Šta je novo?

Samsung Galaxy S10 Lite

Ako bude i S20lite u ovom rangu sigurno cu ga uzeti. S10 lite je ubio ostatak S10 serije

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Morao bi biti za mrvicu bolji. Jeste samim tim što ide sa 865 u sebi, ali ne znam onda kako bi se sama S serija ubuduće pozicionirala. Sam S10 Lite jeste dobar tu nema priče, ali za "Lite" model mu je cena visoka kada pričamo o kupovini u prodavnicama, ne preko KP. Sada je na nekim sniženjima, ali mislim da je početna bila cca 80k ako se ne varam, a to za Lite ili kako god da ga nazivaju nije malo u startu.

Čekao sam da bude ponovo 60k kao što je bio u maju i pazario. Da li je moglo bolje i niže u legalnim kanalima ne znam, u CH je cena oko 450€.
KP varijante ne volim, zvao sam par njih i to je sačuvaj bože.

60k je super cena za radnju.Ja planiram preko firme tako za 3 meseca ako bude 60k i tada .Odlican telefon

Morao bi biti za mrvicu bolji. Jeste samim tim što ide sa 865 u sebi, ali ne znam onda kako bi se sama S serija ubuduće pozicionirala. Sam S10 Lite jeste dobar tu nema priče, ali za "Lite" model mu je cena visoka kada pričamo o kupovini u prodavnicama, ne preko KP. Sada je na nekim sniženjima, ali mislim da je početna bila cca 80k ako se ne varam, a to za Lite ili kako god da ga nazivaju nije malo u startu.
Imace SD865 i 8gb rama, radice fluidno i kamere ce biti jos bolje. Mene zanima sta ce uraditi oko ekrana. Da li ce imati barem 90hz?

Sada je doveden na neku realnu cenu, do 500 evra za njega je sasvim korektno dati a da pritom imaš garanciju koja je validna. Jel za njega najavljen A11 ili će se zakucati na A10? Po nekoj logici treba da primi jedan veliki update. Telefon dolazi sa A10?

@Lemaja Ako i to stave onda S serija nema šta da ponudi, mislim da se neće toliko igrati jer su i sa S10 Lite "ugrozili" svoje mezimce.

Poslednja izmena:
^ slazem se sa tobom, moguce da S20l nece biti kao S10l posto ce vlasnici S20 serije poludeti kao sto su i S10 serije.

Striktno ću tome da se posvetim, da poredim sa istim podešavanjima i načinom korišćenja...mada već sad vidim da je autonomija izuzetna; vać 2h instaliram sve i podešavam (išao od nule)...i bat pala za 8%

Ajde javljaj utiske.
Da vidimo odnos EXY vs Zmaj u Samsungovim telefonima.

Sent from my IN2013 using Tapatalk

^ vidicemo ubrzo i to, cim prodje hajp za N20 pocece da polako cure informacije i za S20lite.

Za 10-ak dana ga uzimam preko MTS-a.
Gledam ponudu maski i stvarno ne vidim nista pristojno, sa dobrom zastitom kod nas. Koje maske vi koristite? Ima li dobrog stakla bez rupe za prednju kameru, a da ne pokriva ekran po ivicama crnim ramom?

^ ja koristim nillkin cp+ pro staklo, lezi idealno sa malim zacrnjenjem na ivicama bez rupe a otisak radi perfektno sa njim. Za case sam uzeo nillkin pure flex posto ne dira staklo. Sve sam uzeo kod nas.

Ja sam dobio neku ringke i spigen..razmišljam još da li spigen rugged da uzmem mada i ove se čine ok...zao mi što nema tough za lite [emoji17]
9ecef5935abdfd978ec4ac3a51db9bfb.jpg

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

@Lemaja, mislio sam i ja da idem na cp+pro. Ako je zarcrnjenje zanemarivo, to je to.

@Proday, gde si nasao Ringke? Njega sam trazio, ali nisam nasao u Srbiji. A ubedjen sam da sam usput video Spigenov liquid air za njega i sada ne mogu da ga nadjem. Mozda ga permutovao sa obicnim S10.

@Lemaja, mislio sam i ja da idem na cp+pro. Ako je zarcrnjenje zanemarivo, to je to.

@Proday, gde si nasao Ringke? Njega sam trazio, ali nisam nasao u Srbiji. A ubedjen sam da sam usput video Spigenov liquid air za njega i sada ne mogu da ga nadjem. Mozda ga permutovao sa obicnim S10.
Nema spigena kod nas za 10 lite, sve sam pretražio, takođe ni fusion x..

Dobio uz telefon u Nemačkoj [emoji6] ... mislim da ima i na amazon.de

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Nista, porucicu unapred nesto sa amazona ili ebay-a. Cudno je malo sto i nakon pada cena nema nekog interesovanja ni kod proizvodjaca maski a ni kod developer-a za ovaj telefon.

Ja sam uzeo Samsungovu S View i sad ratujem sa njom, navikao na Spigen rugged. Naručiću najverovatnije Ultra Hybrid ako se kolegi pokaže dobro, @Proday

@vlada1911 taman crnilo je od ekrana do same ivice telefona. Vidi se kompletan ekran i ne smeta nista za vidljivost.

Ajde da pitam ovde posto nema note 10 lite tema a kontam da su ekrani note-a i s10 lite-a identicni za neko staklo koje preporucujete i gde nabaviti,kod mene u gradu nema ni za jedan od ova dva modela,uz napomenu da fon dajem zeni koja je ekspert za ne cuvanje stvari pa mi treba neko sa kriptonitom da izdrzi sve kljuceve,sminku i ostalo u tasni

^ bolje onda sa si joj uzeo caterpillar telefon[emoji1] salim se, ja sam stavio nillkin cp+ pro koje bi trebalo to sve sa izdrzi ali opet niko ne daje garanciju da vremenom nece stradati. Imas preko kp da se uzme.

E vala bas,prirastao mi fon srcu sto se kaze pa ne bi bas odmah da ga shebe,videcu nesto na kp,hvala

Zensko da ne s.ebe nista??? [emoji3][emoji3][emoji3] ako nista softverski ce nesto zeznuti ili minimum kabl[emoji3][emoji3][emoji3] uz izvinjenje svim damama malo se salimo

Poslednja izmena:
Zavisi šta ti je prioritet. Meni je displej pod brojem jedan pa sam išao na veći i bolji na S10L, takođe one ui>emui, 4500>4200mah. P30 Pro ima bolje kamere za fotke, staklenu izradu, ip68.. Ja bih kod Huawei-ja išao na Mate 20 Pro.

Drugi dan sa posla dolazim, baterija na 50% (juče bila 48 ali sam skinuo sa punjača posle ponoći)...koristio tel poprilično intezivnije nego note10 koji je imao uvek 15-25% po dolasku sa posla! Ako ostane ovako biće to odlično. U svakom slučaju samo sam potvrdio i dokazao sebi da exYnos više u životu neću kupiti...sad mogu opušteno da vijam s20 HK (eventualno n20 ako ne preteraju sa merama kako se pominje)!

Evo i mene u Lite drustvu...
Jutros kupljen sa fiskalnim racunom prodavnice(nije preko provajdera) i naravno 24 mesečnom garancijom.

Послато са SM-G770F уз помоћ Тапатока

Vrh Dno