- Učlanjen(a)
- 06.06.2012
- Poena
- 229
Moja je stara 1.5 god pa jedva gura. Proizvodjaci davaju garanciju najmanje 2 godine valjda bi toliko trebalo da radi bez problema. Ali opet kad razmislim bolje i ovo nego kineza od 3€ 
Moja je stara 1.5 god pa jedva gura. Proizvodjaci davaju garanciju najmanje 2 godine valjda bi toliko trebalo da radi bez problema. Ali opet kad razmislim bolje i ovo nego kineza od 3€![]()
Garancije na punjace i baterije su po 6 meseci. I sta ti znaci "Ali opet kad razmislim bolje i ovo nego kineza od 3€" jel to bolje da mi ova baterija traje krace nego neka druga duze?
I ti sati displeja zavise i od vremena posle punjenja, nije isto 3 sata displeja posle 6 sati rada i posle 24 sata...
Hocu da kazem da ne vrijedi kineza kupovati. Izgubice kapacitet posle 5 punjenja. Da valja ne bi to bilo toliko jeftino. Mada mozda se naleti i na dobar primjerak, ko zna.
A i rizican postupak je koristiti neoriginalnu opremu, postoji mogucnost curenja baterije, pregrijavanje (overheating i overcharging zastita) i sl. o tome niko ne razmislja!
Evo 3h ravno screen on, on battery 8h 45m. Najduze da traje 24h tad screen on bude oko 2h plafon. Sta mislite da li je baterija zrela za zamjenu![]()
To ako kupis na pijaci polovnu koju je covek sam napravio... Pa i original ti je Made in China, 5€ doplatis samo na ime ili na marzu u prodavnici... Bolje da kupis proverenu kinesku koje ce ti 6 meseci, godinu a mozda i duze drzati 24-48h nego da cuvas original koja ti drzi 3 sata.
Jeste original made in China, ali su je samsungovci (po licenci) napravili i testirali. Velika je to razlika. Made in China ti je svugdje u svijetu, jer je jeftinija radna snaga, to nema veze sa kineskom robom. Slazem se ja da to ne vrijedi toliko po 30-40€ ali ***. A to da drzi 24-48h mozda jedino ako se koristi za pozive (ugasen ekran) i SMSNe drzi meni baterija 3 sata, vec je screen on toliko. Ako upalim neku igricu (8 Ball Pool Multiplayer to najsecse igram) nista od baterije. Inace, 24h plafon WiFi, Sinhronizacija, 1200MHz, malo Tapatalka, TuneIN-a i Vibera.
Pogledacu sutra u prodavnici ove po 5-8€, ako ne bude bolja lako je baciti, a nije velika paraI javiti ovde utiske svakako :smoke:
A evo ti koliko mi izdrzi kineska baterija, menjao sam rom pa sam ga 3+ sata non stop cackao, podesavao, vracao sa titanium backup-om aplikacije isprobavao dal sve radi i pred spavanje mi je ostalo jos 50%... I sutra sam ga koristio, do duse malo slabije....
Pogledajte prilog 108768 Pogledajte prilog 108769
Zadnji CM10.1 i Spirit FM? Da li imate problema? Cini mi se kao da su nesto cackali audio na CM10.1. Zvuk kao da je ubrzan i isprekidan. Probao sam i neke starije Spirit aplikacije i isto pa reko verovatno je do CM10.1.
A osvetljenje u minusu?![]()
Како си успео да навучеш још скоро сат времена са 20% батерије?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari