Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

zbog cega ponekad pri startovanju nekih aplikacija, narocito fejsa, kao da malo zakoci i sporo reaguje? Hvala unapred

Zato sto si kupio telefon od 100e, ne od 400. Nemoj da očekuješ munjevitost za te pare i uređaj koji je izašao pre 3 godine. Rotacija svuda hoće da zeza ako se malo više nakrene telefon. Uradi update.

#shatroghistro
Ajde ako neznas nesto onda nemoj pisati bezveze

#mibelic
Trenutno imas Froyo koji je odavno prevazidjen. Trebas prvo staviti Gingerbread 2.3.6 pa ako zelis posle njega mozes Jelly Bean. Za rotiranje uradi horizontalnu kalibraciju (settings/display/horizontal calabration) dok si u Gingerbread-u pa vidi da li si resio problem.

Covek je u pravu sto se tice kocenja. Ne moze se ocekivati da sve radi munjevito na tom telefonu.

Covek je u pravu sto se tice kocenja. Ne moze se ocekivati da sve radi munjevito na tom telefonu.

Bitno da je on odmah zaključio da ja "neznam" o čemu pričam. To je činjenica. Hoće meni na Note 2 da zakoči a kamoli na ovome sa 4x manje rama i jezgara.

I da, fb aplikacija svuda loše radi, secka dok se sve ne učita lepo

Nisi potpuno u pravu, to sto je njemu telefon spor mnooogo vise utice matora verzija androida. Froyo(jos stock) je pre 2.5 godine izasao i ne moze da se poredi sa Jelly Bean-om.
Tako da ako stavi neki noviji custom rom telefon ce mu biti znatno brzi iako kosta 100 evra.

Znalci jedna pomoc :) koristim ovaj poslednji cm i interesuje me koji je najbolji modem da se flesne za mts mrezu,prevashodno za signal na 3gu(posto mi redovno svakih 2,3 min gubi mrezu a konstantno stoji na 1 ili 2 crte iako sam u bg-u.. ) Citao sam negde da modem ima veze sa tim :) to se flesuje preko odina.. ? To nisam godinama cinio..

Mozes da vidis koji je modem u poslednjem zvaničnom romu za srbiju pa da nadjes taj da skines. Preko odina se ubacuje iz polja modem i to je to. Ja sam na s1 imao uvek po crtu signala manje dok sad na n7100 uvek pun na istom mestu. Ne znam dal ce da ti pomogne mnogo ali mozes da pokusas. Mozes i vise razlicitih modema pa koji se pokaze najbolje

A gde da ga nadjem i da ga skinem.. ? Da cesljam ovde forum ?

Znalci jedna pomoc :) koristim ovaj poslednji cm i interesuje me koji je najbolji modem da se flesne za mts mrezu,prevashodno za signal na 3gu(posto mi redovno svakih 2,3 min gubi mrezu a konstantno stoji na 1 ili 2 crte iako sam u bg-u.. ) Citao sam negde da modem ima veze sa tim :) to se flesuje preko odina.. ? To nisam godinama cinio..

To ti niko ne moze odogvoriti... moras naci koji ti odgovara. Nije preko Odina flesujes zip preko CWM-a, ili jednostavno kopiras modem u /radio u offline mode-u i restartujes telefon! :)

A stjepo oklen da skinem te sve modeme i da ih testiram :)

O hvala tebra.. Taj radio folder treba sada naci :) el imas neke preporuke koje oznake da probam.. ? Cenim ove sto krecu sa XX.. P.s. sto najgore i kod mene je xxjvt a radi kako kanta :)

Poslednja izmena:
O hvala tebra.. Taj radio folder treba sada naci :) el imas neke preporuke koje oznake da probam.. ? Cenim ove sto krecu sa XX.. P.s. sto najgore i kod mene je xxjvt a radi kako kanta :)

Meni je to sve isto s*anje. Nisam nista dirao ostavio XXJVT po defaultu. probaj XXJVU, XXJVT, XXJW4

Stjepane brate, jel te ne mrzi da probas subway surfers igricu na tom cm10.1 i da mi kazes kako radi? Hvala ti puno.

Stjepane brate, jel te ne mrzi da probas subway surfers igricu na tom cm10.1 i da mi kazes kako radi? Hvala ti puno.

Evo sad sam probao. Sve kao podmazano. Dobra igrica, ali poteska nemam zivaca za ovo. Ja volim nesto sporije.
20+MB odmah je prebacio automatski na SD Card.

Jel vam krcka telefon oko lajsne kada se malo pritegne? Ja sam morao da glavim da ne bi krckalo solidno

Ponekad kad pritisnem poklopac na nekom dijelu krcne i zacvili, nista strasno :D

Da li crashuje jos nekome Apollo kad se odradi clear data od apollo-a i pokrene app. Nightly verzija 23.03 CM10.1

Poslednja izmena:
Boga mi uspori tel na trenutak, kad se nakaci dosta programa u pozadini kao Viber, WhatsUp, Apex, slusa TuneIn i pri tome surfuje i pomalo tapatalk :D

Moracemo ga slati u zasluzenu penziju jos malo :d

Flešni stock rom preko odina.

Ubaci pit fajl u Odin i uradi repartition.

Nazad
Vrh Dno