Miui launcher nema app drawer... Skini neki drugi launcher...
Koji MIUI koristis?
CaoOd juce sam vlasnik ovog telefona, pa bih da pitam...
1. kako srediti problem sa losim kvalitetom mikrofona? distorzija issue
Za GPS probaj jos jednu sitnicu. Kod mene je gps.conf bio za Severnu Ameriku pa sam stavio za Evropu. Kapiram da onda skine tacnije pozicije satelita i brze ih fiksira.
Imas uputstvo i gps.conf u zipu.
Ja pokrenem "GPS Status" aplikaciju i ona skine nove podatke ako su stariji od jedan dan. Posle toga navigacija jako brzo pronalazi poziciju.
A ako si u kolima ipak je najbolje da zastanes sa strane pa ce cas posla uhvatiti, dok vozis je sporije fiksiranje.
Ma skinuo sam i instalirao GoLauncher, ali me kod njega nervira što kada uiključim rotaciju ekrana, on mi rotira i Home screen, tj rotira mi ekran uvek. A u suštini mi je potrebno samo prilikom korišćenja aplikacija (kucanje, multimedija, browser, itd)
U uputstvu stoji:
"Preimenovati odgovarajuci u gps.conf i zameniti u sistem/etc sa
root eksplorerom (prebaciti na Mount r/o) i srediti permission kao sto je bio orginalni."
ok ovo, da zamenim gps.conf u sistem/etc...mada su podesavanja indeticna sa mojim (faster fix je to sredio)
ne razumem ovaj drugi deo "srediti premission kao sto je bio originalni". Sta treba tu da sredim ?
Ne znam kako kod vas, meni gps gresi u jedno 50 m kad mu trazim moju lokaciju. To zna da pravi probleme kad sam na putu i kad me prikaze da sam u nekoj susednoj ulici.
Pogotovu kad treba da predjem neku petlju ili malo komplikovaniju raskrsnicu. 50 m je mnogo za gresku u tom slucaju.
Nisam jos cuo da je neko na Galaxy S-u imao takav problem, moze biti da je to zbog neodgovarajuceg modema ili roma... A ako se nastavi i posle menjanja moze biti da je hardvarski problem...
Ma skinuo sam i instalirao GoLauncher, ali me kod njega nervira što kada uiključim rotaciju ekrana, on mi rotira i Home screen, tj rotira mi ekran uvek. A u suštini mi je potrebno samo prilikom korišćenja aplikacija (kucanje, multimedija, browser, itd)
Devil kernel za ICS SGS je nedopravljeno smeće... uvek se iznerviram kad ga probam posle nekog vremena ....restart fona sam od sebe ,BT cas radi cas ne... my 0.02$.
Devil kernel za ICS SGS je nedopravljeno smeće... uvek se iznerviram kad ga probam posle nekog vremena ....restart fona sam od sebe ,BT cas radi cas ne... my 0.02$.
Meni nije problem snimanje zvuka, nego in call mic ktvalitet, tj kako me drugi cuju
Ja se otpočetka žalim na to, ali niko nije našao rešenje. Imam neki prastari fw, froyo 2.2 JPP JP7![]()
VladaP85 je napisao(la):Izaso TiramiSlim Final v1.0![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari