Šta je novo?

Samsung Galaxy S10 Lite

Pa kao i svaki snap kad mu ubodeš sluške ;)

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Jel podržava telefon sve dual sim aplikacije? Viber, fejs, messenger, whatsapp?

Posle 7 dana (možda će nekom značiti info) ja još nisam uspeo bateriju da spucam do kraja od 6 ujutro do 22h uveče (14% je najniže što sam bio)! Sad se ubeđujem u glavu da ne kupujem s20+ G9860, previše doplate za sve po malo bolje (da ima 256gb znam da bi uzeo bez razmišljanja)! [emoji2960][emoji56]

Cekaj S30+. ;)
@zare
Najverovatnije podrzava sve, to je vise do os-a nego do pojedinacnih telefona.

Evo baterije posle par punjenja kad se malo sistem slegao, iskreno ovo nije normalno naspred exy.
647ec3622c0e622d413cdfbd074d4ef0.jpg

Cekaj S30+. ;)
@zare
Najverovatnije podrzava sve, to je vise do os-a nego do pojedinacnih telefona.
Migrant, hvala
Kupio sam juče radi viber, messenger, facebook...kontam da radi i whatsapp i instagram mada njih nisam još uvek instalirao
Još jedno pitanje, jel može screenshot ekrana da se radi na neki drugi način sem power+pojačavanje?

Još jedno pitanje, jel može screenshot ekrana da se radi na neki drugi način sem power+pojačavanje?
Moze. Udji u settings, klikni na pretragu, ukucaj "palm swipe", izaci ce ti "palm swipe to capture", klikni na to, ukljuci i pokazace ti animaciju kako da predjes rukom preko ekrana da bi uradio screenshot. Tako je kod mene na S9+, verujem da je isto i na 10lite. :)

Isto je i na s10 lite [emoji6]

Ekipa koja je presla sa Samsung flagshipova, kakvi su vam utisci posle nekog vremena sto se tice baterije (pogotovo na 4g), signala, performansi?

S10+ od brata u bilo kom trenutku kad uzmem zagrejan je dosta, uvek osetno topliji od 9T koji ja koristim.

Pročitaj par postova iznad ;)

Zaštitno staklo ili folija od kojeg još modela odgovara za ovaj? Kad budem kupovao da znam

Evo ti jedan odgovor...
Prešao sam sa Note 10 i Pixel 4 na S10 Lite i...ni pod razno se ne bih vratio na njih.

Послато са SM-G770F уз помоћ Тапатока

kolege, dajte na PM nekog proverenog prodavca, odlucio sam da uzmem ovaj fon.

Da se pridruzim kao novi vlasnik ovog telefona. Pitao sam vec ovde za izbor između ovog ili Honor 20 pro telefona koji bi trebalo da dobijem od firme i odluka je pala na Honor jer mi vise odgovara manji telefon. Medutim, dok su firma i Telenor sklopili ugovor, Honor je nestao iz ponude, nemaju ga trenutno na lageru i ne znaju kad ce ponovo biti dostupan. Sudbina je htela da uzmem S10 lite :)

Za sad sve je super, sem velicine ko ja mi bas i neodgovara, a na sistem sam odmah navikao jer zena ima A50 pa mi je sve poznato.

Koliko drži baterija nekog pojačanog dnevnog korišćenja? Jel se dešava da nakon skidanja uveče sa punjača ujuturu bude baterija 92-93 %?

Ja nocu iskljucujem wifi/mobilni internet. Prvo vece kad sam napunio telefon prvi put, skinuo sa punjaca u pola 12 do 7 ujutru skinulo je 3%. Ceo dan koristio telefon, podesavanja, regulano moje koriscenje (dosta citanja vesti na netu, minimalno viber, whatsapp, par mejlova sa posla kao i sa mog google naloga, par poruka, malo razgovora, bez socijalnih mreza (sve vezano za facebook na disable), dark mode, osvetljenje na auto) dan zarsio sa 66% i 4:20 SOT-a. Opet oko 12 legao, ugasio net i do jutra je skinuo samo 1%.

Meni skine 5-7% iako sve poisključujem, ne znam da li je to baš normalno?!
I još jedno pitanje u vezi kamere mnogo mi je bleda
Jel ima za nju neko podešavanje?

Proveri da li ti neka aplikacija vuče struju. Niko ovde ne koristi isti set aplikacija, a realno ima svakakvog smeća na GPlay.

Poslato sa S10 Lite

Zatvorim sve aplikacije i u task manageru i iz podešavanja

Sot samo 7h[emoji3]
1fc0bf93abad6837a561c80353745a81.jpg

Baterija je stvarno odlicna. Moje prvo punjenje (od petka u 23:45 do ponedeljka u 19h, stavljen na 18%) imao sam tek nesto vise od 9 sati SOT-a. Da ne bude zabune, 99% vremena je na wifi u stanu (radim od kuce a kad sam napolju u pitanju je setnja sa decom, tad je na mobilnom netu i povezan je na sat preko Bluetooth-a ali telefon ne koristim osim ako me neko zove) i osvetljenje je na nekih 25-30% jer ne volim kad mi ekran bljesti (a ovaj ekran je mnooogo svetliji nego na prethodnoj Nokiji 6.1) pa sam tako naucio adaptivno automatsko osvetljenje da radi.

Jel trebaju neka dodatna podešavanja za kameru? Mnogo je svetla slika

Ne znam, meni je ok, nisu svetlije fotografije nego što bi trebalo.

Poslato sa S10 Lite

Pozdrav ljudi. Zbog ove teme ću prodati S9 i uzeti S10 Lite. [emoji16]

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Ja zamenih S9+ [emoji846], najviše zbog baterije i SDa. Sa isključenim Bluetoothom, S10Lite opušteno izvlači preko 8 sati SOTa. Kada je pametni sat non stop nakačen, bude oko 6-7 sati, ja sam prezadovoljan.

Poslato sa S10 Lite

Poslednja izmena:
SOT 8:30 i još 20% baterije [emoji3]
c66d1a973f90dc9105c35892f920f288.jpg

Poslato sa S10 Lite

^ to i kazem, meni je 7h sot ali trajanje baterije 3 dana[emoji3]. Sto je rekao @proday nikad vise exy. Znaci da samsung kad hoce moze da napravi da sve bude odlicno.

Vrh Dno