Kako vama rade igrice? Meni na cm rade jako lose, dok sam probao na samsungovom gb i rade primetno bolje.
Pojavi mi se sledeci problem:
Svaki put kad se bootuje OS, na pocetku izbaci sledecu poruku "Unfortunately, YouTube has stopped". Ali YT radi bez problema. Mislim da se to pojavilo posle zadnjeg NIGHTLY-a. Ima li jos neko problem ovaj i kako je rijesio. POkusao sam uninstall/install, clear data & cache medjutim isto. Vidim da je neko prijavio bug na ovoj stranici!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=38137295
posle 2 meseca sam se vratio sa s3 na s1 jer sam s3 morao da vratimznaci stari dobri s1 najaci mob ikada.. mogao bi da kazem da je bolji i od s3 samo ga baterija ubija
inace imam problem.. instalirao sam poslednji cm 10.1 i trazim vec sat vremena opciju da namestim weather widzet koji se dobija u defoltu na pocetnom lock screenu.. nikako mi to ne uspeva samo mi stoje sat(sat je cak digitalni a bilo bi dobro da moze analogni da se ubaci) i datum.. jedino sto sam uspeo da uradim jeste da stavim taj vidzet na levi screen lock screena ,ako razumete o cemu pricam...
Hvala na pomoci, na kraju sam odradio neki kompromisma veruj mi, s1 je mama za s3 jedino baterija ubija, mada kada bi nabavio rezervnu i sibnuo je u novcanik gde bi mi kraj bio
ne mogu da svarim s3, a posto nisam smeo da se resim budjavog tw (jer telefon nine bio moj) povracalo mi se koliko je los uredjaj.. Valjda cu nekako nabaviti kes za htc one,n4 ili neki treci telefon.. S4 nikako jer osecam da ce biti vise manje uvecana verzija s2jke kao sto je s3 uvecana verzija s1
![]()
^^^ sta li si ti sad napisao!? :-D sta sve necu da procitam... Ja ipak mislim da je Samsung x640 bolji od buduceg S4 jer je on uvecana verzija x460 xD :-D![]()
Telep to je dobar rezultat. Jel imas novu bateriju? Ja na GS2 isto tako izvlacim oko 3ipo-4 sata.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari