Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Skener otiska prsta ispod ekrana još uvek nije za serijsku proizvodnju. Jasno je da to u Samsungu znaju ali su s druge strane pod pritiskom kineza.

Neće im biti lako da se u budućnosti nose s njima.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa kao li onda radi na kinezima tek, za m20 pro znam da otisak dno,ali ne znam jel bolji na one plus 6t? Mada ipak na samsungu trebao da je ,ne najbolji,nego najmanje loš trenutno.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Treba da se registruje 1 prst 3puta i fora je da se ne pritiska senzor/displej pri otključavanju nego da se prst samo stavi na ekran

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Luuudi, luuuudi.
eb7cd1346bb10ae065d7ddccf4352a58.jpg

27 sekundi ranije.
Frame ludacki veci.

Vise ne gledam you tube recenzije i testove na anandu i sl RENOMIRANE...pixlr_20190309111947771.jpeg

Treba da se registruje 1 prst 3puta i fora je da se ne pritiska senzor/displej pri otključavanju nego da se prst samo stavi na ekran

Sent from my MI 8 using Tapatalk
Je l' treba i na glavi da dubimo? Ekekeke -_-

Poslednja izmena od urednika:
Pa kao li onda radi na kinezima tek, za m20 pro znam da otisak dno,ali ne znam jel bolji na one plus 6t? Mada ipak na samsungu trebao da je ,ne najbolji,nego najmanje loš trenutno.

Mislim da je bolji otisak na M20P u odnosu na 6T. Ono jako lepo radi koliko sam video. Dosta slicno ovom na S10, kao da je u pitanju ultrasonicni a ne opticki senzor.

Ljudi je l' normalno da mi svaki put kada prelazim npr sa prednje na zadnju kameru cakće onaj objektiv nazad, ili kako se to vec zove... da se svaki put otvori i zatvori sa zvukom koji se baš baš cuje. Ista situacija i story kada kačim i kada uradim swipe na insta cam. Da li je moguce da se to tako i uvek cuje? :/

Edit: Definitivno svako paljenje cam i svaki prelazak sa selfie na rear, prouzrokuje treptaj one srednje kamerice i to se jako čuje. Nemoguće da je to tako ok. Ja to nisam doziveo ni na jednom fonu pa ako moze neko pojasnjenje.
Sada sam pogledao na dva S10, nista se ne cuje,osim skoro potpuno neprimetnog klika ako prislonis uvo.

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Al ce sad huawei da im vrati za hulka,eno puna tema na xda o senzoru,kazu da treba podmazati prst ,onda tek radi dobro

U Kelnu, u Mediamarktu i Saturnu.

Nije bila apsolutna tisina, i nista se nine culo, pa sam prislonio uvo bas kod kamere,i onda se culo, ali nista glasno.

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Čuje se i kod mene škljoc blende, čuje se i na klipovima na netu, tako ga napravili.

Snimanje klipova proždire bateriju brzinom svetlosti.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Sve radi savrseno, samo se prosto zatvaranje otvora kada prebacujem sa prednje na zadnju, čuje malo jače... e sad, nzm da li je to falinka ili sta vec, al' smeta mi. Pitacu danas sve.

Cuje se i kod mene, cuje se i na drugim S10+ sa YT-a, nista strasno da bih zbog toga vracao telefon...

Probaj u apsolutnoj tisini upaliti video i presaltati sa wide na macro, da čuješ skljoc u sred videa, ako ti to ne smeta...

Probao, kazem meni ne smeta taj zvuk, nevezano da li je u zatvorenom ili otvorenom prostoru, cak mi je i cool nekako, tako znam da funkcionise blenda :D

Meni je par puta izasla forma za slusalice sad, ali kada god dodjem do kraja i pokusam da zavrsim registraciju pise mi "Pogresan korisnik". Jel neko imao vise uspeha?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Meni je par puta izasla forma za slusalice sad, ali kada god dodjem do kraja i pokusam da zavrsim registraciju pise mi "Pogresan korisnik". Jel neko imao vise uspeha?

Ja sam zvao danas i reče čovek da do 30 može da se registruje i svako ko je uzeo u preorderu će dobiti.

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Ljudi ja vas molim slikajte mi step by step tog obrasca za sluske, jer meni, nikakva forma ne izlazi, niti znam gde je u aplikaciji.

Par screenshot-ova forme, izostavio sam samo summary mojih podataka. 4 korak nisam video jer registracija nije nijednom prosla.
d6fdff38528e9a5d9122250770a1bc03.jpg
1591b0f6309fb88a0afb03f83c125c67.jpg
77f7f1dfabe5e210c90f484b1f480c66.jpg
15793370aa66349ec6dc54396b8edf0b.jpg

Ja ovakav obrazac nemam ni na vidiku.
Ne razumem uopste kako se dolazi do ovog.
Ovde kliknem na MySamsung a onda izlazi ovo drugo i kada kliknem na ova polja error izbaci.
Sada bio u TC stadion, strucno lice bilo tamo, toliko strucno da sam imao tranfer blama i sve se zavrsilo sa "najbolje je da odete u usce"
Ma naravno devojko, nemam zivot pa cu da lajem za vama.
9ea23129aa8c8ad736c65ac9fb369c5c.jpg
65be91f736b7cc358bd9cdcfda44459f.jpg

Pa nece ni meni svaki put nego jednom u 20 puta. Al najjace mi je ovo "Pogresan korisnik", ocigledno je ovo samo za odabrane.

Ne mogu da verujem da su tako odradili, da prvo dobijes telefon pa tek onda kroz app da apliciras za slusalice.
Nadam se da ste se dovoljno opametili i da ne treba nasedati na te marketinske trikove.

Tako je bilo i ranije pa su svi dobili poklone ne mora odmah da se prica da ih nece dobiti, ali da je truba truba je

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne brinite se drugari za slusalice,dobicete ih...pazite ovaj ss sa sajta samsunga.
a272bae930837a0a5993137c1642aad0.jpg

Eno, 1 dan zvanicno u prodaji i vec cena za S10+ 900e :)

Ne mozete da poredite cene sa oglasa ,nije realno,cena u radnji je merodavna,to sto je neko kupio preko operatera i prodaje to je druga stvar i za nas dobra ali cena u radnji nije pala

Naravno da mogu, kada nije otvoren i ima fiskalni :)
To je S10+ - kakva je bila cena S9+ kada je izasao, a kakva u oglasima?

Ne mozete da poredite cene sa oglasa ,nije realno,cena u radnji je merodavna,to sto je neko kupio preko operatera i prodaje to je druga stvar i za nas dobra ali cena u radnji nije pala

Sačekaj da se pojave S10 modeli iz Dubaija i sl... S9+ ima za 500 eur, a u "radnjama" je 50% skuplji. Jasno ja da ti telefoni "iz Dubaija" imaju sumnjivu garanciju, ali ti ne možeš zbog njih da u oglasima prodaš svoj S9+ za više od 400 eur. Za max. mesec dana biće S10+ po oglasima za 750 eur, pa sve niže i niže. Uostalom da nije tako, isplatilo bi se ljudima da cele godine prodaju telefone stare 1 dan po oglasima po napumpanim cenama.

U "legalnoj radnji" cena nikada i ne padne nešto preterano, već ti uglavnom nude stalno neki bundle kroz akciju, tako da to i nije previše relevantno za tebe ko je kupio telefon i nada se da mu neće puno pasti cena.

Poslednja izmena:
Da nema neko Buds slušalice na prodaju ? :D
Ovo je postalo gore nego za Frontier kada su poklanjali. Koliko znam svi su dobili sat. Aman, sačekajte da reše problem, nije da vam život zavisi ili imate pokvaren fon. O telefonu ništa niste pisali!
Neko je napisao da nema fiskalni iz MTS, oni ne izdaju fiskalni račun, nisu nikad koliko je meni poznato, ranije se slikala garancija ili broj ugovora i to se prilagalo.
Imate li neka iskustva sa telefonom ?

Nazad
Vrh Dno