Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Vrede li ovi duo pad fast wireless punjači od prošle godine. Kako bi se S10+ ponašao na njima tj. jeli kompatibilan, sat verivatno jeste, ili da čekam novi model.

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Sad procackah malo S10+...
"Pilula" na beloj pozadini izgleda u najmanju ruku katastrofalno...
Ja ne bih mogi da predjem preko toga.
Oni su po svaku cenu hteli da izbegnu notch pa i po cenu katastrofe. Najbolje resenje je iskacuca prednja kamera pa onda slajder
Najbolje rešenje je kamera ispod ekrana.

Vrede li ovi duo pad fast wireless punjači od prošle godine. Kako bi se S10+ ponašao na njima tj. jeli kompatibilan, sat verivatno jeste, ili da čekam novi model.

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока
Naravno da vrede, nema razloga da ne radi. Novi može biti samo veće amperaže i brže da puni.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Jedino je pitanje dal ti se isplati kupovati to original, skup je a isto to ti zavrsava i neki bolji brendirani kinez za 15-20$

Sent from my iPhone using Tapatalk

Isplati se koliko i staklo od 50e i maska od 30e.

Kako za koga ako das za tel 1000 i kusur evra i onda razmisljas da ustedis 20e na nekom punjacu sumnjivog porekla onda.... Ne kazem.ja da nema dobrih kineza ali sa punjacima se ne bih igrao

Stigao i meni S10 Plus... Posle update softwarea fingerprint radi mnogo bolje, ono je bilo katastrofa na pocetku, na mom 6S Plusu je radilo mnogo bolje... Sto se kvaliteta tice, mogu reci da ipak iPhone za mene i dalje ostavlja mnogo bolji utisak vrednosti. Ali ok, ne zalim se. Ono sto sam primetio je da se malo vise greje, nista strasno ali eto da napomenem.

Ekran je ludilo, boje su stvarno fenomenalne, ima jos mnogo toga pozitivnog ali tek ga koristim par sati, videcemo posle par dana...

Original Xiaomi su 15-20$, no-name ne bih ni razmatrao.

Preko operatera ;)

Nadam se da FP senzor vremenom uči i da će postati bolji... inače ga gasim.

Prvo i osnovno mala površina senzora i nepostojanje fizičke granice u startu ga čine nezgodnim. Kad "ubode" otključavanje je instant ali mi se često desi da i po 3-4 puta pokušavam. E sad, možda je do fabričke folije?

One UI je lepa ideja ali je kao neka alfa/beta... počeli da rade nešto pa negde uradili kako treba, negde ostalo po starom.

Pitajte slobodno šta vas zanima.

Javi kasnije kakva je baterija ako si uzeo S10 ? :)

A ako jesi gde odjednom nestade onih presudnih 7mm u odnosu na s10e ? :)

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Drug koristi Xs Max (pored Macbooka i ostatka opreme za ekosistem) i koristi Xiaomi bezicni punjac i to ga nisam ja nagovarao vec je sam istrazio i uzeo. Kad je on kao veliki ljubitelj Apple proizvoda (skoro uzeo earbuds za 150e) sam dosao do zakljucka da ne vredi davati 50-100e na bezicni punjac, suvisno je razmisljati :D

Edit:

Pogledaj malo recenzije za S10e, bombonica telefon.

Poslednja izmena:
Javi kasnije kakva je baterija ako si uzeo S10 ? :)

A ako jesi gde odjednom nestade onih presudnih 7mm u odnosu na s10e ? :)

Da, običan 10. Nestala je kao i slušalice na poklon za S10e. Ali dobro, nekako ću valjda da izdžim par meseci.

Za bateriju svako ko priča o njoj nakon manje od 7 dana samo nagađa. Tek od ponedeljka kad imam par normalnih dana na poslu ću videti sa koliko završavam dan. Ovako dok se testira, brčka, čačka, nije realno.

Nije bas neprimetna razlika u dimenzijama S10 vs S10E. [emoji4]
99d742c33236e418640dd64c9fe84e69.jpg
a02fb5e623fb4a51067943d483dce1bb.jpg
a60787f9778fec26fce2f783dd086a4c.jpg
4c2cfe3d957264fe8defbd343219e80d.jpg
4c7d4323fc0df843161ab95e55a9fb92.jpg

Ajme mom nailaženju na bagove danas nema kraja. RTS Planeta, instalira se bez problema ali ni govora o pokretanju. Jednostavno se ne dešava ništa. Nema greške ni obaveštenja.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

760€ najniža cena. Najvišu bolje da ne spominjem, potražite sami [emoji1787]

To je cena za obicnu desetku ili 10E?
Ako je za obicnu to i nije toliko strasno koliko se mozda ocekivalo. [emoji3]

Poslednja izmena:
Prve cijene na oglasima u Crnoj Gori:

S10e - 750e

S10 - 880e

S10+ - 980e

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

^ Ni to nije strasno ako gledamo u poredjenju sa iP. A S10+ je svakako bolji mob od bilo kog iP.
Sutra ako dobijem sluske, častim ceo forum foliju za ekran.
Da castis WS pa i da se obraduju ljudi. Folija fabricka vec postoji. [emoji23]

Poslednja izmena:
Pa kako je dobro kada je u radnji 1050e,da kupujes od nekog na oglasima za 70e vlmanje ,a ovako kupujes u radnji kao gospodin sa garancijom za 1050,da je razlika 200e razumeo bih

Poslednja izmena:
^ Zasto nestajes?
Pa kako je dobro kada je u radnji 1050e,da kupujes od nekog na oglasima za 70e vlmanje ,a ovako kupujes u radnji kao gospodin sa garancijom za 1050,da je razlika 200e razumeo bih
On prica za CG. Ne znam kolike su cene tamo po radnjama.

Nazad
Vrh Dno