Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Evo pojavila se regisracija za Galaxy Buds na Samsung Members. Kliknuo Submit i baci me na samsung.rs i ko zna jesam li se prijavio ili ne.

Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока

Prva baterija. Nije bilo skidanja aplikacija najviše su čačkana podešavanja
740f9b3bdcd121f03298a344c8019a6f.jpg

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Kaže mi tip iz podrške da treba da se pojavi registraciona forma za buds ali se to ne pojavljuje. Tačno će me zavrnuti za sluške

Zvao sam podrsku vezano za cinjenicu da ne radi registracija za galaxy buds. Rekose kao da znaju, vec ih je zvalo puno ljudi, "tehnicari" rade na tome. Nije mi bas jasno kako nisu videli da im ne radi tako nesto, da ne krecem u teorije zavere sad. Naravno, odmah su se ogradili u fazonu "Cim forma proradi, mocicete da se registrujete za galaxy buds, ali samo dok traju zalihe". Ovakvim tempom ne bih me cudilo da kada forma proradi ostanu samo 10 pari galaxy buds na stanju. Oups.

Ja idem sad, cudo cu da im napravim tamo za slusalice jer znam sta mi je rečeno, ili je to onaj fazon "glasajte za nas napravicemo 4 puta i 3 skole" i posle cao... a i srecom radim u poreskoj, vole oni malo legitimacije, iz iskustva znam.

I posle se neko nadje da pljuje Huawei sto nisu izasli sa zvanicnim saopstenjem povodom Hulk ekrana. A ono ispostavi se da su svima zamenili telefone, ko god je imao problem. [emoji4]

Ja idem sad, cudo cu da im napravim tamo za slusalice jer znam sta mi je rečeno ... a i srecom radim u poreskoj, vole oni malo legitimacije, iz iskustva znam.

"Zloupotreba" polozaja! :D
Naprži im se m.m. i svega ostalog... ;)

Ovo ciganisanje sa slusalicama je nesto najgore sto sam video u zadnjih par god, budite smekeri pa dajte sluske odmah uz telefon kad vam vec ljudi preorderuju model od 900e, a ne ovako sa formams, zalihama i drugim zezancijama...

Vec vidim da ce jedno petina preordera da izvisi za buds

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ja idem sad, cudo cu da im napravim tamo za slusalice jer znam sta mi je rečeno, ili je to onaj fazon "glasajte za nas napravicemo 4 puta i 3 skole" i posle cao... a i srecom radim u poreskoj, vole oni malo legitimacije, iz iskustva znam.
Ma zna se sta je promocija za ljude koji su uradili preorder,nije dok traju zalihe nego ko ga uzme u preorderu dobija slusalice,na sajtu telekoma do juce je stajalo da slusalice idu na poklon,sramota od takvih firmi da se brukaju ovako sto ne daju odmah poklon a o tome da ce davati do isteka zaliha da ne pricam,evo huawei daje ps4 za preorder na nevidjeno za p30pro

Ali samo za prvih 50 ide ps4 :)

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Polako sa buds. Pojaviće se uskoro na oglasima. Taj “preorder” će da ode direktno iz Samsunga na KP. “Ko je pored kazan taj kusa mast”.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne bi trebalo da je tako,bar tako kazu u radnji ,bio sam pre 10ak dana i pitao i receno je da svi koji poruce u narednih 15 dana dobijaju ps4,cak stoji i sat koji otucava vreme do isteka promocije,jedini problem je sto kupujes macku u dzaku

Poslednja izmena:
^ Kako kupujes macku u dzaku kada ce biti najbolji Huawei do sada? Ako se desi neka felericna serija tu je garancija, tako da ne vidim cemu briga oko toga. [emoji4]

Kad smo vec kod slusalica, kako Zlatan moze da dobije Buds dok se ostali cimaju? [emoji23]
47a0a453b6d051c8e2b47e62c3e9cb9d.jpg

A sta znamo.o telefonu osim izgleda i soca ? Nista,to su samo predpostavke mada nisam pratio zadnjih dana ali da ne llgusimo temu,ovo je za s10

Šefe, polako, pa nisam ja malouman, kada kažem "obećali" mislim na to da su mi 2 devojke bas tako i rekle, decidno, pa s tim u vezi tako i prenosim. Niko mi nije rekao "e znas, imas aplikaciju, registrujes se i onda nakom par dana" bla bla bla.
Pitali me za boju slušalica i rekli da taj dan dobijam uz fon.

Edit: bas citam komentare ove devojke sa linka odozgo, ono sto je ona odg na komentar za sluške, tako je i meni rečeno.

Nema nista gore nego kada odes u poslovnicu i nesto pitas, zali boze ko tamo radi, jedno pricaju u jednoj poslovnici i dovoljno je samo da odes 300m nize u drugoj istog operatera recice ti nesto drugo, kad im kazes pa u onoj nize su mi rekli drugacije, ko ti to reko, nas kolega, to nije moguce, niste dobro culi. :) I ajd sad ti budi pametan.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Upravo preuzeh telefon i radi se bekup sa starog :)
Vidim da se vec polemise i da ce (kao sto sam i mislio) biti problema sa Buds slusalicama, zato sam ja to resio ovako

Screenshot_2.jpg

Kao sto mozete videti sa slike, samo direktno i u glavu, nema nista hocu li nego kad cu :-devil-:

Ukoliko ga kojim slucajem ispu**m za slusalice, trazicu da mi smanje cenu za vrednost slusalica ili bilo koji drugi poklon u vrednosti slusalica. Necu prihvatiti da bude puj-pike ne vazi, nema boga...

Poslednja izmena:
A sta znamo.o telefonu osim izgleda i soca ? Nista,to su samo predpostavke mada nisam pratio zadnjih dana ali da ne llgusimo temu,ovo je za s10
Dovoljno. [emoji3]
Znamo da ce biti u najmanju ruku kao M20, verovatno i bolji. U poredjenju sa P20 sigurno bolji. To je dovoljno. Sjajan potez Huawei marketing tima. Dovoljno je da kazu da ce biti najbolji Huawei do sada, podele PS4 i to je to. [emoji4]

Nisi mada je ovo s10e ,ova dva jaca su bolja

Poslednja izmena:
Upravo preuzeh telefon i radi se bekup sa starog :)
Vidim da se vec polemise i da ce (kao sto sam i mislio) biti problema sa Buds slusalicama, zato sam ja to resio ovako

Pogledajte prilog 266808

Kao sto mozete videti sa slike, samo direktno i u glavu, nema nista hocu li nego kad cu :-devil-:

Ukoliko ga kojim slucajem ispu**m za slusalice, trazicu da mi smanje cenu za vrednost slusalica ili bilo koji drugi poklon u vrednosti slusalica. Necu prihvatiti da bude puj-pike ne vazi, nema boga...

Koji operater?

Mene još nisu zvali iz mts.

Društvo kako da se registrujem za ove slušalice?

Hm... mene mts nije ni zvao ni ništa. Telefon stigao 6.

Danas ću izgleda izgurati dan bez punjenja.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

E ali slusajte IZGOVOR "ne smemo slusalice da drzimo ovde, to su skupi pokloni, registrujte se i sigurno dobijate.
Ok. Uđem. Od Aplikacije življi Juda...

Poslednja izmena:
Nije covek pitao radi li ili ne radi nego preko cega se registruje,nema potrebe da tako odgovaras

Vrh Dno