Progledasmo sa Zmajem posle raspalog Exy.Drugi dan sa posla dolazim, baterija na 50% (juče bila 48 ali sam skinuo sa punjača posle ponoći)...koristio tel poprilično intezivnije nego note10 koji je imao uvek 15-25% po dolasku sa posla! Ako ostane ovako biće to odlično. U svakom slučaju samo sam potvrdio i dokazao sebi da exYnos više u životu neću kupiti...sad mogu opušteno da vijam s20 HK (eventualno n20 ako ne preteraju sa merama kako se pominje)!
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Sad skontah da nisam odgovorio...iskren da budem ne sviđa mi se ova Ultra Hybrid samo iz jednog razloga...prilično je podignuta oko ivica (što bi Flossy Carter rekao "resivity"), te obzirom da telefon ima ravno staklo, a ja navikao na nove swipe to back gestures, vrlo je nezgodno napraviti taj korak (još imam neko podeblje staklo na ekranu). Inače sutra mi stiže rugged pa ću da vidim sa njim kakav je osećaj! Ovaj ringke je skroz ok ali povećava telefon gotovo kao spigen tough.Ja sam uzeo Samsungovu S View i sad ratujem sa njom, navikao na Spigen rugged. Naručiću najverovatnije Ultra Hybrid ako se kolegi pokaže dobro, @Proday
Ne mogu da obećam samo iz razloga što nemam apsolutno pojma kad ću opet kući...ako bude u skorije vreme, imam te u vidu [emoji847][emoji2772]Jel može 1 kom za SRB?
Odakle da naručim?Ne mogu da obećam samo iz razloga što nemam apsolutno pojma kad ću opet kući...ako bude u skorije vreme, imam te u vidu [emoji847][emoji2772]
Da li si išta uzimao ranije preko njih....ne znam koliko su dobri/provereni?! Generalno s20 g9810 izađe 550e preko njih što je smešna cena u odnosu na oglase i sve ostale!Ne znam, samo sam video da pise vreme dostave 4-7 radnih dana, salje se iz HK, free shipping iznad iznad 50e od vrednosti robe.
Nazalost nisam, da imam na ciju adresu, kupio bih S10 lite za 330e. Ima jedan slican sajt (da li eglobal ili tako neki), sto isto salju iz HK u DE po isto tako smesnim cenama i dvoje forumasa je tako kupovalo, imali su pozitivna iskustva.Da li si išta uzimao ranije preko njih....ne znam koliko su dobri/provereni?! Generalno s20 g9810 izađe 550e preko njih što je smešna cena u odnosu na oglase i sve ostale!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari