Da, ram na cm10.1 postaje kritican. Ovo je poslednji cyanogen koji ce moci da se koristi, i ovaj je vec nategnut. Inace da ima jedno 768 MB rama ne bi ga menjao sigurno jos par godina. Nadam se da ce bar izaci neki odlican high end telefon sa 4 ili 4.3 ekranom.
Brate opet bolje radi nego na SGS2 i SGS3 vjeruj sto je najtuznije.
Upravo to se i meni desavalo prvih dana fon radi perfektno i posle jedva mi spoji celu smenu pa sam nosio usb kabl za svaki slucaj. Iznervirao sam se i uzeo S2 ali taj fon prodao drugaru. I sad njega muci ista muka pa ako ima neki rom na kome je baterija malo duze traje da mu ubacim jer njemu nije bitno koji OS ima. Moze cak i ICS samo da mu baterija traje sto duze. HvalaSinoć sam odradio hard reset, vratio sve na fabrička podešavanja i ponovo instalirao Tsunami rom, i nema promena što se tiče baterije, kako uključim wi-fi, baterija se prosto topi. Prvih dana nisam imao taj problem, praznio je bateriju kao i svaki drugi rom, a onda je počeo da divlja i da nekontrolisano prazni kada uključim wi-fi. Mislio sam da će ponovo i detaljno obnavljanje roma da reši problem, ali nije. Isprobaću još da vidim da li mi Next launcher 3d crpi bateriju.
Au ljudi, stigla mi je baterija juce. Kineska za 5$, radi bar 50% bolje od one original. Nisam verovao da ce ovoliko bolje biti, izgleda da se stara malo umorila.
Uz cm10.1 preporučujem semaphore bigmem kernel. Uz bigmem patch ima 397 MB memorije. Telefon mnogo življe radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari