Da li je neko probao da flešuje sa Mobile Odin-om, kakvi su utisci?
Nego jel neko odavde beše se raspitivao za zamenu ovog srebrnog okvira oko telefona?
Sinoć mi ispao na beton pa se sav oljuštio ali samo taj okvir pa reko da vidim jel ima šanse to ds se zameni?
OK, fuck it, sada ću sve ponovo da skinem, i da krenem iz početka.
Izgleda da mi je riknuo GPSNisam ga nešto ni koristio a skoro kad mi je trebao nije mogao da uhvati lock, ali sam bio u nekoj klisuri kad sam pokušavao, nije uspeo pa sam batalio. I sad pokušavam da uhvatim lock, neće, stoji pola sata i ništa. Probao sam prvo na miui, pa na cm7, pa na stock, pa na simplicity, ništa. Skinuo sam neku aplikaciju, gps essentials, ima da se odabere satellites, kaže no fix, najčešće je 0 visible, ponekad se pojavi 1 visible. Sećam se da sam ranije imao neku drugu aplikaciju sličnu ovoj ali se ne sećam kako se zove, pokazivala je po 4-5 vidljivih satelita. Sad kad razmislim, ne sećam se kad sam zadnji put koristio gps.
Imate li neke ideje? Probao bih sve živo pre nego što telefon odnesem u servis, naročito što nije moje ime na ugovoru nego moram drugara da cimam. Još jedna stvar je što mi je jednom ispao, malo je okrnjena ona lajsna sa donje strane, pa se plašim da mi zato ne odbiju garanciju, da kažu da zbog toga ne radi, šta mislite o tome?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari