Ovde samo objasnjenja..nema linka za download..moze link u pp?http://mobile.benchmark.rs/softver_...retvaranje_android_smartfona_u_gps_navigaciju
Hint: rapidserbia za instalaciju i mape
^tako je, sto uopste koristi wireless na telefonu?!?
stvarno stoske, to sto ti nemas problem, ne znaci da svi mi ostali nesto radimo da ga prouzrokujemo. eno na XDA prica i prica oko problema i sa JVT i sa JVS oko DHCP ....
Ljudi treba mi nek istabilan STOCK ROM na kome radi sve... JVT to nije, a cini mi se da mi je i JVP previse zaglavljivao... JVT ne radi wifi, a JVP na 30h vadim bateriju da ga resetujem. Ne bih bas takav telefonj da koristim...
ma on je trazio saglasnost, tj. prijavio je update - i ja sam mu dozvolio.... medjutim, stalno je stajalo downloading i nije prijavljivao da li je nesto skinuo.
posto sam bio sa klincom kod lekara nisam bas obratio paznju na to, vec sam samo platio parking i turio telefon u dzep.
posle sat vremena, stojalo mi je da se update i dalje skida, ali i obavestenje da sam prekoracio zadati limit od 350MB.
sto je najcudnije, nisam posle mogao ni da udjem u market i da prekinem proces...
Jel probao neko Miui Mintberry? Ja ga isprobavam ceo dan i mogu reći da je stvarno extra rom...sem baterije naravno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari