Imace SD865 i 8gb rama, radice fluidno i kamere ce biti jos bolje. Mene zanima sta ce uraditi oko ekrana. Da li ce imati barem 90hz?Morao bi biti za mrvicu bolji. Jeste samim tim što ide sa 865 u sebi, ali ne znam onda kako bi se sama S serija ubuduće pozicionirala. Sam S10 Lite jeste dobar tu nema priče, ali za "Lite" model mu je cena visoka kada pričamo o kupovini u prodavnicama, ne preko KP. Sada je na nekim sniženjima, ali mislim da je početna bila cca 80k ako se ne varam, a to za Lite ili kako god da ga nazivaju nije malo u startu.
Ajde javljaj utiske.Striktno ću tome da se posvetim, da poredim sa istim podešavanjima i načinom korišćenja...mada već sad vidim da je autonomija izuzetna; vać 2h instaliram sve i podešavam (išao od nule)...i bat pala za 8%
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Imace SD865 i 8gb rama, radice fluidno i kamere ce biti jos bolje.
Nema spigena kod nas za 10 lite, sve sam pretražio, takođe ni fusion x..@Lemaja, mislio sam i ja da idem na cp+pro. Ako je zarcrnjenje zanemarivo, to je to.
@Proday, gde si nasao Ringke? Njega sam trazio, ali nisam nasao u Srbiji. A ubedjen sam da sam usput video Spigenov liquid air za njega i sada ne mogu da ga nadjem. Mozda ga permutovao sa obicnim S10.
Dobio uz telefon u Nemačkoj [emoji6] ... mislim da ima i na amazon.de@Lemaja, mislio sam i ja da idem na cp+pro. Ako je zarcrnjenje zanemarivo, to je to.
@Proday, gde si nasao Ringke? Njega sam trazio, ali nisam nasao u Srbiji. A ubedjen sam da sam usput video Spigenov liquid air za njega i sada ne mogu da ga nadjem. Mozda ga permutovao sa obicnim S10.
Odlicno. Hvala ti, Lemaja@vlada1911 taman crnilo je od ekrana do same ivice telefona. Vidi se kompletan ekran i ne smeta nista za vidljivost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari