Ja idem sad, cudo cu da im napravim tamo za slusalice jer znam sta mi je rečeno ... a i srecom radim u poreskoj, vole oni malo legitimacije, iz iskustva znam.
Ma zna se sta je promocija za ljude koji su uradili preorder,nije dok traju zalihe nego ko ga uzme u preorderu dobija slusalice,na sajtu telekoma do juce je stajalo da slusalice idu na poklon,sramota od takvih firmi da se brukaju ovako sto ne daju odmah poklon a o tome da ce davati do isteka zaliha da ne pricam,evo huawei daje ps4 za preorder na nevidjeno za p30proJa idem sad, cudo cu da im napravim tamo za slusalice jer znam sta mi je rečeno, ili je to onaj fazon "glasajte za nas napravicemo 4 puta i 3 skole" i posle cao... a i srecom radim u poreskoj, vole oni malo legitimacije, iz iskustva znam.
Šefe, polako, pa nisam ja malouman, kada kažem "obećali" mislim na to da su mi 2 devojke bas tako i rekle, decidno, pa s tim u vezi tako i prenosim. Niko mi nije rekao "e znas, imas aplikaciju, registrujes se i onda nakom par dana" bla bla bla.
Pitali me za boju slušalica i rekli da taj dan dobijam uz fon.
Edit: bas citam komentare ove devojke sa linka odozgo, ono sto je ona odg na komentar za sluške, tako je i meni rečeno.
Ja ili sam ćorav ili ne vidim ovde nikakvu preteranu razliku...
Dovoljno. [emoji3]A sta znamo.o telefonu osim izgleda i soca ? Nista,to su samo predpostavke mada nisam pratio zadnjih dana ali da ne llgusimo temu,ovo je za s10
Upravo preuzeh telefon i radi se bekup sa starog![]()
Vidim da se vec polemise i da ce (kao sto sam i mislio) biti problema sa Buds slusalicama, zato sam ja to resio ovako
Pogledajte prilog 266808
Kao sto mozete videti sa slike, samo direktno i u glavu, nema nista hocu li nego kad cu :-devil-:
Ukoliko ga kojim slucajem ispu**m za slusalice, trazicu da mi smanje cenu za vrednost slusalica ili bilo koji drugi poklon u vrednosti slusalica. Necu prihvatiti da bude puj-pike ne vazi, nema boga...
Koji operater?
Mene još nisu zvali iz mts.
Koliko ja znam moras preko samsung members aplikacije,neka jos neko potvrdiDruštvo kako da se registrujem za ove slušalice?
Послато са SM-G975F уз помоћ Тапатока
Citaj pazljivije, ceo dan pisemo da aplikacija ne radi, izlaze prasne stranice umesto forme.Koliko ja znam moras preko samsung members aplikacije,neka jos neko potvrdi
Indeed, izvinjavam se, mislio sam da odgovaras na prethodni post koji pise o tome da aplikacija ne radiNije covek pitao radi li ili ne radi nego preko cega se registruje,nema potrebe da tako odgovaras
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari