Stavi CM9 poslednji nigthly po uputstvu. Lako ćeš se vratiti na GB flešovanjem iz Odina uz repartition, ako budeš imao želju da se vratiš.
Šta znači "preko CM9"? Zar ne može Tiramisu da se instalira sam, na ovaj 2.2.6 koji imam?A preko CM9 stavi Tiramisu...Bolji je, pre svega zbog baterije...
Na stock rom moraš staviti neki kernel koji ima cwm recovery. Obično se flešuje odgovarajući cfroot kernel preko Odina. Na xda nađi chainfire root temu sa gomilom kernela.
Koliko sam sad našao CWM je novi recovery mod koji imam kad stavim CF-ROOT, sad mi je jasnije. Ali mi nisu jasni koraci 3,6 i 7 u prethodnom postu, kaže da prvo stavim neki ICS kernel (a ne kaže kako se to radi) nakon čega ću imati bootloop pa tek onda preko recovery moda da stavim ICS rom.Potom iz cwm recoveryja flešuješ bilo koji ICS rom.
OK, znači uzmem na primjer onaj Midnight ICS kernel sa teme na koju su uputili u Tiramisu uputstvu, ali tamo ima više verzija tog kernela: MNICS-202 i MNICS-202LR, koji da uzmem?Ics kernel fleshujes preko cwm-a
Na Tiramisu temi kaže da se može više stvari birati (7 boot animacija, 6 launchera, pa onda neki GApps | Inverted GApps | No GApps (šta god to bilo) i druge stvari, ima li negdje screnshotova da vidim šta mi se sviđa, ili se to može kasnije dodati a ne samo kod instaliranja rom-a?... Kad se to pokrene, dobijes aroma taj instaler i onda kao na kompu imas next next next, naravno oznacis usput sta hoces uz ROM da instaliras
Već sam gledao i LR znači "large ram":Vidi procitaj tamo jel ima neke razlike izmedju obicne i LR verzije
OK, mislim da mi je jasno, ako sam dobro shvatio mogu odmah da stavim kernel i rom u internu memoriju (bilo gdje ili negdje u root?) i sve radim preko "Install zip from sdcard", ili rom stavim na eksternu karticu pa idem na "mounts and storage" u CWM da to mountujem? Prva opcija mi djeluje elegantnija.Pa stavio ti pre bootloop-a ili posle ROM isto ti se 'vata...
Da ali mislio sam da li kreiram u internoj memoriji neki folder i stavim kernel i rom u njega ili ih stavim izvan bilo kog foldera.Na internu stavljas, ne u root
Meni zapravo i odgovara da ima veći minumum na kojem radi, jer će biti brži, jedino ne znam koliko se to odražava na bateriju.Što se tiče brzine procesora, nema potrebe da se time opterećuješ.
da li koristi neko darky 5.5???? da li vam se desava da se telefon sam restartuje prilikom razgovora?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari