Šta je novo?

Samsung Galaxy S10 Lite

Haha koji si ti kralj Pavle[emoji846][emoji120] Neka te služi!

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Drugi dan sa posla dolazim, baterija na 50% (juče bila 48 ali sam skinuo sa punjača posle ponoći)...koristio tel poprilično intezivnije nego note10 koji je imao uvek 15-25% po dolasku sa posla! Ako ostane ovako biće to odlično. U svakom slučaju samo sam potvrdio i dokazao sebi da exYnos više u životu neću kupiti...sad mogu opušteno da vijam s20 HK (eventualno n20 ako ne preteraju sa merama kako se pominje)!

Progledasmo sa Zmajem posle raspalog Exy.

Sent from my IN2013 using Tapatalk

Hvala Vladimire!
Takođe i tebe dugo da služi...barem do tamo nekog S20 Lite ili N20 sa zmajem.
Inace prvo sto sam primetio je mnooogo bolji signal mobilne telefonije. Na istom mestu gde sam imao 1 ili 2 crte, sad imam 4 ili 3.

Послато са SM-G770F уз помоћ Тапатока

Ma odličan telefon, ima ceo forum da preobratimo. [emoji41]

^ necemo jedino uspeti darko_note9[emoji23]

Ja sam uzeo Samsungovu S View i sad ratujem sa njom, navikao na Spigen rugged. Naručiću najverovatnije Ultra Hybrid ako se kolegi pokaže dobro, @Proday

Sad skontah da nisam odgovorio...iskren da budem ne sviđa mi se ova Ultra Hybrid samo iz jednog razloga...prilično je podignuta oko ivica (što bi Flossy Carter rekao "resivity"), te obzirom da telefon ima ravno staklo, a ja navikao na nove swipe to back gestures, vrlo je nezgodno napraviti taj korak (još imam neko podeblje staklo na ekranu). Inače sutra mi stiže rugged pa ću da vidim sa njim kakav je osećaj! Ovaj ringke je skroz ok ali povećava telefon gotovo kao spigen tough.

Realno se zanosim idejom da nosim telefon bez ikakve zaštite i tako mi je jedan od jeftinijih u poslednjih xyz godina...a samo tako može komotno da mi staje u ovu radnu torbicu. Ne mogu objasniti koliko je lepši osećaj kada n10 uzmem u ruke [emoji849]

Edit: oplakah ovo za preobraćanje darka [emoji23][emoji23][emoji120][emoji106]

Sačuvaj ti te maskice da mi prodaš kad dođeš. [emoji16] Možda da ga staviš u neki običan silikon, on ne povećava toliko telefon, a dobićeš bar bolji grip..

Jel ima kod nas nillkin nature da se uzme?! Njega uglavnom prave za sve? Ironično ali na amazonu ne nađoh ovde [emoji849]

Btw @Maristotel95 dok ja dođem verovatno ćeš još 2-3 telefona da promeniš [emoji23][emoji2960]

Edit: konačmo uspeh da iscedim telefon do spavanja (uvek hvatam sshotove 12-15% kad uzmem novi tel). Definitivno prezadovoljan 9+ sati muzika i 5+ sot!!
7a256f1233856fea505842903a5a53eb.jpg

Poslednja izmena:
Nema nigde nature, baš sam tražio...
Hahaha mislim da neću, ovaj ispunjava sve kriterijume, mada ako sam prodao savršeni n10+ sd, više ni sam ne znam. [emoji28]

Stigao mi Julski apdejt, instalirati ga ili ne?
Da li mi se cini ili ne, ali telefon nije tako klizav kao S10 i N10? Da nisam od prodavca dobio i futrolu, ne bih uzimao drugu osim Nillkin nature.
d43138fb4edf1408f18503efae0e406d.jpg
43a22d9c1056c53ff2a30ebe9c8895f4.jpg

Stavljaj update, ne razmišljaj...vidiš da svi pričaju u n10 temi da im se na snapu popravila autonomija [emoji56][emoji847]

Ako si ga ti stavio i ja cu [emoji2]
Šta ste sve dobili u pakovanju s telefonom?

Pogledaj bilo koje otpakivanje na yt i znaćeš. Ja nisam dobio sluške i dobio sam matori punjač...razmišljam da uzmem ovaj novi od 45w pa ujedno da pitam jel ima iko od ekipe sa 10 lite teme i koliko se puni telefon istim 10-100% (otprilike)? Ovako sa 25w od n10 mi ide ispod 60min
Greota što u pakovanje ne stave bilo kakvu silikonsku zaštitu [emoji20]

Sluške, punjač i one papire, a maska valjda zavisi od regiona. Ja ovaj moj punim na sporom punjenju pre/u toku spavanja, još mi nijednom nije trebalo dopunjavanje brzim punjenjem.
Kapiram da sa 45w uštediš desetak minuta.

Takođe sam dobio slusalice, usb kabl, punjac i prospekte.
Gledao sam par YT otpakivanja i vidim negde ide i silikonska providna maska(zato sam i postavio pitanje).
Zasad nemam potrebu da ga punim brzo, pa sam ga iskljucio u podesavanjima.

Stigao rugged od spigena...definitivno nešto niže ivice napred i dosta bolji grip od onog hibrida
d8aed3fb8704f05b1bbcdd533826be41.jpg
3e2df60af66cd47fea56d90d4e5272bb.jpg
d7519aa218c0bbf6a62a206beb66800d.jpg
e8c731e4dbfed6d4ed4bb175633bdec3.jpg

Jel može 1 kom za SRB?

Ima li upotrebljiv GCam za ovaj telefon?

@Migrant znaš li kojim kurirom šalju možda?!...dhl, hermes?

Ne znam, samo sam video da pise vreme dostave 4-7 radnih dana, salje se iz HK, free shipping iznad iznad 50e od vrednosti robe.

Ako sam dobro video, to je verzija 6/128gb i jedan sim slot je zakljucan(verovatno na neku mrezu)?

Ne mogu da obećam samo iz razloga što nemam apsolutno pojma kad ću opet kući...ako bude u skorije vreme, imam te u vidu [emoji847][emoji2772]

Odakle da naručim?

Sa ebay.com.
Imaš oficijelnu Spigen prodavnicu iz UK.

Ja recimo od 2014 tamo kupujem. Šalje se Royal Mail i dolazi oko 7 dana.

Rugged je najbolja jer pruža najbolji odnos debljina/zaštita.

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Ne znam, samo sam video da pise vreme dostave 4-7 radnih dana, salje se iz HK, free shipping iznad iznad 50e od vrednosti robe.
Da li si išta uzimao ranije preko njih....ne znam koliko su dobri/provereni?! Generalno s20 g9810 izađe 550e preko njih što je smešna cena u odnosu na oglase i sve ostale!

Da li si išta uzimao ranije preko njih....ne znam koliko su dobri/provereni?! Generalno s20 g9810 izađe 550e preko njih što je smešna cena u odnosu na oglase i sve ostale!

Nazalost nisam, da imam na ciju adresu, kupio bih S10 lite za 330e. Ima jedan slican sajt (da li eglobal ili tako neki), sto isto salju iz HK u DE po isto tako smesnim cenama i dvoje forumasa je tako kupovalo, imali su pozitivna iskustva.

Vrh Dno