Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Ja planiram uskoro da uzmem SGS II pa se necu baviti prelaskom na ICS, a kad budem prodavao ovaj telefon, stavicu stariji ROM, pa ko hoce da se bakce da stavlja ICS ili tako nest, neka se bakce...

Jel imate problem na Ics beti 2 da neke aplikacije ne mogu da se skinu sa marketa tipa Skype, Facebook...

Imam ja. Takođe mi ne radi flash i nemam kodeke za neke video fajlove koja sem gledao direktno sa neta.

Ne bih da otvaram bespotrebno temu, pa da priupitam ovde: da li je moguce IGDE u Srbiji kupiti originalne slusalice za Galaxy S? Moje nestale misteriozno :(

Meni USB mass storage radi na Beta 1, bez ikakvog čačkanja. Kada priključim, vidi telefon kao media device.

Kakva je razlika u odnosu na ICS_4.0.1_r1-Beta2-i9000.zip?
Stavio sam ovaj ICS i ovaj kernel FuguModICS_GT-I9000_update-Beta2.zip.
Jel imaš temu na xda od ove tvoje verzije?

Meni USB mass storage radi na Beta 1, bez ikakvog čačkanja. Kada priključim, vidi telefon kao media device.
Jel ti radi kao usb mass storage ili kao media device?

Ista tema isti rom samo patchovan da radi storage. Pregazi taj što imaš iz cwm-a.

Pa nije baš. Kod usb mass storagea se karticama dodeli po slovo (kao fleška), a ovde se ulazi preko ikonice uređaja.

Hoću da kažem da je krajnji rezultat isti. Kod media device imaš jedan dvoklik viška - ulaženje u uređaj.

vi sa ICS beta 1, da li vam radi Push mail sa Gmaila?

Radi. Tako bitna stvar mora da radi na svakom romu. Proveri Sync, ali bi trebalo po defaultu da ti je uključen. Probaj da izvadiš bateriju i da je vratiš, čitam da su tako ljudi rešavali problem.

Meni je bio po defaultu ukuljucen samo sync picasa albuma, pogledaj da li je i kod tebe tako.

na Power Options je bio iskljucen Sync, sada radi push.
Nego, da li ste provalili da radi BLN na ovoj beti?

Naravno, mislim da je to do fugu mod kernela, on to uvek ubaci u kernel.

Nego, sta bi za bezel? Iman i podpitanje, posto mi je telefon pod garancijom, da li da se zezam sa time?

Pa ništa, čekamo da vidimo ima li serviser koji hoće da ga zameni, pošto je jedan od onih koje je s16 pitao odbio. Ako bilo ko zna nekog servisera neka pita da li bi radio to i koliko bi koštalo za 8 telefona, toliko nas ima za sada.

Pa ništa, čekamo da vidimo ima li serviser koji hoće da ga zameni, pošto je jedan od onih koje je s16 pitao odbio. Ako bilo ko zna nekog servisera neka pita da li bi radio to i koliko bi koštalo za 8 telefona, toliko nas ima za sada.

Pitacu ja sutra ovde kod mene u Pazovi da li bi se neko prihvatio tog posla.

Moze li neko da mi kaze gde da nabavim polovan Samsung galaxy..trazio sam po mobilni svet.net..gde jos? znate li neku radnju koja prodaje polovne Galaxy s u BG? :)

Pukao mi je ICS beta2 i morao sam da radim wipe.
Prvo su mi u sred rada pukle gapps i browser, a onda posle restarta je animacija počela da se vrti do bez podizanja sistema.
Ali navukao sam se na novu verziju, i ne vraća mi se na 2.3.x :)

ja zato ni nisam prelazio na Beta2, jer mnogi kukaju... svi kazu da je razvoj jedan dobar - jedan los build. alfa7 i beta 1 su ok, dok su alfa8 i beta 2 problematicni...

Jel neko provalio kako se šalju sms poruke na grupu?
U sms aplikaciji nemam te opcije, a u kontaktima kada odem na grupu, imam samo spisak, bez dodatnih opcija za slanje.

ne znam, ja koristim Handcent koji ima tu opciju...

Jel uspeva neko da pošalje MMS? :S

Ja sam pre neko veče pokušavao i samo se vrti kao da šalje poruku, a poruka nikako da ode... Galaxy S + CyanogenMod7 (poslednji stabilan, ne nightly) + Vip postpaid... Da napomenem da mi mobilni internet radi najnormalnije...

Ljudi treba mi nek istabilan STOCK ROM na kome radi sve... JVT to nije, a cini mi se da mi je i JVP previse zaglavljivao... JVT ne radi wifi, a JVP na 30h vadim bateriju da ga resetujem. Ne bih bas takav telefonj da koristim...

Ljudi treba mi nek istabilan STOCK ROM na kome radi sve... JVT to nije, a cini mi se da mi je i JVP previse zaglavljivao... JVT ne radi wifi, a JVP na 30h vadim bateriju da ga resetujem. Ne bih bas takav telefonj da koristim...

Ja koristim stock JVT i nemam nikakvih problema.

Ocigledno ti necim doticne probleme prouzrokujes.

^tako je, sto uopste koristi wireless na telefonu?!?

stvarno stoske, to sto ti nemas problem, ne znaci da svi mi ostali nesto radimo da ga prouzrokujemo. eno na XDA prica i prica oko problema i sa JVT i sa JVS oko DHCP ....

Nazad
Vrh Dno