Nisam menjao romove jedno 5-6 meseci pa sam zaboravio skoro sve, a imam neka pitanja.
Posto me mnogo privlaci ICS odlucio sam da instaliram neki costum rom koliko vidim TiramiSlim je aktuelan (ali i jos nekoliko njih)
A na telefonu sam bio imao stock, pa miui, pa sam se vratio na stock jer mi se cesto restartovao telefon sa miui.
I sad telefon mi je pun svega i svacega, ima dosta foldera vezanih za miui, backup i trista cuda.
Sad kad sam se odlucio za ICS, koji proces trebam da pratim? I kako da izbrisem sve osim default foldera, posto me nerviraju. (mislim da sam probao wipe data ali nije izbrisalo to, samo app i sl.)
Probajte RemICS 1.2, lepo radi. (+ semaphore kernel 1.2.5)
Kako znas kada je sam ROM star 1 dan?Mada lepo izgleda.
1 dan???
Cudi me da jako malo vas pominje AOKP . Za mene definitivno najbolji rom ni jedan jedini problem nemam a probavao sam razne romove.
Opet imam isti problem i ne znam u cemu je fora. Ponovo je pocela da mi curi baterija. Sada malo manje nego ranije ali curi. Po instaliranju novog sw-a sljaka super po 2-3 meseca i onda odjednom krene da curi, Android OS jede bateriju. Nista novo nije instalirano, svaki put pocne u nekom trenutku ali jos nisam utvrdio zasto. Jel ima neko ideju?
Ranije kada mi se to desavalo nije mogao da izgura dan sa minimalnim koriscenjem. Sada izgura sa umerenim koriscenjem ali do pre par dana sam opusteno mogao da ga koristim i za pozive i za net i muziku i da se vratim kuci sa 40-50% baterije. Sa normalnim koriscenjem mogao sam 2 dana da ga koristim. Bukvalno odjednom pocne da curi i ne znam u cemu je fora. 3 razlicita SW-a sam koristio i na svakom mi se pojavio isti problem nakon nekog vremena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari