaju fiskalni račun, nisu nikad koliko je meni poznato, ranije se slikala garancija ili broj ugovora i to se prilagalo.
Imate li neka iskustva sa telefonom ?
Zašto misliš? Skoro sve je čovek u pravuzali Boze sto izdvojih dva minuta da proctam ove *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*..tine.
Je l istina da moze s vasom slikom neko da otkljuca telefon?
Je l istina da moze s vasom slikom neko da otkljuca telefon?
Moj prethodni tel, s7e sa gcam je pravio bolje slike i danju i nocu nego sadasnji s9.Tri svetlosne godine daleko od S8 Plus? :d Ajde malo realnosti.
Oni kamerom nisu odmakli još od neuništivog S7, prednja ima minimalna unapređenja, zadnja takođe, na tom polju tapkaju u mestu u odnosu na konkurenciju. Za video snmak i zvučnike im skidam kapu, ali fotografije mlitave u odnosu na konkurenciju trenutno, pogotovo prednja kamera. Moj utisak u direktnom poređenju sa S7.
Pa nije baš tako .. za sada to prolazi samo kod s10. Odgledati ovaj klip. Odlično su se pokazali i telefoni samo sa prednjom kamerom , mi9 i m20Da. Kao i svaki drugi sem par izuzetaka (poput iPhone).
zali Boze sto izdvojih dva minuta da proctam ove *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*..tine.
Mejl o potvrdi stiže za 7 dana. Tako je makar bilo za satI meni je prosla registracija. Stigao je mail koju potvrdjuje to, ali i da treba da stigne drugi mail kada provere jel sve kako treba i odobre.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
I meni je prosla registracija. Stigao je mail koju potvrdjuje to, ali i da treba da stigne drugi mail kada provere jel sve kako treba i odobre.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari