Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Drustvo od danas sma i ja ponosni vlasnik galaxije..posto prvi put imam ovakav fon,zaniam me,ono za bateriju,prvi put,jel da je punim 12 sati ili izvadim cim se napuni? Ovaj u prodavnicu mi rece da treba 12 sati? Neki saveti,i koju biste mi futrolu preporucili,kao i dal i mi ko moze reic koji je zadnji oficialni samsung release update za android?

Bateriju slobodno samo 2-3 puna punjenja i praznjenja ...nemas potrebe da je drzis po 12h ,baterija je vec formirana.... Zadnji FW je JVZ,a za nasu zemlju JVT .

^^^ Individualna stvar. Ja imam onu najbedniju crnu navlakušu futrolu od 100 ćoravca i skroz mi vrsi posao,nikakve folije za display -( i ne treba mu,za koj' su stavljali gorilla glass??? ) skupe futrole i da kucnem u drvo ni ogrebotinu nemam na fonu...a ne mazim ga i ne pazim,samo se ponasam ljudski prema uredjaju : Ne nosim ga bez futrole zajedno sa kljucevima,ne treskam ga o pod i o zid kad me (se) neko iznervira i slicno.

Flamingose samo pratim tvoja iskustva i zapazanja, da znam sta me ceka :D

Ako zbog tebe i pitam :D,pisi tj vadi beleske :D nisma n ija takav tip vexmunjo,nego eto,cisto da se obezbedim,za neke extremnije situacije :D ipak je velika lova u igri. Malo pre sma vidoe lika koji ga cekicem lupao,i nista :D

I ja sam gledao razne snimke, od bacanja pa do udaranja raznim predmetima i saranjem po ekranu. Ja sam za moju nokiu kada sam je kupio uzeo odma futrolu, najobicniju i telefon je bas dobro ocuvan, nema ni jedne sitne tackice na njemu. A sto se tice ispadanja tu nzm da li bi ga ikakva futrola spasila (sem ako nije bas istina ono sa snimaka, a moguce da jeste, ali se nebi usudio to da radim) :D

Ima ona barely there case mate,nju i da ti ispadne,nista m unece biti,a ima i jedna gumirana,kojom telefon odskoci kad lupi ko gumena loptica.

Što se tiče udara, na moju veliku žalost bio sam u prilici da ga testiram. Doživeo sam udes, vrata smrskana, noga modra, telefon bio u dužoj jakni i visio u njoj sa strane, ništa mu nije bilo (oko njega tvrđa silikonska obloga i u otvorenoj futroli).
Za ovakvu vrstu testiranja, trebalo bi ovi šljamsungovci da mi daju koji dolarčić. :)

Poslednja izmena:
Ne postoji za sada...zadnji sa srpskim je JVT

To animirano s kada se svuče status bar razbije telefon nenormalno, flešovao sam neku temu sa time i veće đubre nisam probao.

Uvek se animirano s moze izbaciti i staviti obicna sličica, sitnica u odnosu na ostalo. Napravio sam svoju ICS temu i nju koristim. Za početak sam kompletno izmenio framework-res, settings, systemUI i mms.

Drugari vidim da pominjete ovaj JVZ, kako se ponasao u odnosu na JVT, jel ima i dalje onog force close posle razgovora i zapucavanja tastature? Koja verzija JVZ stabilnije radi, odex ili deodex, teme mi nisu toliko bitne?

Dobar je jvz, baš fino radi. Ako nećeš nikakve teme mislim da je bolje da staviš odex, valjda bolje browser radi, ali meni deodex super funkcioniše.

Browser na jvz je fucking smooth, čak i sa upaljenim flashom engadget radi neverovatno smooth za telefon sa single core procesorom. Mislim da je bolji od htc i motorola dual core telefona.

Sve,sve,ali modemi JV serije romova su zivi krsh! Konkretno ,sto se tice 3G neta na telefonu...radi malo,pa ako pola min-minut ne otvaram nista ,konekcija se ukoci i dok se prosvesti treba mu jos min,nekad i jace da sa ikonice "3G" (koja ocigledno stoji samo za ukras) predje na "H" i povuce net da zavrsi zadati task na fonu,strasno. Dajte neku dobru preporuku za modem !

Ja nemam takvih problema, vip 3g radi savršeno, i bolje nego što mi treba, jer onda pičim megabajte samo tako. Kod mene ta promena 3g h ide normalno, možda par sekundi negde gde je slabiji signal.

Poslednja izmena:
Ja nemam tih problema, da nije do tvoje mreže? Na VIPu sam.

Onda je MTS kriv...dzabe imam giga i po svakog meseca kad ne mogu da ih koristim kao covek,svaki put kad se zakacim na net se iznerviram...i tako svakog meseca potrosim po malo,prenesem vise od 1 Gb u naredni mesec i tako mi svakog meseca propadne oko 2.5GB net saobracaja...takva infrastruktura mreze je namerna izgleda :S poceo sam da mislim da je do telefona...ali izgleda nije.

Poslednja izmena:
I ja sam na vip-u i meni net radi super, nemam nikakvih problema, kao sto rece trenje moguce da je do tvoje mreze. Znaci preporuka je da predjem sa JVT na JVZ odex? Ja bi ostao na ovom JVT nego force close me ubi, skoro nakon svakog 3-4 razgovora izlazi force close, i posle svake 10-te poruke dolazi do pucanja tastature i usporavanja.

Nazad
Vrh Dno