Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Ja sam bio stavio semafor kernel, nisam čitao da mora stock kernel. Mada možda je to sada sređeno ja sam probao pre par dana.

Stavio sam Slim ICS 4.0.3 v3.4. Probao sam Tiramisu v1.9 i Kang i nekako mi ovaj Slim radi najbolje. Kod Kang-a imam neki lag koji mi se nije svideo.
Ono sto sam primetio kod Slim-a je, kada ugasi displej i ode u sleep, cuje se neki blagi klik. ,)

Poslednja izmena:
Stavio sam Slim ICS 4.0.3 v3.4. Probao sam Tiramisu v1.9 i Kang i nekako mi ovaj Slim radi najbolje. Kod Kang-a imam neki lag koji mi se nije svideo.
Ono sto sam primetio kod Slim-a je, kada ugasi displej i ode u sleep, cuje se neki blagi klik. ,)

Zamenio sam Slim posto nije radio gps. Stavio sam Ifinitum v2.2 i Semaphore kernel v1.1.1s. Za sada odlicno radi ova kombinacija. Sledi testiranje...

Skinuo sam ovaj telefon sa austijske mreze i nakon toga mu ne radi vibracija (podesene su sve opcije za vibraciju). Flesaovao sam ga ukljucujuci i kernel i stavio gingerbread (stavljena verzija xxjw4) i opet nista. Postoji li mogucnost da se ovo ispravi?

Ako nekome treba preporuka- Minteberry MIUI 2.3.17 + Devil Kernel(381mb ram). Najbolja kombinacija koju sam imao u telefonu. Stvarno sve leti...

kad vec pricate za galerija probajte OVU nahvalise je, ali meni je i dalje boja AOSP galerija...

a koja je fora sa 4.0.4 romovima u telefonu kad jos uvek solidan broj programa nije kompatibilan...???

Ja nisam naišao na takav od 200 instaliranih.

Odavno je viber dobio podršku za ICS. Ukucaj u google viber pa skini.

dobio je za ICS... radio je i meni nekada, ali sada na 4.0.4 DARKY ne mogu da ga pronadjem na marketu, a kad ga instaliram sa karice samo izbaci gresku neku...

Ima podrsku za ICS ali ne i za ICS na I9000. Ne radi mikrofon. Mada ima opcija da se modifikuje build.prop pa da radi.

Uz pomoc market enablera sam ga skinuo, ali da ne cuje se nista kada pokusam da razgovaram. Sta treba da izmenim u build prop-u? Koristim CM nightlies.

Da ne lupam napamet, ima uputstvo na XDA. Koristio sam ga kada sam koristio Viber.

Uz pomoc market enablera sam ga skinuo, ali da ne cuje se nista kada pokusam da razgovaram. Sta treba da izmenim u build prop-u? Koristim CM nightlies.

edit build prop
replaced GT-I9000 to SGH-I9000

Tiramisu 1.8 + midnight kernel- ja sam odusevljen kako fon radi...s tim sto sam mako facebook app jer jede bateriju kao luda!!!

Evo ovde imaš celu diskusiju http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1570488
Samo obratite pažnju na ovo: The bootloops are caused because the dbdata file is missing from the rom (it's just a Kies upgrade, not a full rom), and you probably ticked repartition when flashing. That possibly explains why the dbdata.rfs file is also missing from some of Samsung-Updates ROMs.

Upravo sam instalirao novi Tiramisu 1.9.5 i pride inverted gapps. Opako izgleda. Mislim na gapps :)

Jao koja tragedija kad vidim da korisnicima samsung telefona pola stvaro ne radi. Bas su ogavni u Samsungu nikako da naprave taj telefon da radi kako treba.

Toliko mi je drago sto sam ostavio taj telefon. Bukvalno je za entuzijaste. Toliko potencijala u hardwareu a toliko crapwarea u softwareu.

^ Jesi sad srecan sto si nas prosvetlio?

Nazad
Vrh Dno