Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Kako vam se cini kamera u odnosu na S9 plus?Ima li poboljsanja?

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Da nema neko Buds slušalice na prodaju ? :D
Ovo je postalo gore nego za Frontier kada su poklanjali. Koliko znam svi su dobili sat. Aman, sačekajte da reše problem, nije da vam život zavisi ili imate pokvaren fon. O telefonu ništa niste pisali!
Neko je napisao da nema fiskalni iz MTS, oni ne izdaju fiskalni račun, nisu nikad koliko je meni poznato, ranije se slikala garancija ili broj ugovora i to se prilagalo.
Imate li neka iskustva sa telefonom ?

Za slusalice (ako treba, a trebace) slika se (skenira) ugovor i prilozi.
MTS i bilo ko drugi MORA da izda fiskalni racun ako je telefon KUPLJEN za keš (ili na kredit), a ko uzima uz ugovor sa nekom od tarifa dobija samo ugovor bez fiskalnog.

Ajmo ovako, pitali ljudi pa stvarno da napišemo i o fonu nesto, mada je sa neke strane i razumnjivo sto se cimamo oko sluški, i da to svakako nije zbog sluski gen, vec principa i ljudskosti.

Upoređujući ga sa s8+, tri svetlosne godine daleko... tu budite uvereni.

Što se tiče poređenja sa /9+, svakodnevno ih arčim.
Ono sto sam ja primetio, totalno objektivno i bez pristrasnosti, jeste sledece...

Tel je brži, fluidniji, baterija dooosta duže drzi (nisam meriod detaljnije batt), dok kako mi se čini, nema one nagle drain momente, bar ne za sada. :)
Kamera, kamera je neuporediva... pogotovo u low light uslovima.
Ceo uređaj je bolji gen, inteligentniji uređaj.
Kameru uperite u patiku pa na čašu i pikslu, vestacka inteligencija barem kod mog fona, bez problema prepoznaje scenu.

Prednja kamera za 2 do 3 klase bolja.
Svaki iole popularn bench sa playa, desetka završava za 25 do 30 sekundi ranije uz viši fps za 6 do 10 pa i više.
Laga nema, sve leti, a poucen prethodnim verzijama do s2, i ne bude ih, osim ako u fon ne sipate katran, ja svoje cuvam od prve sekunde.
Napominjem da mi je prošlogodišnji 9+ o svemoćni SD. -_-

Isto tako, onaj test sa ananda, koji nas je bacio u razmisljanje i zbog kojeg sam umalo otkazao pre-order, NEMA blage veze sa životom i sto se mene tiče, to više gledati necu.
Zvuk je dosta čistiji i raskošniji, 2x glasniji i cini mi se ujednačeniji, a slicno stanje je i u sluškama, glasnije su.

Sto se ekrana tiče... tu je sve sjajno.
Ja nista impresivnije nisam video osim na najskupljim 8k tv pričama.
Ekran je sjajan, kada se podesi na max i stavi na one pojačane boje ili kako god, kreće magija.
Nisam primetio još uvek da se greje imalo.
Fascinantno mi je to da je, kako mi se čini, sada kabal punjača joooš kraći.
Izrez pilule mi je sve više cool i ne primećujem je.
Generalno je bolji tel, tačno se oseti da ono sto nije bilo ispeglano da sada nije prepušteno puno slučaju.

Neka za sad, loša priča, po meni def otisak.
Nisam siguran da li ce to neki naredni update srediti ili ne, ali to definitivno nije spremno, da, bar za sada, radi punim sjajem, pa ni 40% od toga. Maši, 3x ili 2x ubadam. Stisni jače. Malo prisloni itd itd, jako frustrirajuće, a radi dobro ISKLJUČIVO kada se našteluješ prema 12h i savrseno ga bocnes. Tako je kod mene.

Power dugme je, ono, baš fijasko veka :D... ja nekako imam feel da je Samsung to namerno uradio kako bi sl god imao jos nesto sto ce da "unapredi". Prosto mi je neeejasno kako je neko mogao svesno da načini taaakvu jednu smehotresnu "grešku", osim namerno.
Download je 2x jači, signal isto tako.
Primera radi, ako sam u toaletu, devetka daje dve, 10 daje 3 do 4 crte, sad ne znam da li to nekome znači.
To su neke moje plastično objašnjene prednosti i mane, ako nekog interesuje nešto više, neka me pita.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

zali Boze sto izdvojih dva minuta da proctam ove *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*..tine.

Tri svetlosne godine daleko od S8 Plus? :d Ajde malo realnosti.
Oni kamerom nisu odmakli još od neuništivog S7, prednja ima minimalna unapređenja, zadnja takođe, na tom polju tapkaju u mestu u odnosu na konkurenciju. Za video snmak i zvučnike im skidam kapu, ali fotografije mlitave u odnosu na konkurenciju trenutno, pogotovo prednja kamera. Moj utisak u direktnom poređenju sa S7.

Tri svetlosne godine daleko od S8 Plus? :d Ajde malo realnosti.
Oni kamerom nisu odmakli još od neuništivog S7, prednja ima minimalna unapređenja, zadnja takođe, na tom polju tapkaju u mestu u odnosu na konkurenciju. Za video snmak i zvučnike im skidam kapu, ali fotografije mlitave u odnosu na konkurenciju trenutno, pogotovo prednja kamera. Moj utisak u direktnom poređenju sa S7.
Moj prethodni tel, s7e sa gcam je pravio bolje slike i danju i nocu nego sadasnji s9.

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

Što je i očekivano. Senzori nisu napredovali, samo softver.

Da. Kao i svaki drugi sem par izuzetaka (poput iPhone).
Pa nije baš tako .. za sada to prolazi samo kod s10. Odgledati ovaj klip. Odlično su se pokazali i telefoni samo sa prednjom kamerom , mi9 i m20

[YouTube]vviG217gUKU[/YouTube]

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Opet kazem, sa s2 na s10, redom i jos od s6edge sve PLUS varijante. Ja ne znam da li ste uzimali telefone koji su ispadali iz kombija, ali meni je utisak onakav kakav sam izneo.
Naravno podložan neslaganju i kritici, ali opet moj, i MENI autentican.
Sve sto sam napisao nisam napisao tek tako, subjektivno, ili tako da opravdam svoje date pare za nesto sto "ne vredi".
Redovi i 3 svetlosne godine niže, wao, sjajna replika.Dokon pop i jariće krsti.
Izvinjavam se sto nisam vičan pisanju na forumu.
Meni redovi nisu tako delovali.

Poslednja izmena:
Kamera prednja i dalje očaj kome je bitno.

Znaci bledo ako ima ikakvog izvora svetlosti iznad ili iza osobe. Hdr on uključuje, ali džabe.

Otisak prsta, mislim da treba čekati drugu generaciju. Prvo izlazi pritisni jače, pa onda ne valja mesto, a spor je, baš. Ako je ovo u ovom trenutku najbolje što može da industrija ponudi, onda ebiga.

Telefon jako lepo radi i to je za pohvalu, ne znam kako će da radi posle godinu dana.

Najbolji telefon s10e koji ima normalan otisak prsta i dimenzije su odlične. Uz performanse mislim da nema boljeg malog telefona na tržištu.

^To sam i ja primetio za prednju kameru. U takvim uslovima bolja je kamera na S9+ sa Pie, stavio jedan pored drugog i uverio se. U nekim drugim uslovima je bolja na S10, zavisi od situacije.

Ne vredi vise pricati o FP, ocigledno da se ljudi pale na nove tehnologije bez obzira da li one bile dobre i korisne ili ne. [emoji3]
Ultrasonicni senzor je bolji od optickog, ali jos uvek nedovoljno dobar za neko masovnije koriscenje.

Danas sam se igrao ceo dan sa s10 plus i odustao od kupovine definitivno,prodao sam m20 pro i hteo da ga pazarim,drugar mi ga dao na par sati,fp je po meni jako los,cesto masi,kamera je dobra ali je m20 pro sigurno bolji osim u video modu,displej je standardno dobar tu greske nema ali najveca mana je power dugme koje je na katastrofalno losem mestu,u sustini je po meni posle par sati igranja sa njim i fotkanja definitivno na drugom mestu posle m20 pro,cekacu p30 pro pa ako ne donese nista novo opet se vracam na m20pro

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Evo i ja odustajem zbog FP i idem na ćomija...

Edit: pala registracija za sluške.

Ne znam ljudi kako vama FP tako loše radi. Meni je evo za 5 dana promašio možda u 5 % slučajeva dok u samsung pass situacijama niti jednom. Najveća mana, barem meni je QC. Mogli su da stave 4.0 ili barem 3.0 pa da se napuni za plafon sat, ali sat i 35 minuta nije mnogo ali eto.

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Da li stiže neka potvrda nakon registracije za sluške? Kao registracija uspela, a nigde neke povratne informacije mejlom or something.

I meni je prosla registracija. Stigao je mail koju potvrdjuje to, ali i da treba da stigne drugi mail kada provere jel sve kako treba i odobre.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

I meni je prosla registracija. Stigao je mail koju potvrdjuje to, ali i da treba da stigne drugi mail kada provere jel sve kako treba i odobre.

Mejl o potvrdi stiže za 7 dana. Tako je makar bilo za sat

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Hm... onda kapiram da trebam da se brinem što mi nije stigao email.

Evo i ja sam se prijavio za sluške. Nisam znao koji papir da im slikam pošto mts ne izdaje fiskslni račun. Na kraju sam im poslao sliku reklamacione izjave jer tu ima i datum kupovine i naziv modela i ona nalepnica sa serijskim brojem. Valjda će prihvatiti.

Btw. Jel zna neko šta je ovaj system provider jer mi je ubedljivo najveći potrošač

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока
dbf2cf18e2ce51beee08b79b6f1dc1d9.jpg

Poslednja izmena:
Sramota za Samsung, meni se jos nisu ni javili. Huawei daje odmah posle 2 dana od zvanice prodaje sat a ovi samo slusalice a ceka se ko da su zlatne.

Pa ti kupi Huawei umesto što troluješ bezveze.

Danas sam uzeo S10 iz Vipa i prodao ga odmah posle sat vremena. Razocarenje je bela boja na ekranu i odnosu na Mate 20 pro. Prvo sam mislio da je ukljucen nocni mod ali nije. Znaci nela boja je smedja. Razocarenje. Cekam ja P30 Pro :)

Mate20 Pro

Verovatno je ta bela boja zapravo kako treba da bude, ali ti ocekujes plavicastu.

Jesi probao da promenis mod ekrana?

Nazad
Vrh Dno